- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.001
Aaaaaaa hamilelik Tebrikler canimmmm2 tane 3.embriyosu konmuştu. Bugün 10.günüm biterken yaptırdım. Var gibi demi
İnşallah canım teşekkür ederim. Transferi Göğşen bey yapmıştı inş. seninki bundanda yüksek çıkar:)Aaaaaaa hamilelik Tebrikler canimmmm
Hadi güzel haberlerle
7.gundu canım bugun
Canim canım stres yapma. Bi kızın vardı sanırım ona sukretSaolun kızlar ıyıkı varsınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gıttım kuzuma sarıldım öptüm ıyıkı o yanımda
5.ci gün embriyo olması hemen çıkacağını göstermezki bitanem blasta olmuş olsa tüp bebek tedavilerin de en az 7 gün beta hcg hormonu vücuda verilmeye başlanır 9 ve en az 10 cü günde vücut bunu kabul eder ve teste çıkmaya başlar her keste aynı zamanda çıkmaz tabiki ama en sağlıklı sonuçlar bu zamandan sonra alınmaya başlar doktorlar bize boşunamı 12 gün 15.ci gğn bakın diyorlar gülüm sabret bekle canım 4 gün kaldı inşallah o zaman değerinde yüksek çıkarCanım 5.gun ya bu tutunma olmustur dıye düşündüm çok moralım bozuldu
Bende de oldu aynisi ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum kac gündür
Hamile kalan arkadaslar belki cevap verebilir
Oğlum vardı cnm ıyı kı o varCanim canım stres yapma. Bi kızın vardı sanırım ona sukret
Cnm cuma yine tekrarla kisiden kisiye tutunma süreci degisiyor . benim eltimin gec tutunma olmustu mesela cok gec cikmisti hamilelik degeri . olabiliyor yani hemen umutsuzluga kapilmaNormalde test günüme 4 gun var ama blasttı benımkıler 0,789 çıktı değer cumaya kadar çıkarmıkı tutunma 7 güne kadar oluyor dimi çoktan tutunamadı demekkı
İnş canım dualarınıza ıhtıyacım varcanımım dur daha erken boşuna 12 yi bekleyin demiyorlardir zaten ne olucaksa bu zamanlarsa olucak Allahın izniyle sende güzel haberler alıcaksın.9 dan sonra zaten genelde kana karışmaya başlıyormuş şimdiden üzülme lütfen bol bol dua canim
2 tane 3.embriyosu konmuştu. Bugün 10.günüm biterken yaptırdım. Var gibi demi
İnş canım rabbim hayırlısını versın5.ci gün embriyo olması hemen çıkacağını göstermezki bitanem blasta olmuş olsa tüp bebek tedavilerin de en az 7 gün beta hcg hormonu vücuda verilmeye başlanır 9 ve en az 10 cü günde vücut bunu kabul eder ve teste çıkmaya başlar her keste aynı zamanda çıkmaz tabiki ama en sağlıklı sonuçlar bu zamandan sonra alınmaya başlar doktorlar bize boşunamı 12 gün 15.ci gğn bakın diyorlar gülüm sabret bekle canım 4 gün kaldı inşallah o zaman değerinde yüksek çıkar
E bak. Şükür sebebi. Bizim o da yok. Senin evladın varOğlum vardı cnm ıyı kı o var
İnş canım rabbim hayırlısını versın5.ci gün embriyo olması hemen çıkacağını göstermezki bitanem blasta olmuş olsa tüp bebek tedavilerin de en az 7 gün beta hcg hormonu vücuda verilmeye başlanır 9 ve en az 10 cü günde vücut bunu kabul eder ve teste çıkmaya başlar her keste aynı zamanda çıkmaz tabiki ama en sağlıklı sonuçlar bu zamandan sonra alınmaya başlar doktorlar bize boşunamı 12 gün 15.ci gğn bakın diyorlar gülüm sabret bekle canım 4 gün kaldı inşallah o zaman değerinde yüksek çıkar
Test günüm çarşambaydı. Doktordan rica ettim yanağım diş ağrısından davul gibi oldu. Gebelik yoksa antibiyotik kullancam ya da iğne vurdurcam dedim. Tamam bakalım hcg ye dedi normal devlet hastanesiydiAmin amin . Test günün bugün muydu. Geç gece nerde yaptırdı n testi. Acil de yapıyorlar mi. Gece gece nerden çıktı kız.
Amin. Allah razı olsun. Allah sizlerin de yüzünüzü güldürsünooooo çok güzel haber yaa inşallah daha da yükselir canım.gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasib eder inşallah çok sevindim
İnş canım dualarınıza ıhtıyacım var
Ehehe süper valla gozunaydin.Test günüm çarşambaydı. Doktordan rica ettim yanağım diş ağrısından davul gibi oldu. Gebelik yoksa antibiyotik kullancam ya da iğne vurdurcam dedim. Tamam bakalım hcg ye dedi normal devlet hastanesiydi