2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin amin . Test günün bugün muydu. Geç gece nerde yaptırdı n testi. Acil de yapıyorlar mi. Gece gece nerden çıktı kız.

Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı

Canım 5.gun ya bu tutunma olmustur dıye düşündüm çok moralım bozuldu
5.ci gün embriyo olması hemen çıkacağını göstermezki bitanem blasta olmuş olsa tüp bebek tedavilerin de en az 7 gün beta hcg hormonu vücuda verilmeye başlanır 9 ve en az 10 cü günde vücut bunu kabul eder ve teste çıkmaya başlar her keste aynı zamanda çıkmaz tabiki ama en sağlıklı sonuçlar bu zamandan sonra alınmaya başlar doktorlar bize boşunamı 12 gün 15.ci gğn bakın diyorlar gülüm sabret bekle canım 4 gün kaldı inşallah o zaman değerinde yüksek çıkar

Bende de oldu aynisi ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum kac gündür
Hamile kalan arkadaslar belki cevap verebilir

estrofemleri kullandığımiz surece adet olmuyoruz diye biliyorum kızlar tutunmaya çalısiyor olabilir yerleşmeye falan akıntılarda kullanilan fitil yada jelden kaç kere ped degistirdigimi biliyorum su gibi akıyor bazen hele..

Normalde test günüme 4 gun var ama blasttı benımkıler 0,789 çıktı değer cumaya kadar çıkarmıkı tutunma 7 güne kadar oluyor dimi çoktan tutunamadı demekkı
Cnm cuma yine tekrarla kisiden kisiye tutunma süreci degisiyor . benim eltimin gec tutunma olmustu mesela cok gec cikmisti hamilelik degeri . olabiliyor yani hemen umutsuzluga kapilma

İnş canım dualarınıza ıhtıyacım var

İnş canım rabbim hayırlısını versın

İnş canım rabbim hayırlısını versın

Amin amin . Test günün bugün muydu. Geç gece nerde yaptırdı n testi. Acil de yapıyorlar mi. Gece gece nerden çıktı kız.
Test günüm çarşambaydı. Doktordan rica ettim yanağım diş ağrısından davul gibi oldu. Gebelik yoksa antibiyotik kullancam ya da iğne vurdurcam dedim. Tamam bakalım hcg ye dedi normal devlet hastanesiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…