2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

LH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor

Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan
Canim ben LH testi duymadım hiç hcg neden yapmadın ki? Ayrıca bu test gebelik testi mi ?

Canim hayırlı ugurlu olsun :) inşallah kan değerinde çok güzel çıkar. Bizlere dua etmeyi unutma bugün benim 6. Günüm yarın sabah bende mi yapsam acaba hem benim 2 embriyo belki çıkar
Canim bu benim 2. Denemem ya o yüzden çok merak ettiğim için yaptım ama dedigim gibi 5.gün embriyo su 7.günde cok az da çıkmaya başlar ama cikmayadabilir ben negatif sonuca da açık olarak yaptım çünkü kan testi ne giderken önceki gibi kötü olmaktan korktum o yüzden yaptım inşallah hepimiz için pozitif olur zaten bu topik çok uğurlu geldiiii

Gecen hafta bugün yapildi transfer 7. Günüm
Şoför ben transfer oldum daaaa
Yavaş lutfen
Transfer mi hangi takıma ablaaaaaaa
Dedirteceksin adama...
ben iğneye taksi ile gidip geliyorum taksiye ilk bindiğim gün bizim orda yollar çok hız yapmamaları için kasis dolu taksiciye dedim eşimde yanımda kasislerden lütfen çok dikkatli gitermisiniz dedi genç biri piçliğine sordu neden ki abla ameliyatın iyi yapmadılar mı yok transfer oldum hangi takıma dedi bende takıma değil tüp bebek transferi bebeğimiz transfer ettirdin dedi tam eim sinirilenecek ben gayet sakin bir şekilde bak kardeşim tüp bebek senin sipermini alıyorlar kadının yumurtası ile dölendiriyorlar senin içerde yapamadığını dışarda yapıyorlar ve onu senin kadının rahmine veriyorlar işte o da öyle transfer oluyor başına geldiğinde görecen dedim sus pus özür dilerim falan allahtan kısa mesafeydi indim bitaksiden çağırmıştım hem oraya hemde taksiciler odasına şikayet ettim :)

Ay kiyamam ben sana ya :) sonu güzel oldu ama cok sükür :) :)

Kizlarrrr
Benim daha çok erken biliyorum 3. Gün transferin bugün.
Ama rahmimde bi sızı. ..
Hafif ama.
Böyle olan var mı.
İlaçlardan da olabilir

Aaaaaaa vay beee

Ay kiyamam ben sana ya :) sonu güzel oldu ama cok sükür :) :)

Allaha şükür canım ama hic inanamıyorum ki hâlâ rüyagibi geliyor..hepimiz sevinicem insallah.kız masallahımız var pozitifler havalarda uçuşuyor rabbime şükürler olsun hergun çok güzel haberler aliyoruz çok şükür

Sorma vallahi cnm allahin izniyle bisey olmaz insallah oturarak git yer yoksa yer iste hamileyim de :)
arkadaşım işe otobüs ve metro ile gidiyor ve böyle yerle hamile olup karnınız burnunuzda değilse doğru düzgün hamilele yer vermiyorlar oda idrar daki gebelik testini 4-5 aya kadar yanında taşıdı hep yer vermediklerinde hamileyim işte kalk yer verde oturayım diyip gösteriyormuş ok gülmüştüm ya

Hadi yaaa ...
İyi fikir

çok iyi fikir kızzz bende bugün 3 tane aldım bak onları taşırım yanimda

Aynen canim şükürler olsun cok güzel basladi grubumuz böylede devam etsin ins :) simdi günlerini nasil geciriyorsun cnm ? Ben ev oturmasi yaptim bir kez bir de dün aksam bi cafe ye gittik kendi arabamizla tabi bütün kasislerden dikkatle gecerek :)

Çok sağol canımm. Senin de yumoşlar iyiymiş maşallah. Güzel güzel embriyolar olacak inşallah onlar da. Biz hemşo muyuz aa bilmiyordum :))
Mersin tıp fakültesi hastanesi tedavi merkezi yazıyordu ilk sayfada dün fark ettim. Bende Mersinliyim görev nedeniyle Tekirdağ da yaşıyorum
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…