- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
- 323
kasiklarinizda mi agri var?benim dunden beri ara ara sol kasigimda batmalar oluyor tedirgin oluyorum.Adet ağrısı gbi agrım var akşam 6 dan beri hala geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasiklarinizda mi agri var?benim dunden beri ara ara sol kasigimda batmalar oluyor tedirgin oluyorum.Adet ağrısı gbi agrım var akşam 6 dan beri hala geçmedi
Ben genelde uzanıyorum düşük riskim olduğu için bugün azaldı ama genede sıcak su torbası koyucam ayaklarmacan
im benimde oluyo ara ara çok ayakta kaldiigimda özellikle. ayaklarına sıcak su torbası koy rahatlarsın inş
gozunuz aydin allah kismet ederse evet.Aradım canım ama bir şey demedi.normal dedi. Bugün yok ama dün akşama kadar yattım.sen nasılsın hamilemisin
Batma normal cnm benm adet ağrısı gibi komple karın kasik bölgem ağrıyorkasiklarinizda mi agri var?benim dunden beri ara ara sol kasigimda batmalar oluyor tedirgin oluyorum.
insallah her sey yolunda gidecek canim aralik ayinda kaybim oldu tedirginim o yuzden.Batma normal cnm benm adet ağrısı gibi komple karın kasik bölgem ağrıyor
Inşallah cnm Allah korusun sağlıkla kucağımiza alırız inşallah sen kaç haftakliksninsallah her sey yolunda gidecek canim aralik ayinda kaybim oldu tedirginim o yuzden.
bugun 6+6yizInşallah cnm Allah korusun sağlıkla kucağımiza alırız inşallah sen kaç haftakliksn
hayırlısı olsun canım stres yapmamaya bak en guzel zamanlarımızbende arlık annelerinden olucam inşallah Rabbim izin verirse. 6 haftalık şuanda bebeğim kalp atışını duyma stresi başladı
Gordumde duydumda canim sukur.bugunleride gorduk ya.benim doktorda sesini cok fazla dinletmedi zaten zarari varmis bu donemdeÇok şükür cnm kalp atışını gördünmü duydunmu ben sadce görmüştüm sesi için erken demişti doktr
Amin cqnim insallah.rabbim herkese yasatsin bu duyguyuHadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bizlere artık.♡
gözün aydın canım darısı bizlere inşallahGordumde duydumda canim sukur.bugunleride gorduk ya.benim doktorda sesini cok fazla dinletmedi zaten zarari varmis bu donemde
darısı başıma canım hadi inş. Hayırlısı olsun. Gözün aydın. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Canim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.
evet yapmamak lazım stres doğru diyosun canım. Bende strsden çok bir halsizlik yorgunluk var.hayırlısı olsun canım stres yapmamaya bak en guzel zamanlarımız
2 gün var aramzda:)bugun 6+6yiz
Evet cnm banada öyle dedi hiç dinletmedi olsun iyi olsunda:) bidaki kontrolün ne zaman bide test yaptilarmiGordumde duydumda canim sukur.bugunleride gorduk ya.benim doktorda sesini cok fazla dinletmedi zaten zarari varmis bu donemde
Aynen iyi olsunda valla okadari bile yetti bize.testleri istedi evet ben kendi hastanemde yaptirdim ama toksoplazma falan bakilmiyomus cuma zubeydeye gidicem.Evet cnm banada öyle dedi hiç dinletmedi olsun iyi olsunda:) bidaki kontrolün ne zaman bide test yaptilarmi
Hayırlı olsun senin de canim benim de 29 aralik tahmini doğum tarihim. Bugün tam 5 haftaligiz, doktor küçücük kese olabilir dedi. 2 hafta sonraya randevu verdiMerhaba herkese ben de tahminen 29 Aralık'ta kavuşucam bebeğime. Bugün 4+5 oldum beta hcg 3400 çıktı her şey yolunda gibi. ☺