2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kitakita cnm kesin ikiz bak sezen demisti dersin :) benim 8. Günümde çıkan idrar testi gibi senin 7. Gününde çıkmıs masallah bak asagiya yükledim benim böyleyken 118 cikti seninde kesin 100- 150 arasi daha hemde 7. Gününden :)

Eklentiler

• IMG-20170927-WA0000.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar sizi günlerdir takip ediyorum ne güzel haberler bunlar allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde 21 eylülde 5. Gün embiriyosu iki tane transfer edildi 4 yıllık evliyim 5 tane kaybım var ilk tüp bebek denememiz test yapsam çıkarmı benide heycanlandırdınız

Gecmis olsun kötü günler geride kalsin ins cnm . bugün daha 6. Günün yarin yap bari 7. Gün olsun :) :)

Zeyneptanemm cnm kan testini tekrarlayacaktın . kan verdin mi ?

evet canisi malum saatte belli olucak değeri sordum mesela baya yuksek çıkarsa ikiz olup olmadığı anlaşılır mi diye hayır o kesede belli olur senin değerin yuksek ama bu ikiz olduğunu göstermez dedi bakalım 4 te nasıl sonuç bekliyor bizi

Hayir oyle bir sey verilmedi o nedir?
Bunu her merkez yapmiyo eğer embriyo tutunur sa düşmemesini sağlayan bir iğne biraz ağrılı yağlı bir iğne. Şimdi biraz heyecanimi atlatayim gidicem iğne yi vurulmaya. Bu ilki transfer gunu yapılıyor ikincisi 1 hafta sonra yapılıyor kızlar yokmu böyle tedavisi devam eden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…