2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Aynen iyi olsunda valla okadari bile yetti bize.testleri istedi evet ben kendi hastanemde yaptirdim ama toksoplazma falan bakilmiyomus cuma zubeydeye gidicem.
Anladım cnm bende gittiğim de isterler herlde. Hala garip geliyor bana çok zor gnu geliyordu hep hayaldi smdi hayelimiz gerçek oldu

Ayyy kızlarr benmde cuma günü randavum var o gün de 6+2 olcaz inş doktor bana kese büyümüşmü bakalım o gün gelde demişti acaba bi süpriz olup kalp atışınıda duyabilirmiyim ki

Ayyy kızlarr benmde cuma günü randavum var o gün de 6+2 olcaz inş doktor bana kese büyümüşmü bakalım o gün gelde demişti acaba bi süpriz olup kalp atışınıda duyabilirmiyim ki
Hayırlı olsun bebişin, Benimde bugun 6+2 canım cuma gıdıyorum bende kalp atışı için

Hayırlı olsun bebişin, Benimde bugun 6+2 canım cuma gıdıyorum bende kalp atışı için
Bende merak içindeyim acaba doktorun dedi gibi sadce kesemi görcecz kalp atışını duymayacakmış yada süpirz olupda duyarmıyım çok karmaşığım ya inş bakalım hayrlısı olsun da baya heyecanlıyım

Hayırlı olsun senin de canim benim de 29 aralik tahmini doğum tarihim. Bugün tam 5 haftaligiz, doktor küçücük kese olabilir dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi
Senin de hayırlı olsun canım bizim bugün minicik yatsı bir şey çıktı dr kese dedi p.tesi tekrar çağırdı. Değerler normalde iki kat artarmis ama benim ki bi öncekinin 3 4 kati olmuştu dr da bir sey demedi

Kesen kac mm canim

Ben de kalp atisi icin gun sayanlardanim kizlar, ptesi gidicem insallah kalp atisini duymaya Allah'im saglikla kismet etsin hepimize insallah. Bende bulanti kusma yok cok sukur, yogun calisiyorum olsa cok zorlanabilirdim. Ama istahsizlik var bir garip halde midem. Boyle olan var mi ki?

Bende öyleydim iki gün önceye kadr iştahım yoktu ama dün bulantım oldu bugünde var inşallah senin olmaz

Benimde iştahım yok canım hiçbirşey yemek istemiyor yarın gitcem bende kalp atışına cnm

Selam kızlar. Bugün benim de ilk muayenem oldu. Transferim 3 Nisan oldu. 14.gün 149 18.gün 771 gördüm şükür.Bugün transferden sonra 24.günüm beta hcg baktirmadik ama 6bin küsür olması gerek. karnimdam ultrasonla baktı doktor 4+3 kese göründü şükür. Benim merak ettiğim kan değeri biraz yüksek değil mi haftaya göre:// var mi böyledeğerleri olan

Merhaba benim sürekli açık kahverengi akıntım oluyor sizce bu normal mi? Dr her şey normal gidiyor dedi ama benim lekelenmeler kesilmedi. Yaşayan var mı aranızda bu durumu?

Arkadaşlar ya benim karnım ağrıyor hafif bir ağrı bel ağrısı zaten var bugünler de göbek değilim varya o bile ağrıyor böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…