- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- Konu Sahibi floransa17
- #2.441
çok sevindim hayırlı olsun inşallah Seni ve Madam B 'yi özellikle takip ediyordum merkezimiz ve doktorumuz aynı olduğu için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim hayırlı olsun inşallah Seni ve Madam B 'yi özellikle takip ediyordum merkezimiz ve doktorumuz aynı olduğu için :)
Canım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim varA anneveoglusu canım çıktın mı opu dan iyiymisin
benim daha transfer olmadı lucrin kullanıyorum Allah izin verirse ekimin ortası gibi olacak sanırım.:))) teşekkür ederim canım. Senin kaçıncı günündü?
Gecmis olsun cnm saglikla gelissin bebislerin ins :)Canım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Ben transferden çıkıp eve gelince yapmıştım ılık suyla. Çok sıcak iyi değil. Dr bir sakıncası yok demiştiNe zaman banyo yapayım arkadaşlar 6. Günüm bugün artık bitleneceğim:)
geçmiş olsunCanım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Gecmis olsun kötü günler geride kalsin ins cnm . bugün daha 6. Günün yarin yap bari 7. Gün olsun :) :)Merhaba arkadaşlar sizi günlerdir takip ediyorum ne güzel haberler bunlar allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde 21 eylülde 5. Gün embiriyosu iki tane transfer edildi 4 yıllık evliyim 5 tane kaybım var ilk tüp bebek denememiz test yapsam çıkarmı benide heycanlandırdınız
Canim cok iyi. Insallah hepsi saglikli dollenir. Cok gecmis olsun kuzucumCanım çıktım 12 yumurta toplandi biraz sancim var
Sen nasılsın
Hemsom tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindimfloransa17 @trkaslan7914 Kitakita @Arse82 Madam B
Hanımlar kurtlandırnak gibi olmasın ama dayanamadım test yaptım.
Şükürler olsun çift çizgi
Çok teşekkür ederim canım darısı sana olsunCanim cok iyi. Insallah hepsi saglikli dollenir. Cok gecmis olsun kuzucum
Senin bugün proluton depot kalcadan iğnen varmı ?
Cuma günü kan testi yapıcaktim ben yine yapıcam sonuçta inşallah kanda da güzel değer çıkarrrrRune ve kitakita cuma gunki yukumuzu hafiflettiniz. Kaldi cumaya 4 kisi. insallahh 4 undende guzel haber alicaz. Darisi onlara olsun
Zeyneptanemm cnm kan testini tekrarlayacaktın . kan verdin mi ?
Bunu her merkez yapmiyo eğer embriyo tutunur sa düşmemesini sağlayan bir iğne biraz ağrılı yağlı bir iğne. Şimdi biraz heyecanimi atlatayim gidicem iğne yi vurulmaya. Bu ilki transfer gunu yapılıyor ikincisi 1 hafta sonra yapılıyor kızlar yokmu böyle tedavisi devam eden?Hayir oyle bir sey verilmedi o nedir?
Canım bir saat oldu cikali 12 yumurta toplama oldu iyiyim biraz sancim varA anneveoglusu canım nasıl geçti opu?
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah