• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

amın canm yarn bellı olckkısmetse artmssa umudum artacakkk baya ekn verdm kanı stres yaptm bosakendıme
İnşallaah yükselir canım. Hiç üzme kendini hep olumlu düşün. Gerçekten moral o kadar önemli bir faktör ki. Ben c.tesi kahverengi lekelenmeler gördügümde aklımı yitiriyorum sandım ama hep bişey olmadı mercimegim benimle diye düşündüm. Çok şükür de benimle. Sen de öyle yap moral her şey şu anda direk etkiliyor.

İnşallaah yükselir canım. Hiç üzme kendini hep olumlu düşün. Gerçekten moral o kadar önemli bir faktör ki. Ben c.tesi kahverengi lekelenmeler gördügümde aklımı yitiriyorum sandım ama hep bişey olmadı mercimegim benimle diye düşündüm. Çok şükür de benimle. Sen de öyle yap moral her şey şu anda direk etkiliyor.

dgru moral önemlı ama hamıleym dıye kendımı alstrp heves ettgmde olmsz sonc alırsam dahada cok uzulurum o yuzden kendmı fazla kaptrmak ıstemıyoum allah buyuk dıyorum yarn kac cıkacak degerbakalm

Arkadaslar merhaba. Benim sat 9 mart. Adetim 3 gun gecikti. Persembe gunu hcg 134 cikti. Bugun yani 4gun sonra 1043. Sizce normal mi? Yarin doktora gidecegim. Cok mu yuksek acaba

Slm bayanlar.bnde ocakta dusuk yaptim simdi yine gebeym kan testi yptrdm ama dr a gitmedm henüz. .ilk beta degerlrnz nelerdir..

merhaba bende araniza katıldım çok şükür.Kasim ayında 7 haftalıkken bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok korkuyorum Rabbim herkesin yavrusunu korusun. henüz dr a gitmedim son adet tarihim 11 mart. ters rahim olduğu için alttan muayene istemiyorum. sanırım 4+2 deyim

merhaba bende araniza katıldım çok şükür.Kasim ayında 7 haftalıkken bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok korkuyorum Rabbim herkesin yavrusunu korusun. henüz dr a gitmedim son adet tarihim 11 mart. ters rahim olduğu için alttan muayene istemiyorum. sanırım 4+2 deyim
Allah saglik versin meleginize.ins saglikli bi sekilde ilerler

evet eski takvim kalmis Simdi farkettim. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Rabbim doğacak olanlara sağlık versin insallah

Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Merhaba canım bende varım dün öğrendim beta 394 çıktı çarşamba doktora gideceğim rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin :)

Hayırlı olsun canım. Ama Beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor istersen bi kaç kez 2 gün arayla beta hcg yı takip et.

Ters rahim derken? Rahmin geriye dönük olması mı? Alttan muayene olmaması mı gerekiyor öyle olunca?

Back