- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
- 333
- Konu Sahibi floransa17
- #4.801
Evet canım seni çok merak ettim. Senin kaç yumurta toplamışlardi. Benim de transferi 2. Gün yaptılar acaba çok mu erken yapılıyor transfer. Benim doktorum Kenan beye yönlendirdi beni. Bilmiyorum inşallah doktorla ilgili değildir inşallah
İki ay farklı kadındopumcuma yumurta takibi çatlatma iğnesi tedavisi oldum rezerv normaldi sonra ben beklemekten sıkılınca aşılama talep edince kadın Doğumxum Kenan beyi önerdi
Sonra 3.ay aşılamada yaptırdım kenanbeye ...onun takibindiyken hiç rezerv az falan demedi...29milyon spermle negatifti
aşılamadan iki ay sonra tüpe başladık rezervin az falan demeye başladı (ki hormonlarda hep normal ) yüksek doz menepur (6toz 3su) başladı ona rağmen opuda 3topladık biri iyi kalite dedi 2.gün transferi yaptı (tek embriyoda risk alıp 5.güne gidilmez zaten onoktoda sıkıntı yok) ama tüpte negatif
İçşme sinmeyen rezerv azlığı tüpe kadar önceki muayenelerde yoktu da iki ayda ne oldu ...hadi madem azlık var ilgili hormonlarım neden normal seviyede:/kafam bulandı
Kenan beyle ilgili iki ay sonraki ikinci denemeye kadar daha çok tecrübelerinize ihtiyacım var