• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar bişey soracaktım benim ara sıra sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor özellikle dün gece baya oldu bu normal mi. Kasıklarımi bastirinca da iğne gibi batiyor. Adet sancısına benzer ağrıyı duymuştum ama genelde adet gününe denk gelen gün olup geçiyor diye biliyordum ama benim anladık 4 5 gündür var dün akşam daha fazla oldu

Selam canim. Benim de aynen her gun agrim oluyor, adetimin geciktigi ilk gunlerde sanci girmesi gibiydi ama son gunlerde asagi dogru basinc gibi bir agri oluyor. Bir sure bunlar olacak normal diye biliyoeum. Hatta bir arkadasim gebelik ilk iki ayda agridan bacaklarini aca aca yururdu :) simdi maasallah tosun gibi kiz bebisi var :))

kızlar bnde hamileyimmmm aralık sonu görünüyor var mı bnm gbi olan bu arada hala inanamıyorum ❤

Hayirli ugurlu olsun canim. Evet ayni olabiliriz hemen hemen, benim de son afet tarihim 14 martti. 5 haftayi gectim gibi gorunuyor ama gec dollenme sanirim birkac gunluk benim. Ben de hala inanamiyorum, idrar testinden beri her sey ruya gibi cok sukur Allahima :)

Selam canim. Benim de aynen her gun agrim oluyor, adetimin geciktigi ilk gunlerde sanci girmesi gibiydi ama son gunlerde asagi dogru basinc gibi bir agri oluyor. Bir sure bunlar olacak normal diye biliyoeum. Hatta bir arkadasim gebelik ilk iki ayda agridan bacaklarini aca aca yururdu :) simdi maasallah tosun gibi kiz bebisi var :))
Canım sonunda ağrımın tarifini yapmışsın düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum tarifini dediğin gibi aşağı çeken bir agri :) böyle et kesiği gibi yürürken ağrıyor sanki çok spor yapmışım karin kaslarim simsiki olmus gibi :)) normal demekki o zaman çok teşekkürler canım kafamı rahatlattin

Kızlar morelim çok bozuk saat 5 te karnım ağrısı2 tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen iğne vurdular doktr düşük olabilir yapcak bisey yok dedi ;(

Kızlar morelim çok bozuk saat 5 te karnım ağrısı2 tuvalete gittim kan geldi acile gittim hemen iğne vurdular doktr düşük olabilir yapcak bisey yok dedi ;(
Canım kendini strese sokma sakın yatıp dinlen ayaklarını yukarı dik bol bol dua et allah bebeğini sana bagislasin

Geçmiş olsun cnm. Durduk yere mı kanama oldu? Ağır felan kaldırdinmi? Veya ilişkiden sonrami geldi yada başka bişe?

Hiç bişey yapmadım cnm uzaniyodum hatta adet ağrısı gbi agrım oldu tuvalete gittiğimde kan geldi
Canım düşük olup olmadığını nasıl anlayacaksın senin kese gorunme mis miydi ultrasonla baktırsaydin canım belki de yerleşme kanaması falandır. Devam ediyor mu kanaman

Hiç bişey yapmadım cnm uzaniyodum hatta adet ağrısı gbi agrım oldu tuvalete gittiğimde kan geldi
Taze kanmi cnm? Yoksa pembe kahvemsi renkmi? İlk haftalarda görülebilir diyolar hemen aklına kotu getirme. Kanaman cogalmadikca sorun yok insAllah

Bendede dün pembemsi lekelenme oldu, daha doğrusu ilişkiden bı kaç saat sonra bı kere tuvalete gitigimde belirgin bı halde gördüm, korktum hata noluyoo diye. Ama araştırınca olabildiğini öğrendim, çok sukurde ondan sonrada başka bı lekelenme gelmedi:dua::anne:

Benim de doktor progestanı günde 3 tane olacak şekilde içmemi söyledi.
Ayrıca dün gittiğimde progesteron hormonuma da bakıldı 19 çıktı. Normal midir?
Sizin değerleriniz kaç çıkmıştı
Yarın yine gidicez bakalım
Azıcık kahverengi akıntım oldu yine :(

Yatıyorum ama morelim çok bozk yarn sabh gidicem doktra
Ben de 10 gün önce aynı seninki gibi yoğun kanama yaşadım kahverengi falan değildi çok telaşlandım. Hemen doktora gittim 6 haftalıktı tam bebeği vajinal ultrasonla gördüler doktor iğne ve vajinal jel verdi. 10 gün dinlenmemi bol su içmemi söyledi. Aynen öyle yaptım ben de ertesi gün de kanamam oldu ama önceki gün kadar yoğun değildi. Bugün 10 gün tamamlanınca tekrar gittim bebeğim çok sağlıklı her şey yolunda dedi doktor :) moralini yüksek tut canım aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen de atlatırsın. Ha yine de düşme olursa bana doktorum bebekte genetik bozukluk olduğu içindir büyük ihtimalle o nedenle çok kafanıza takmayın gebeliğin ilerleyen zamanlarındaki kayıplar bizi çok daha fazla üzer demişti sen de öyle düşün canım dua et bebeğin sağlıklı olsun.

Ben de 10 gün önce aynı seninki gibi yoğun kanama yaşadım kahverengi falan değildi çok telaşlandım. Hemen doktora gittim 6 haftalıktı tam bebeği vajinal ultrasonla gördüler doktor iğne ve vajinal jel verdi. 10 gün dinlenmemi bol su içmemi söyledi. Aynen öyle yaptım ben de ertesi gün de kanamam oldu ama önceki gün kadar yoğun değildi. Bugün 10 gün tamamlanınca tekrar gittim bebeğim çok sağlıklı her şey yolunda dedi doktor :) moralini yüksek tut canım aynı şeyleri yaşamışız inşallah sen de atlatırsın. Ha yine de düşme olursa bana doktorum bebekte genetik bozukluk olduğu içindir büyük ihtimalle o nedenle çok kafanıza takmayın gebeliğin ilerleyen zamanlarındaki kayıplar bizi çok daha fazla üzer demişti sen de öyle düşün canım dua et bebeğin sağlıklı olsun.
Haklsın cnm ama çok zor kavuştum ztn böyle olunca bide iyi olamiyorum:( inşallah benimde senin gibi sağlıkla devam eder iğne vuruldum bende jelim ztn var yarn tüp bebek doktrms gidicem inşallah bisey olmaz

Back