- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.521
Hahaha ne yapsin kizcagiz ya iyi yapmis bizim insanimiz laftan anlamiyor ki . ay bende cok güldüm vallahi hehehearkadaşım işe otobüs ve metro ile gidiyor ve böyle yerle hamile olup karnınız burnunuzda değilse doğru düzgün hamilele yer vermiyorlar oda idrar daki gebelik testini 4-5 aya kadar yanında taşıdı hep yer vermediklerinde hamileyim işte kalk yer verde oturayım diyip gösteriyormuş ok gülmüştüm ya
Evet aynı dönemlere denk geldik inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimizeçok güzel canım demiştim sana ultrason görüntülerine göre yumurta sayımız aynı gibiydi aynıda toplanır gibi dedim ölede oldu. maşallah yaşına göre çok çok iyi. inş. hepsi döllenir sağlıkla 5. güne kadar gelir . şimdi yarın kaçı döllenecek haber verecekler sana sonra 5. güne kadar acaba kaçı kalır düşüncesi olacak iyi düşün hep iyi olsun.
Ben de ağrıda görev yapıyorum. Tedavi için geldim. Annemde kalıyorum. Eşim de transfer sonrası döndüMersin tıp fakültesi hastanesi tedavi merkezi yazıyordu ilk sayfada dün fark ettim. Bende Mersinliyim görev nedeniyle Tekirdağ da yaşıyorum
Çok teşekkür ederim
İnşallah canımkanama bende de olmadı canım agrida hergun olmadı birgün aşırı ağrım oldu birgün hicbir yerim ağrımadı mesela bence ona takılma olucak Allahın izniyle
Canım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Merhaba arkadaşlar sizi günlerdir takip ediyorum ne güzel haberler bunlar allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde 21 eylülde 5. Gün embiriyosu iki tane transfer edildi 4 yıllık evliyim 5 tane kaybım var ilk tüp bebek denememiz test yapsam çıkarmı benide heycanlandırdınız
Bunu her merkez yapmiyo eğer embriyo tutunur sa düşmemesini sağlayan bir iğne biraz ağrılı yağlı bir iğne. Şimdi biraz heyecanimi atlatayim gidicem iğne yi vurulmaya. Bu ilki transfer gunu yapılıyor ikincisi 1 hafta sonra yapılıyor kızlar yokmu böyle tedavisi devam eden?
LH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor
Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan
Korkma canım bana hemşire dolmuş minıbus otobus binebilirsin normal yaşama devam demişti.. Allahın izniyle birşey olmazBindim dolmuşa ve oturdum kızlar. Evet ankara
Aynen canim şükürler olsun cok güzel basladi grubumuz böylede devam etsin ins :) simdi günlerini nasil geciriyorsun cnm ? Ben ev oturmasi yaptim bir kez bir de dün aksam bi cafe ye gittik kendi arabamizla tabi bütün kasislerden dikkatle gecerek :)
Evet aynı dönemlere denk geldik inşallah güzel haberlerimizi verelim birbirimize
Senin embriyoar nasıl canım haber geldimi
Amin. Bindim valla . Hapsira tiksira geldim. Sonuç hayrolaKorkma canım bana hemşire dolmuş minıbus otobus binebilirsin normal yaşama devam demişti.. Allahın izniyle birşey olmaz
Neden ayakta yaptın ben oturarak yapıyorumDön akşam hipor kan sulandirici iğne ayakta yaptıktan sonra başım döndü arkdslar. ..
Kanım iyice sulandi sanirim
Ay insallah kötü gecmez canim . yani benimde midem cok hassastir normalde ama gecen sefer ki hamileligimde 7. Haftadan sonra 12. Haftaya kadar sadece sabahlari midem bulanmisti hafif atlatmistim . ins seninde öyle olurben 10 gün evde durmanın ardından 11.gün den beri neredeyse hergun fırt fırt geziyorum evde agir olmamak kaydıyla islerimi yapıyorum tabi arada yatıp dinleniyorum ama bugün bile yeni girdim eve sabahtan beri disardaydimçok şükür ağrım falan yom ama kız benim normalde midemde problemim zaten var kokuya dayanamıyorum hemen bulanıyor bu hamilelikte de kotu mu olucam nedir markettin fırın bölümünde zor geçtim eyvah inşallah bir anlık durumumdur
Benimde 2. Kaliteydi cnm ikisi de . 8. Gün degerim 118 cikti bakalim ins katlar . yani rabbim ol deyince oluyor :)kızlar 2. kalite embriyonun tutma olasılığı nedir sizce?
hamiş olan arkadaşlar sizlerin embriyo kalitesi nasıldı?
kızlar 2. kalite embriyonun tutma olasılığı nedir sizce?
hamiş olan arkadaşlar sizlerin embriyo kalitesi nasıldı?
Ay insallah kötü gecmez canim . yani benimde midem cok hassastir normalde ama gecen sefer ki hamileligimde 7. Haftadan sonra 12. Haftaya kadar sadece sabahlari midem bulanmisti hafif atlatmistim . ins seninde öyle olur