2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimde 2. Kaliteydi cnm ikisi de . 8. Gün degerim 118 cikti bakalim ins katlar . yani rabbim ol deyince oluyor :)

maşallah canım inş. değerlerin gün be gün artar. sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini yada bebişlerini..
benimde 2. kalite bir tane var ,birinci kalite de var dediler . 2 embriyo transferii istiyorum ama doktor sıcak bakmıyo. bakalım bi teklifte buluncam 2. kaliteyi kullansın diye inş. kabul eder. yaşın kaç bu arada senin?

bana 1.kalite diye söylediler canım doktorun bilgilendirme verdi mi sans oranın hakkinda. Mesela bana transferim bitince hamile kalma sansın %60 maximum 70 kalitesi ve yaşının genc olmasindan dolayı diye bilgi vermişti olumlu haber alacağımızı düşünüyorum demişti ama tabikı de nasib tutmayan 1.kalitede olsa tutmaz

canım bugün embriyolog aradı 5. güne giden 4 yumurtam oluştu, dondurulacak biri için 2. kalite dedi. henüz doktorla görüşmedim. iki transfer istiyorum doktor pek sıcak bakmıyor. biri ikinci kalite diye belki 2 embriyo transferini kabul eder diye düşündüm. aynen öyle 1. kalite de olsa tutmayınca tutmaz. nasipten öteye gidilmez. sende inş. güzel sonuç alırsın taze anne adayı çok saol

selam kızlar aranıza yeni katıldım
Allahın izni ile inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bende tüp bebek yaptırdım bu ay 2 tane 5 gün blast dondurulmuş embiriyo transferim oldu ve transferimin 13. günü değerim 3231 çıktı

Merhaba :) tebrikler aramıza hosgeldin
Nerede yaptirdiniz ve yaşınız kacti sakincasi yoksa :))
İnsallah bu sayfada sadece pozitif gebelik haberi almaya devam ederiz :))

Arkadaşlar merhaba ne zamandır yazdıklarınızı okuyor ancak şifremi hatırlayamadığım için yazamıyordum.

10 eylül de bel ağrısıyla hastaneye gittim bhcg 10 çıktı ve öğleden sonra kanama başlayarak düştü. Ve bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. 5 yaşında bi kızım var ve 3 yıldır korunmamama rağmen hamile kalamadım ve tüp bebeğe karar verdik. Hepimiz gibi iğneler ilaçlar derken pazartesi opu yapıldı ve bugün yani 2. Günde transferim yapıldı. Çok heyecanlıyım. Umarım tutar/lar bu 12 günü beklemek çok zor olacak.

Hepimiz bu uzun serüvenini sonunda hayırla kucaklarız bebeklerimizi inşallah

Arkadaşlar merhaba ne zamandır yazdıklarınızı okuyor ancak şifremi hatırlayamadığım için yazamıyordum.

10 eylül de bel ağrısıyla hastaneye gittim bhcg 10 çıktı ve öğleden sonra kanama başlayarak düştü. Ve bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. 5 yaşında bi kızım var ve 3 yıldır korunmamama rağmen hamile kalamadım ve tüp bebeğe karar verdik. Hepimiz gibi iğneler ilaçlar derken pazartesi opu yapıldı ve bugün yani 2. Günde transferim yapıldı. Çok heyecanlıyım. Umarım tutar/lar bu 12 günü beklemek çok zor olacak.

Hayırlı olsun cnm

maşallah canım inş. değerlerin gün be gün artar. sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini yada bebişlerini..
benimde 2. kalite bir tane var ,birinci kalite de var dediler . 2 embriyo transferii istiyorum ama doktor sıcak bakmıyo. bakalım bi teklifte buluncam 2. kaliteyi kullansın diye inş. kabul eder. yaşın kaç bu arada senin?
Cok sagol canim amin ins senin icin de Hayirlisi olur insallah canim . benim de gecen sefer biri 1. Kalite digeri 2. Kaliteydi . ikisi de tutmustu hatta biri bölünmüstü üçüz hamile kalmistim :) rahim agzi yetmezliginden dolayi 18 haftalik dogum yapmistim . simdi de 4 tane 2. Kalite dondurulmusum vardi iste ikisi konuldu . senin doktorunda cogul gebelik riskli oldugu icin korkuyordur . bu arada 25 yasindayim cnm

canım bugün embriyolog aradı 5. güne giden 4 yumurtam oluştu, dondurulacak biri için 2. kalite dedi. henüz doktorla görüşmedim. iki transfer istiyorum doktor pek sıcak bakmıyor. biri ikinci kalite diye belki 2 embriyo transferini kabul eder diye düşündüm. aynen öyle 1. kalite de olsa tutmayınca tutmaz. nasipten öteye gidilmez. sende inş. güzel sonuç alırsın taze anne adayı çok saol

sağol canım.rabbim sanada gönlünden geçeni nasib etsin inşallah.bazı doktorlar daha çok sans olsun diye 2 tane koyuyor aslında şansını dene bence inşallah olur canım.benimde 7 doldurulmuştu 4 bir 3 bir hepsi a kalite denilmişti transfer günü 4 lu olani cozdurmusler 3 tanesi canlanmış mesela ve bana 3 unde koyalım mi diye teklif ettiler bende dedim tamam olmuyor çocuğum o yüzden deniyoruz tüpü ama rabbim nasib ederse tutunursa 3 tane ile ben kafayı yerim dedim yalan degil 2 tanesini koydurdum

Şimdi pozitif görürsek o zaman ilaçların etkisi yani
Ha yok canım. Çatlama iğnesi var ta . O nedenli hcg hormonu icerdigi için pozitif çıkma ihtimali olabilirdi. Ama sen o çatlama iğneleri yaPali bayagi oldu. Etkisi geçmiştir. Canım bence. .. bence 2 3 gün daha sen kan verirsen çıkar inşallah pozitif cikar

Hoşgeldin:) en zorlu bekleyiş basladi desene
Kendini çok yorma, cok yatakda da kalma stres yapiyor :) bu güzel gunlerin tadini çıkar, bizimle sohbete katil iyi vakit geçiriyoruz:KK66:)

Cuma gününü bir atlatayim yeni arkadaşlarımızı ekleyeceğim:))

X