2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cnm cuma yine tekrarla kisiden kisiye tutunma süreci degisiyor . benim eltimin gec tutunma olmustu mesela cok gec cikmisti hamilelik degeri . olabiliyor yani hemen umutsuzluga kapilma
Doktoruma soylemedım ilaçlarımıda bırakmadım cuma günü yaptırıcam tekrardan cnm hayırlısı olsun

Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı

Merhaba ikraberraol ikraberraol hoşgeldin
7 ekimde güzel haberini aliriz insallah
Sabirla bekle sende
Gercekten zaman gecmiyor bu süreçte:)

Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın canim

Bu arada bu sabah ki testim di kızlar benimde koyulmus dimi ?

Eklentiler

• IMG-20170925-WA0020.jpg
    IMG-20170925-WA0020.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 69
bence seninde yuksek hemde benimkinden de yüksek vede ikiz olucak gibime geliyor hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
Yok kiz o kadar degildir gecen sefer benim üçüz oldugu halde transferin 9. Günü 270 di . yarin transferin 8. Günü oluyor bakalim ins en fazla ikizdir cnm . cok korkuyorum üçüz gebelikte bebeklerimi kaybettigim icin :KK43:

Kızlar merhaba, ben de cumartesi transfer oldum. Test günüm 2ekim.. aynı gün test yapıcak olan varmı aranızda, umarım güzel sonuçlar alırız.
Progestan ı cumartesi transfer sonrası yaptılar ağrısı hala geçmedi:110: haftaya 1 tane daha var kabus gibi...:hasta:
Merhaba ben Çarşamba transfer oldum ama benimde testim 2ekim hayırlı haberlerle etiketleyelim inşallah

benim klinik çok geç sonucu verdiği için bugün geberdim resmen hayatımın en zor saatleriydi inşallah senin 2 saatte elinde olur bebegim
Benim 2 saat diyorlar ama 1 bucuk saatde falan cıkıyor canım . bu arada tüp bebek yapinca 3 kez test bedavaydi gecen sefer . bu sefer dondurulmuslarla transfer oldum ya acaba yine test hakkim varmidir ki ?

X