- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- Konu Sahibi floransa17
- #2.421
yoksaaaaaaaaaaaaaaaKizlaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoksaaaaaaaaaaaaaaaKizlaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Ne kadar belirginnnnnn
inanmıyorum maşallah bu ne bolluktur verene kurban.
Ne iğnesi buAsıl erken test yapınca üzülmezsin çünkü nasılsa erkendi daha vaktim var dersin ama zamanında yapılan teste çıkan negatif daha çok üzer hazırlıklı olmadığın için şahsen bu benim görüşüm kahvaltım bitince alicam çünkü bugün iğnem var iğneden sonra yapılan teste yanlışlik payı oluyo iğne nin içinde hcg hormonu olduğu için yanıltıcı oluyo yani kisacasi ya şimdi yapıcam yada 12.günde yapıcam . Çünkü 12.günde iğne nin etkisi anca geçiyor. .
Ewet çok belirgin çıktı 10 saniye gibi bir sürede belirdi bilemiyorum napicamiiiii Allahım inşallah kan da da güzel çıkar şükür RabbimeeNe kadar belirginnnnnn
Gözünaydın canım çok sevindim
Embriyo tutunur sa düşmesin diye yapılan bir iğne bazı merkezler bütün hastalarına yapıyor bunu ..Ne iğnesi bu
Çıkar cnm iyi inşallah.Ewet çok belirgin çıktı 10 saniye gibi bir sürede belirdi bilemiyorum napicamiiiii Allahım inşallah kan da da güzel çıkar şükür Rabbimee
Tamam canım sagolasinHafif anestezi veriliyor korkma. Gogsen bey ilgili bir doktor. Özlem hemşire de öyle tabi. Guven
Canim tebrikler cok sevindim. Cok guzel gidiyor topikimizzEwet çok belirgin çıktı 10 saniye gibi bir sürede belirdi bilemiyorum napicamiiiii Allahım inşallah kan da da güzel çıkar şükür Rabbimee
Şükürler olsunnn. Valla negatif çıkmayacak bu topikten :))))) hatırlı uğurlu olsun kuzuu. Allah tamamına erdirsin
:))) teşekkür ederim canım. Senin kaçıncı günündü?ayyyyy tebrik ederim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kızlar iştahlandırdınız beni resmen çabuk geçsin vakit artık benimde yavrum olsun inşallah.
Adı ne merak ettimEmbriyo tutunur sa düşmesin diye yapılan bir iğne bazı merkezler bütün hastalarına yapıyor bunu ..
Insalalh negatif çıkmaz topik ten çok dua ediyorum suan insalalh devamı da güzel gelir birbirimize çok dua edelimmŞükürler olsunnn. Valla negatif çıkmayacak bu topikten :))))) hatırlı uğurlu olsun kuzuu. Allah tamamına erdirsin
Freely adiAdı ne merak ettim
Nasıl yani ilk aşama derken? Günü nü bekliyorsun? Hamilemizin yoksaaaa :))))Benimki henüz ilk aşama:))) idrar testinde silik bir 2. Çizgi gördüm :)))
Canim cok sevindim ya masallah masallah rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin ay cok śükür masallah topigimize yahu
Evet cnm hatta hcg den önce lh artıyor :)Kizlar
Hamilelik ile birlikte lh artar mi?
Canım dün test yaptım pozitif çıktı, ondan ilk aşama işte :)) ay evet hamileyim. Ne güzel söyleniyor bu ya. Hamileyimmm :)))Nasıl yani ilk aşama derken? Günü nü bekliyorsun? Hamilemizin yoksaaaa :))))