- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.021
Tam yerıne rastgeldın canım meme ucu yarasından yine cok ceken bırıyım ılk 15 gun kabus gıbıydı garmastan kullandım lansınoh kullandım ayva cekırdegı yagı zeytınyagı hepsını kullandım ve gecmedi. Gercekten meme ucum cok azdı 21 gun sılıkon ucla emzırdım. Ilk 5dk dan sonra sılıkon ucu cıkartıp kendı mememle devam edıyordum doktora gıttım dr da cok normal dedi memeler bu donemde tramwa yasıyor daha once hıc maruz kalmadıkları sekılde devamlı emılmeye baslandı ve bedenının de buna ayak uydurması bı surec dedi. Daha guclu bi krem yok dedi hemen gumus kapakları aldım bır gun sonra cıddı bır rahatlama oldu ıkıncı gun hıcbırseyım kalmadı abartmıyorum muthıs bırsey arkadaslarım kullanıyordu zaten rahatlıkla sıparıs ettım hala bazen kızım ısırınca acıtıyor takıyorum bı saat kapkları cok etkılı. Bu donemde bırde emzırmelerden ve sagımdan sonra sutumu surdum ve 5sn kadar acıkta kurumasını bekledım ablan cok ıyı olucak merak etme. Zaten antıbakterıyel bısey ve ıyılesene kadar meme kalkanı da kullandım. Hayırlı olsun bebegınız dearkadaşlar, emziren anneler bi bakabilir mi?
ablam doğum yaptı, bebeğini emzirmeye çalışıyor ancak meme uçları çok yara oldu. ağlıyor artık acısından. şuan sadece lansinoh lanolinli krem kullanıyor ve mümkün olduğunca açık tutmaya çalışıyor. ben bugün gümüş kapak sipariş ettim umarım faydası olur. sizlerden bu sorunu yaşayıp tavsiye verebilecek olan var mı?