2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hahaha ne yapsin kizcagiz ya iyi yapmis bizim insanimiz laftan anlamiyor ki . ay bende cok güldüm vallahi hehehe

Evet aynı dönemlere denk geldik inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimize
Senin embriyoar nasıl canım haber geldimi

Dön akşam hipor kan sulandirici iğne ayakta yaptıktan sonra başım döndü arkdslar. ..
Kanım iyice sulandi sanirim

Canım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın

Çok güzel bir sayı! Maşallah Böyle güzel devam etsin umarım

Daha çok erken. Çıkmaz büyük ihtimalle. Yapma bence 7-8 günden önce

Ben de kullanıyorum

LH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor

Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan

Herkeste belirgin olmayabiliyormuş. İdrar testi güvenilir değil. Hiç canını sıkma

ben 10 gün evde durmanın ardından 11.gün den beri neredeyse hergun fırt fırt geziyorum evde agir olmamak kaydıyla islerimi yapıyorum tabi arada yatıp dinleniyorum ama bugün bile yeni girdim eve sabahtan beri disardaydimçok şükür ağrım falan yom ama kız benim normalde midemde problemim zaten var kokuya dayanamıyorum hemen bulanıyor bu hamilelikte de kotu mu olucam nedir markettin fırın bölümünde zor geçtim eyvah inşallah bir anlık durumumdur

Evet aynı dönemlere denk geldik inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimize
Senin embriyoar nasıl canım haber geldimi

amin canım inş.. 4 tane dondurulacak aradılar bugün. hakkımızda hayırlısı olsun inş. bakalım 2 embriyo transferi isticem doktorum uygun görürse tabi

Ay insallah kötü gecmez canim . yani benimde midem cok hassastir normalde ama gecen sefer ki hamileligimde 7. Haftadan sonra 12. Haftaya kadar sadece sabahlari midem bulanmisti hafif atlatmistim . ins seninde öyle olur

kızlar 2. kalite embriyonun tutma olasılığı nedir sizce?
hamiş olan arkadaşlar sizlerin embriyo kalitesi nasıldı?

bana 1.kalite diye söylediler canım doktorun bilgilendirme verdi mi sans oranın hakkinda. Mesela bana transferim bitince hamile kalma sansın %60 maximum 70 kalitesi ve yaşının genc olmasindan dolayı diye bilgi vermişti olumlu haber alacağımızı düşünüyorum demişti ama tabikı de nasib tutmayan 1.kalitede olsa tutmaz

Ay insallah kötü gecmez canim . yani benimde midem cok hassastir normalde ama gecen sefer ki hamileligimde 7. Haftadan sonra 12. Haftaya kadar sadece sabahlari midem bulanmisti hafif atlatmistim . ins seninde öyle olur

İnşallah canım yok normal zamanda iyiyim ama kokuya dayanamıyorum çok cabuk afedersin istifra eden biriyim öksürürken bile midem bulanir hamilelikte en çok bu halim beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…