- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Amin canım inşallah su anda hamileymisim gibi hissetmiyorum keseyi falan görsemSeninki de guzelce artmistir insallah, gonlunu ferah tut bu guzel gunlerin tadini cikar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah su anda hamileymisim gibi hissetmiyorum keseyi falan görsemSeninki de guzelce artmistir insallah, gonlunu ferah tut bu guzel gunlerin tadini cikar :)
Amin canım inşallah su anda hamileymisim gibi hissetmiyorum keseyi falan görsem
Allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramiza :)Cok sükür rabbıme dört yıldır hep bu anı bekledık ve bende hamıleyım altı haftalıkhayırlısyla aralık ayı doğumum çok mutluyum cokkkkk rabbım herkese nasip etsin bu sevıncı
Hayırlı olsun canim hosgeldinCok sükür rabbıme dört yıldır hep bu anı bekledık ve bende hamıleyım altı haftalıkhayırlısyla aralık ayı doğumum çok mutluyum cokkkkk rabbım herkese nasip etsin bu sevıncı
Cok sükür rabbıme dört yıldır hep bu anı bekledık ve bende hamıleyım altı haftalıkhayırlısyla aralık ayı doğumum çok mutluyum cokkkkk rabbım herkese nasip etsin bu sevıncı
Büyük ihtimalle görülebilir zaten 1000 lere gelince olur diyolar benm 4516 ya çıkmştı bende yeni gördüm inş görülür senindeArkadaslar benim yarin ilk doktor muayenem var insallah, heyecanliyim :) simdiye kadar sadece iki kez kan degerime baktirdim kendim, doktorum yarina randevu verdi. yarin Sat tan sayinca 40. Gunum olacak. Cars beta hcg degerim 1715 idi. Sizce yarin kese gorur muyuz insallah?
Selam kızlar nasılsınız bayadir yazmadım buraya bu gün doktora gittim benim hesap ile ultrason tutmadı bana göre 6 bitmişti ama geç döllenme olmuş 4.5 haftalık dedi doktor ve çok lekelenme olduğu için iğne ve progestan verdi korkuyorum ya inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz canlar bu arada keseyi gördük şükür ama bebeği ve kalp atışı için 3 Hafta sonra dedi
Büyük ihtimalle görülebilir zaten 1000 lere gelince olur diyolar benm 4516 ya çıkmştı bende yeni gördüm inş görülür seninde
Selam kızlar nasılsınız bayadir yazmadım buraya bu gün doktora gittim benim hesap ile ultrason tutmadı bana göre 6 bitmişti ama geç döllenme olmuş 4.5 haftalık dedi doktor ve çok lekelenme olduğu için iğne ve progestan verdi korkuyorum ya inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz canlar
Tabi cnm en önmlisi o zaten ben gittimde keseyi göreceğimi bile bilmiyordum bi bakalım dedi sadece görüldü sonra yine kan istemişti hafta yine çağrdı kese büyümüşmü bakalım dediAy insallah canim ya :) cars 1715 ise yarina katlanmis artmis olur diye dusunuyorum. Yarina goremesem de olur beklerim yeter ki saglikla olsun her sey.
İnşallah canım aminnInsallah saglikla gececektir merak etme dinlen canim
İlk haftalarda olabiliyormuş tatlım bende progestona basladm ilacına sen fitil olarak mi kullancaksn ağızdan mı?Merhaba arkadaşlar bende 6+5 hamileyim.keseyi gördük bugün kalp atisinida duyduk çok şükür. Her şey yolundaydı doktordan geldikten sonra ilk once kırmızı sonra pembe sonra kahverengi akıntı geldi sonrada kayboldu.doktorumu aradım progestanin haftada 1 iğnesini kullanıyodum yarın hapinada başla dedi.sizdede böyle bir durum oldumu.kalbinin attığına sevinemedim bille
Ağızdan canım iğnesini kullanıyordum şimdide hapını al dedi. Sanada geçmiş olsun canimİlk haftalarda olabiliyormuş tatlım bende progestona basladm ilacına sen fitil olarak mi kullancaksn ağızdan mı?
Ulturasona nasıl bakıldı alttan mı acabaMerhaba arkadaşlar bende 6+5 hamileyim.keseyi gördük bugün kalp atisinida duyduk çok şükür. Her şey yolundaydı doktordan geldikten sonra ilk once kırmızı sonra pembe sonra kahverengi akıntı geldi sonrada kayboldu.doktorumu aradım progestanin haftada 1 iğnesini kullanıyodum yarın hapinada başla dedi.sizdede böyle bir durum oldumu.kalbinin attığına sevinemedim bille