- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.461
Kalçalar iptal canım ağrısından ağlarken uyuya kaldım o kadar kötüydu çok sevindim senin için çook iyi 12 adet inşallah dikerim en az 5- 6 tanesi 5 veya güne kadar gider inşallah canımCanım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Canim insalalh hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun Rabbim nasıl uygun görürse onu yasatsin bana inslalah bu topik hep böyle devam eder cuma günü kan vericem bakalım nasıl çıkar sonuçKitakita cnm kesin ikiz bak sezen demisti dersin :) benim 8. Günümde çıkan idrar testi gibi senin 7. Gününde çıkmıs masallah bak asagiya yükledim benim böyleyken 118 cikti seninde kesin 100- 150 arasi daha hemde 7. Gününden :)
Cok güzel katlamis olacak insallah canim ben inaniyorum :) da su 4 te cıkma isi biraz sinir bozucu neyse ki bu sefer daha rahatiz :)evet canisi malum saatte belli olucakdeğeri sordum mesela baya yuksek çıkarsa ikiz olup olmadığı anlaşılır mi diye hayır o kesede belli olur senin değerin yuksek ama bu ikiz olduğunu göstermez dedi bakalım 4 te nasıl sonuç bekliyor bizi
Oho gör bak degerin ne kadar yüksek cikacak insallah :) rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin ins cnmCanim insalalh hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun Rabbim nasıl uygun görürse onu yasatsin bana inslalah bu topik hep böyle devam eder cuma günü kan vericem bakalım nasıl çıkar sonuç
Senin kaçıncı gün embriyosu canımCanim hayırlı ugurlu olsun :) inşallah kan değerinde çok güzel çıkar. Bizlere dua etmeyi unutma bugün benim 6. Günüm yarın sabah bende mi yapsam acaba hem benim 2 embriyo belki çıkar
5. Gün embriyosuydu canımSenin kaçıncı gün embriyosu canım
Aminnnn insallah cnm bak topigimiz cok ugurlu masallah sanada ugur getirsin :)
Cnm önemli olan hcg testi sen niye morelini bozuyorsunLH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor
Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan
Canım bir saat oldu cikali 12 yumurta toplama oldu iyiyim biraz sancim var
İnşallah iyi haberler alirsinKan verdim 3 gibi çıkacak sonuç. Transferimin 12.günü. 10.gün 72 çıkmıştı
Cnm önemli olan hcg testi sen niye morelini bozuyorsun
Ay canim benim hadi hayirli olsun diyelim bencde ikiz olacaklar ogle hissettim en buyuk hayalim kan testi yaptirmadan su testi cift cizgi gormek insallah darisi bize