2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kitakita Kitakita cnm kesin ikiz bak sezen demisti dersin :) benim 8. Günümde çıkan idrar testi gibi senin 7. Gününde çıkmıs masallah :KK200: bak asagiya yükledim benim böyleyken 118 cikti seninde kesin 100- 150 arasi daha hemde 7. Gününden :) :nazar:
Canim insalalh hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun Rabbim nasıl uygun görürse onu yasatsin bana inslalah bu topik hep böyle devam eder cuma günü kan vericem bakalım nasıl çıkar sonuç

evet canisi malum saatte belli olucak:-) değeri sordum mesela baya yuksek çıkarsa ikiz olup olmadığı anlaşılır mi diye hayır o kesede belli olur senin değerin yuksek ama bu ikiz olduğunu göstermez dedi bakalım 4 te nasıl sonuç bekliyor bizi
Cok güzel katlamis olacak insallah canim ben inaniyorum :) da su 4 te cıkma isi biraz sinir bozucu neyse ki bu sefer daha rahatiz :)

Canim insalalh hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun Rabbim nasıl uygun görürse onu yasatsin bana inslalah bu topik hep böyle devam eder cuma günü kan vericem bakalım nasıl çıkar sonuç
Oho gör bak degerin ne kadar yüksek cikacak insallah :) rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin ins cnm

Arkadaşlar biosteron teatrio emodex ve duosvit kullanıyorum birde sürekli aldığım tiroit ilacım var .sadece benı mi aşırı sarsıyor yoksa yan etki yapan var mı .özellikle duosvit alınca aşırı bulantı oluyor. Gün içinde hep sersem geziyorum başım dönüyor.bir de ilaçlar a başladığımdan beri tatlı yediğimde çok şiddetli baş dönmesi oluyor
Böyle olan var mi

LH Testim böyle
Dediginize göre bugün LH yukselmesi gerekirdi dimi
Cumaya kanda baktirana kadar yukselirmi bilemedim tutmamış gibi görünüyor

Evet önden test iyi oluyormus cok umutlanmiyor insan

Eklentiler

• IMG_6370.JPG
    IMG_6370.JPG
    17,4 KB · Görüntüleme: 71
Gelecek haftaya kadar herkesin sonucu belli olucak sanırım çok heyecanlı :)

Canım bir saat oldu cikali 12 yumurta toplama oldu iyiyim biraz sancim var

çok güzel canım demiştim sana ultrason görüntülerine göre yumurta sayımız aynı gibiydi aynıda toplanır gibi dedim ölede oldu. maşallah yaşına göre çok çok iyi. inş. hepsi döllenir sağlıkla 5. güne kadar gelir . şimdi yarın kaçı döllenecek haber verecekler sana sonra 5. güne kadar acaba kaçı kalır düşüncesi olacak iyi düşün hep iyi olsun.

Kızlar is yerime imza için geldim araba ile bırakıldım ama dönüşte dolmuş ile gitmetu düşünüyorum. İki dolmuş . Yaklaşık 1 saat yol.
Transferin 3. Günü
Bi se olur mu sizce

Kizlar masaallah bu topik bana fazlasiyla umut oluyo onceden cok olumsuz dusunurken artik pozitif bakiyom ve stres yapmiyom bir an evvel bende ilaclara baslayacagim hunu bekliyorum ins biran evvel sizler hibi benimde ve benim gibi isteyen herkesin gobusunu doldurur rabbim supersiniz :halay::halay::halay::rapci::rapci::KK9::KK9:

X