• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet canım seni çok merak ettim. Senin kaç yumurta toplamışlardi. Benim de transferi 2. Gün yaptılar acaba çok mu erken yapılıyor transfer. Benim doktorum Kenan beye yönlendirdi beni. Bilmiyorum inşallah doktorla ilgili değildir inşallah

İki ay farklı kadındopumcuma yumurta takibi çatlatma iğnesi tedavisi oldum rezerv normaldi sonra ben beklemekten sıkılınca aşılama talep edince kadın Doğumxum Kenan beyi önerdi

Sonra 3.ay aşılamada yaptırdım kenanbeye ...onun takibindiyken hiç rezerv az falan demedi...29milyon spermle negatifti

aşılamadan iki ay sonra tüpe başladık rezervin az falan demeye başladı (ki hormonlarda hep normal ) yüksek doz menepur (6toz 3su) başladı ona rağmen opuda 3topladık biri iyi kalite dedi 2.gün transferi yaptı (tek embriyoda risk alıp 5.güne gidilmez zaten onoktoda sıkıntı yok) ama tüpte negatif

İçşme sinmeyen rezerv azlığı tüpe kadar önceki muayenelerde yoktu da iki ayda ne oldu ...hadi madem azlık var ilgili hormonlarım neden normal seviyede:/kafam bulandı
Kenan beyle ilgili iki ay sonraki ikinci denemeye kadar daha çok tecrübelerinize ihtiyacım var

Melek vardır bunda da bi Hayır de bişey diyeyim mi inan bana Rahime düşüp keseyi görmek heyyy hamileyim hadi internetten bişeyler bakalım kız olursa adı bu erkek olursa şu derken derken bi.anda gelen kanama ve gittikçe çoğalıp olan bebeğini kaybetmek daha cok acı veriyor ben bunu yaşadım
Kızlar aklıma geldi biraz konumuzla alakasız ama kimsede durumumu bilmediği için sizlere sormak istedim.hamile kalınca sağlık ocağınada bildiriyoruz ya bunu bildirirken tüp bebek yaptım diye mi söylüyoruz yoksa hamileyiz mi dicez.tüp bebekte hafta olarak galiba 1 hafta mi ne oynuyor ya hesaplamada sıkıntı olurmu iğne falan vurulucaz ya.bilginız varmi yada sizler ne diyeceksiniz
canım senin gebeliğin sgk ya tüp bebek diye düşüyor birde kullandığın ilaçları sana sorar zaten aile hekimi clexan her gebeye verilmiyor ayrıca gebeliğin yirminci haftası galiba tetanoz aşın olacak üç doz haftasında yapılması için bilgilerini sağlam takip etmeleri gerekiyor

canım transferin 3. gunu işe imza için geldim ve ıkı dolmuş ile ise dondum 6. dunu ilkkez kafeye cıktım ama araba ile gun buyu tv baktım dua ettim uzandım ama kalkıp dolanıp yattım

ev hıç supurmedim

sadece ymk yaptyım
bulasıkları makınaya dizdim.

bulasık yıkadım

camasır askım
CANIM yemek yapmaya kaçıncı gün başladın ?

Kızlar iki kolumunda dirsek kısmının iç kısmında böyle kırmızı benekler olmuş.neden olmuştur acaba ? Doktora sorsam mı ?

Eklentiler

• IMG_20171003190242.jpg
    IMG_20171003190242.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 58
Dondurulup daha sonra mı transfer olacak cnm ? Kaçıncı günleriydi bugün ? İnş sana da koyduklarında sımsıkı tutunurlar cnm.kaç taneler :)
Bugun moruladan cikip embriyoya donusuyorlar yarin besinci gunleri. 7 yumurtam var 3 u gerideler. ama dordu embriyo olma yolundalar. tamamlanma durumlari % 60, % 50, %40 ve %30 dr dediki yarina hepsi aksi bi durum cikmazsa % 100 olurlar. Hatta gece olan olursa arayip dondurma bilgisi verebiliriz dedi. Dua ediyorum evrelerini tamamlasinlar diye. Transfer aksi bi durum olmazsa 8 kasim. Sen nasilsin canim ya. Migde bulantisi basladimi

İki ay farklı kadındopumcuma yumurta takibi çatlatma iğnesi tedavisi oldum rezerv normaldi sonra ben beklemekten sıkılınca aşılama talep edince kadın Doğumxum Kenan beyi önerdi

Sonra 3.ay aşılamada yaptırdım kenanbeye ...onun takibindiyken hiç rezerv az falan demedi...29milyon spermle negatifti

aşılamadan iki ay sonra tüpe başladık rezervin az falan demeye başladı (ki hormonlarda hep normal ) yüksek doz menepur (6toz 3su) başladı ona rağmen opuda 3topladık biri iyi kalite dedi 2.gün transferi yaptı (tek embriyoda risk alıp 5.güne gidilmez zaten onoktoda sıkıntı yok) ama tüpte negatif

İçşme sinmeyen rezerv azlığı tüpe kadar önceki muayenelerde yoktu da iki ayda ne oldu ...hadi madem azlık var ilgili hormonlarım neden normal seviyede:/kafam bulandı
Kenan beyle ilgili iki ay sonraki ikinci denemeye kadar daha çok tecrübelerinize ihtiyacım var
Canım öneren doktorun kim. Bana da bi doktor önerdi. Aslında Kenan beyin bana garip gelen bi uygulamsi olmadı açıkçası. Ama böyle şeyler duyunca benim de kafamda soru işaretleri oluştu. Pazartesi günü sonuç günüm muhakkak seni haberdar ederim canım. Dua et inşallah hayırlısıyla pozitif haberi veririm

Bugun moruladan cikip embriyoya donusuyorlar yarin besinci gunleri. 7 yumurtam var 3 u gerideler. ama dordu embriyo olma yolundalar. tamamlanma durumlari % 60, % 50, %40 ve %30 dr dediki yarina hepsi aksi bi durum cikmazsa % 100 olurlar. Hatta gece olan olursa arayip dondurma bilgisi verebiliriz dedi. Dua ediyorum dordude evrelerini tamamlasin diye. Sen nasilsin canim ya. Migde bulantisi basladimi
Ay hadi cnm çok sevindim hepsi sağlıkla tamamlasınlar inş evrelerini . çok heyecanlı gerçekten :) peki transfer ne zaman olacak ? Benim çok şükür bulantım yok cnm şimdilik hamile gibi bile hissetmiyorum :)

Kızlar iki kolumunda dirsek kısmının iç kısmında böyle kırmızı benekler olmuş.neden olmuştur acaba ? Doktora sorsam mı ?
CANIM iğne izi gibi gözüküyor. Iğne vurunmamissin oralardan anladığım kadarıyla. Alerji olabilir vücudunun diğer yerlerinde de varsa eğer yoksa seni de benim gibi ufak sinek isirmistir :)

Ay hadi cnm çok sevindim hepsi sağlıkla tamamlasınlar inş evrelerini . çok heyecanlı gerçekten :) peki transfer ne zaman olacak ? Benim çok şükür bulantım yok cnm şimdilik hamile gibi bile hissetmiyorum :)
Iyi yaa sevindim canim insallah boyle devam etsin. Transfer 8 kasim hayirlisi bakalim

Kızlar transfer iyi geçti çok şükür :) Adige_ Adige_ çok sevindim bugün transfer oldum sende bugün öğrenmişsin bayrağı senden devr alıyorumEn Büyük TÜRKİYE inşallah benim de pozitif olur. @sinkar transferimi Semra hoca yaptı rahat geçti bir iki dakika anca sürdü . Inşallah uğurlu gelir bana ...
Hayırlı olsun canım. Dinlen bugün. Zaten oteldesin uzanmak dışında birşey yapamıyor insan otelde :) ne zaman eve geçeceksiniz? 2- 3 gün havuç suyu iç bakalım. Ben bana faydası olduğuna inanıyorum.

Back