2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
harika bende yakın zamanda kantaron yağı almıştım hemen ulaştırmaya çalışayım. çok teşekkür ederim.
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben kullandim kapaklari. Hic ummuyordum bu kadar kisa surede etki edecegini. Benimki kanayip kabuk bagliyordu. Emdikten sonra kabuklar tekrar kaniyordu. Oyle bir yaraydi. Uc gunden sonra iyilesti. Dogru kullanmakta gerekiyor. Sut akinca islak kaliyor meme. Arada kapaklari cikarip memenin hava almasi gerekiyor. Emzirirken ikisinide cikartiyordum. Emzirene kadar digeride hava aliyordu. İyilestikce arada cikarip arada takiyordum. Birde krem yada yag surmeyecek kapaklari kullanirken. İlk dogumda kantaron yagiyla zeytin yagini kullanmistim. Ozonyagi bir suru krem gec iyilesmisti. Kapaklar cok rahatlik. İnsallah sifasini gorur.

Kızlar oğlum dönmeyi öğrendiğinden beri hiç durmuyor pat dönüyor yüz üstü kalıyor geri dönemiyor bu sefer bağırıyor yoruluyor kafasını yere koyuyor çok tatlı halleri:)
Kızım da bir aydır öyle yüzüstünde dönüyor sonra şikayet ediyor çeviriyorum hop bir daha yüzüstü

Biz bugün ilk defa ıspanak yedik. Hiç tadını yadırgamadı oğlum sanki daha önce yemiş gibi yedi
Afiyet olsun. Ben ilk oglumda bol sebze veriyordum. Ozellikle brokoli. Kimyon katip . Daha gecmedik biz. İlerleyen ayda mevsiminde bol bol vercem. İcinde yuksek oranda c vitamini var. Bagisikliga birebir. İspanakta cok veriyordum. İspanak gunluk yapip veriliyor. İkinci gun bekletip verilmiyor biliyorsundur yine soyleyim dedim. İcindeki nitrik yada nitrat yuzunden

Benimki de çığlık atmayı öğreniyor sanırım bu günlerde boğazını yırtcak. Sonrada gülüyor kendi sesine

Canım bizde sizinle aynı doğumluguz..biz ek gıdaya başladık..siz neden başlamadınız..ben erkenmi başladım..bide oğlumuzu oturtmaya başladinizmi..kizim oturmayı çok istiyor..desteksiz oturuyor..ama erkendir diye oturtmuyorum..sizce tam zamanimi

Benim kızımda sıcağa gelemiyor..ben. zıbin giydiriyorum üstüne bi kat giydiriyorum....uyurkende çoraplarını çıkarıyorum..buyuk kızımda öyledir..sicagi hic sevmez.

Kızlar bu gaz sancıları gitmicek mi ya? Zaten zar zor uyutmuştum, kıvranmaktan geri uyandı yavrum. Hayır bide hep çıkarmaya çalışıyorum falan çıkarıyoda ama bu ara çok fazla sıkıştırmaya başladı sanki

inşallah canım. sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için.

al benden de o kadar. geçen gün doktora gittik, ilaçları düzenlerken gaz damlasını keselim dedi. içimden dedim nettin sen doktor beeeeeey :) neyse günde 4 defa iken 3 e düşürdük şimdilik. ama saat 4 ile 8 arası poposuna sert sert pat pat vurursam uyuyor, o nasıl uyumaksa.. bazen uyuyakalıyorum, pat pat kesildiği gibi kıvranmaya başlıyor. arada minicik pıt çıkıyor ah o minicik pıt bile nasıl etkiliyor

Oyyy kuzummmm. Hayır biz bide gaz damlasını da kesmiştik yani 3.aydan beri kullanmıyorduk. İyidide çok şükür. Ama bi kaç haftadır anlamıyorum zorlanmaya,kıvranmaya başladı. İnşallah geçer. Yenidoğan günlerine döndük gibi bişey oldu. Üzülüyorum da onu öyle görmeye, uykulu gözlerle bana bakıyo kıvranırken inşallah geçer bi an önce

Evet evet zibinla olunca ekstra neseleniyor :)
Benim de cok hosuma gidiyor, kollar bacaklar disarda olunca surekli mincikliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…