- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.041
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben kullandim kapaklari. Hic ummuyordum bu kadar kisa surede etki edecegini. Benimki kanayip kabuk bagliyordu. Emdikten sonra kabuklar tekrar kaniyordu. Oyle bir yaraydi. Uc gunden sonra iyilesti. Dogru kullanmakta gerekiyor. Sut akinca islak kaliyor meme. Arada kapaklari cikarip memenin hava almasi gerekiyor. Emzirirken ikisinide cikartiyordum. Emzirene kadar digeride hava aliyordu. İyilestikce arada cikarip arada takiyordum. Birde krem yada yag surmeyecek kapaklari kullanirken. İlk dogumda kantaron yagiyla zeytin yagini kullanmistim. Ozonyagi bir suru krem gec iyilesmisti. Kapaklar cok rahatlik. İnsallah sifasini gorur.harika bende yakın zamanda kantaron yağı almıştım hemen ulaştırmaya çalışayım. çok teşekkür ederim.
Afiyet olsun kuzuya . Ama ıspanak +8 ya da +9 içindeki bir maddeden dolayı canımBiz bugün ilk defa ıspanak yedik. Hiç tadını yadırgamadı oğlum sanki daha önce yemiş gibi yedi
Kızım da bir aydır öyle yüzüstünde dönüyor sonra şikayet ediyor çeviriyorum hop bir daha yüzüstüKızlar oğlum dönmeyi öğrendiğinden beri hiç durmuyor pat dönüyor yüz üstü kalıyor geri dönemiyor bu sefer bağırıyor yoruluyor kafasını yere koyuyor çok tatlı halleri:)
Afiyet olsun. Ben ilk oglumda bol sebze veriyordum. Ozellikle brokoli. Kimyon katip . Daha gecmedik biz. İlerleyen ayda mevsiminde bol bol vercem. İcinde yuksek oranda c vitamini var. Bagisikliga birebir. İspanakta cok veriyordum. İspanak gunluk yapip veriliyor. İkinci gun bekletip verilmiyor biliyorsundur yine soyleyim dedim. İcindeki nitrik yada nitrat yuzundenBiz bugün ilk defa ıspanak yedik. Hiç tadını yadırgamadı oğlum sanki daha önce yemiş gibi yedi
Benimki de çığlık atmayı öğreniyor sanırım bu günlerde boğazını yırtcak. Sonrada gülüyor kendi sesineİnsallah ogrenip tekrarlamak istedigindendir. Aslinda cok evhamli degilim ama bu davranisina kafam takildi. Hem Allah korusun nefes alamayacagi birseyi kapatabilir diye hem de acaba benden mi sıkıldi yavrucak dedimbir de bunu duyan annemin delirmis olabilecegimi dusunen bakislariyla karsilastim kendimi daha tuhaf hissettim:)
Bu arada ben tulumun altina corap giydiriyorum ve heeer alt degistirmemizde corapta degistiriyorum cunku ben altini temizleyene kadar coraplarini emmekten sirilsiklam yapiyor hanfendi :))
Yeni yeni hareketlerle gunumuze nese katiyorlar, iyi ki varlar Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Çok seviyolar gerçekten ya soyununca solucan gibi kıvrılıyo oğlumDene canım aynen heryerleri ayrı oynuyor tabı terlerler ayakcıklar :) yaa yas gelsin de bı kısa kol zıbınla gezdırsek nasıl sevıyorlar öyle cıbıl olmayı dımı benımkı hııc gıyınmek ıstemıyor
Afiyet olsun oglusuna..benim kızımda bugün ıspanak yedi..sevdi yedi ..siz kahvaltıya basladinizmiBiz bugün ilk defa ıspanak yedik. Hiç tadını yadırgamadı oğlum sanki daha önce yemiş gibi yedi
Canım ben de bugün verdim..bilmiyordum.Afiyet olsun kuzuya . Ama ıspanak +8 ya da +9 içindeki bir maddeden dolayı canım
Canım bizde sizinle aynı doğumluguz..biz ek gıdaya başladık..siz neden başlamadınız..ben erkenmi başladım..bide oğlumuzu oturtmaya başladinizmi..kizim oturmayı çok istiyor..desteksiz oturuyor..ama erkendir diye oturtmuyorum..sizce tam zamanimiAfiyet olsun. Ben ilk oglumda bol sebze veriyordum. Ozellikle brokoli. Kimyon katip . Daha gecmedik biz. İlerleyen ayda mevsiminde bol bol vercem. İcinde yuksek oranda c vitamini var. Bagisikliga birebir. İspanakta cok veriyordum. İspanak gunluk yapip veriliyor. İkinci gun bekletip verilmiyor biliyorsundur yine soyleyim dedim. İcindeki nitrik yada nitrat yuzunden
Benim kızımda sıcağa gelemiyor..ben. zıbin giydiriyorum üstüne bi kat giydiriyorum....uyurkende çoraplarını çıkarıyorum..buyuk kızımda öyledir..sicagi hic sevmez.Dene canım aynen heryerleri ayrı oynuyor tabı terlerler ayakcıklar :) yaa yas gelsin de bı kısa kol zıbınla gezdırsek nasıl sevıyorlar öyle cıbıl olmayı dımı benımkı hııc gıyınmek ıstemıyor
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben kullandim kapaklari. Hic ummuyordum bu kadar kisa surede etki edecegini. Benimki kanayip kabuk bagliyordu. Emdikten sonra kabuklar tekrar kaniyordu. Oyle bir yaraydi. Uc gunden sonra iyilesti. Dogru kullanmakta gerekiyor. Sut akinca islak kaliyor meme. Arada kapaklari cikarip memenin hava almasi gerekiyor. Emzirirken ikisinide cikartiyordum. Emzirene kadar digeride hava aliyordu. İyilestikce arada cikarip arada takiyordum. Birde krem yada yag surmeyecek kapaklari kullanirken. İlk dogumda kantaron yagiyla zeytin yagini kullanmistim. Ozonyagi bir suru krem gec iyilesmisti. Kapaklar cok rahatlik. İnsallah sifasini gorur.
Kızlar bu gaz sancıları gitmicek mi ya? Zaten zar zor uyutmuştum, kıvranmaktan geri uyandı yavrum. Hayır bide hep çıkarmaya çalışıyorum falan çıkarıyoda ama bu ara çok fazla sıkıştırmaya başladı sanki
Hahhhhhaaa bu da iyiyniss :)))Benimki de çığlık atmayı öğreniyor sanırım bu günlerde boğazını yırtcak. Sonrada gülüyor kendi sesine
Canım bugün doktora gitçez yüreğim ağzımda umarım iyi haberle dönerim burayaseyyav dan haber var mı? Bebeği nasıl acaba.
Canım ekstra farklı bişi yedin mi veya fazla domates fıstık tükettin mi. Veya da şampuah değiştirdin miKızlar ya dünden beri kızımda böyle lekeler çıkmış egzama gibi duruyor(((
al benden de o kadar. geçen gün doktora gittik, ilaçları düzenlerken gaz damlasını keselim dedi. içimden dedim nettin sen doktor beeeeeey :) neyse günde 4 defa iken 3 e düşürdük şimdilik. ama saat 4 ile 8 arası poposuna sert sert pat pat vurursam uyuyor, o nasıl uyumaksa.. bazen uyuyakalıyorum, pat pat kesildiği gibi kıvranmaya başlıyor. arada minicik pıt çıkıyor ah o minicik pıt bile nasıl etkiliyor
Evet evet zibinla olunca ekstra neseleniyor :)Dene canım aynen heryerleri ayrı oynuyor tabı terlerler ayakcıklar :) yaa yas gelsin de bı kısa kol zıbınla gezdırsek nasıl sevıyorlar öyle cıbıl olmayı dımı benımkı hııc gıyınmek ıstemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?