- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.481
Gecmis olsun canim agrilar kac gun surermis bisey dedi mi doktor opu yapilcagi gun esim olacak yanimda yeterli mi annemide cagirsam mi bilemedimCanım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Aynen öyle cnm bak cuma hayırlı gün ins hayırlı sonuclar alicaz sizden o gün :)Simdi biraz araştırdım herkeste farkli olabiliyormuş
İdrarda çıkmayabiliyormuş.
Cuma kan tahliline kadar bekleyelim bakalim
Cumayi bekleyen 4 kişi kaldik bakalim :)
T trkaslan7914 @Madam Bfloransa17 @Arse82
Canim dolmuslarda oturarak gideceksen bisey olmayabilir ama seni biri araba ile biraksa daha iyi olur tabikiKızlar is yerime imza için geldim araba ile bırakıldım ama dönüşte dolmuş ile gitmetu düşünüyorum. İki dolmuş . Yaklaşık 1 saat yol.
Transferin 3. Günü
Bi se olur mu sizce
ya canım kaçıncı günkü yaptınLH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor
Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan
Cok güzel katlamis olacak insallah canim ben inaniyorum :) da su 4 te cıkma isi biraz sinir bozucu neyse ki bu sefer daha rahatiz :)
cuma mübarek gün yuzu suyu hürmetine inşallah dördümüzde pozitif alırız allahım inşallah dördümüzünde pozitif olsunSimdi biraz araştırdım herkeste farkli olabiliyormuş
İdrarda çıkmayabiliyormuş.
Cuma kan tahliline kadar bekleyelim bakalim
Cumayi bekleyen 4 kişi kaldik bakalim :)
T trkaslan7914 @Madam Bfloransa17 @Arse82
Kızlar bugün 4. Gün ..hiç ama hiç belirtim yok benim ne ağrı ne hafif kanama, sizin de böylemiydi?
Kızlar bugün 4. Gün ..hiç ama hiç belirtim yok benim ne ağrı ne hafif kanama, sizin de böylemiydi?
Kızlar is yerime imza için geldim araba ile bırakıldım ama dönüşte dolmuş ile gitmetu düşünüyorum. İki dolmuş . Yaklaşık 1 saat yol.
Transferin 3. Günü
Bi se olur mu sizce
cuma mübarek gün yuzu suyu hürmetine inşallah dördümüzde pozitif alırız allahım inşallah dördümüzünde pozitif olsun
Çok ağrılı bir işlem değil OPU yanında eşinin olması yeterli tabi yinede sen bilirsinGecmis olsun canim agrilar kac gun surermis bisey dedi mi doktor opu yapilcagi gun esim olacak yanimda yeterli mi annemide cagirsam mi bilemedim
Çok sağol canımm. Senin de yumoşlar iyiymiş maşallah. Güzel güzel embriyolar olacak inşallah onlar da. Biz hemşo muyuz aa bilmiyordum :))Hemsom tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim
Bindim dolmuşa ve oturdum kızlar. Evet ankaraAyakta gitmemeye çalış
Baska alternatif varmi metro vs ankaradaydin sanirim
Cok sarsmayan ve ayakta gitmeyecegin bir alternatif varsa iyi olur
ya canım kaçıncı günkü yaptın
Bindim. Allaha emanetAyakta gitmemeye çalış
Baska alternatif varmi metro vs ankaradaydin sanirim
Cok sarsmayan ve ayakta gitmeyecegin bir alternatif varsa iyi olur
Bindim dolmuşa ve oturdum kızlar. Evet ankara
Canim ankarada hangi klinikte hangi doktor yaptı transferi. Bende ankara hrs murat Sönmezer yaptıBindim dolmuşa ve oturdum kızlar. Evet ankara
Şoför ben transfer oldum daaaaŞöför e söyle tümseklerden yavaş geçsin:)
Başkent Üniversitesi gogsen onlar cnmCanim ankarada hangi klinikte hangi doktor yaptı transferi. Bende ankara hrs murat Sönmezer yaptı
Kan verdim 3 gibi çıkacak sonuç. Transferimin 12.günü. 10.gün 72 çıkmıştı