• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar bugün arkadaşımla lahana sarıp yedik akşamdan beri karnım ağrıyor. afedersiniz ishal oldum söylemesi ayıp.Lahana dokunur mu biraz da midem bulaniyor. korkuyorum dr a gitsem mi bilemedim tedirginim

Lahana dokunmaz herlde cnm ama çok yediysen belki ondan olmuştur. Eğer iyi değilsen git doktora için rahat etsin inşallah geçer bir an önce

Daha dur çatlama çok var cnku ogrenmemize:) bende midem bulancak korkusu var ya:KK43:

İnşallah bulantı olmaz o hayatı felç ediyormuş valla daha doktora randevuma var ilkkez görcem ayın 28 inde Ozamana 8 haftalık olacak çatılıyorum meraktan :) yüzükle cinsiyet testi yapcam meraktan hemen alışverişe başlamak istiyorum :)

İnşallah bulantı olmaz o hayatı felç ediyormuş valla daha doktora randevuma var ilkkez görcem ayın 28 inde Ozamana 8 haftalık olacak çatılıyorum meraktan :) yüzükle cinsiyet testi yapcam meraktan hemen alışverişe başlamak istiyorum :)
Malesf öyleymiş inşallah olmaz ya. Keseyi görmedin mi cnm çok geç vermiş randevuyu herlde kalp atışıyla aynanda görmek için cnm. Yap bakalm ne çıkcak :) bende istiyorumda zor tutyrm kendmi:)

Yok canım bu ilk aşılamaydı. Yani biz 6 aydır biz deniyorduk. Olmayınca kontrollerde sıkıntıları gördük. Bir kaç ay tahlillerle filan geçti. Yani ruhen iyiyim ama inşallah uzun sürsebile bu ruh halini korurum.
Ben 6 yıl gidip geldim bir sürü tedavi denedim aşılama yaptırdım tutmadı iki ay dinlenme suresi istedim doktordan ikinci ay tüp bebek randevusu vardı adet olmayı bekliyordum gecikmem oldu baktım hamileyim ben şok tabi esimi ilk kez ağlarken gördüm bu haber güldürmeliydi ama biz agladik sen o kadar tedaviye cvp verme sonra kendiliğinden hamile kal :halay::halay::halay:

Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Bende 4 gün önce öğrendim inş bily olmazsa 20 aralıkda kavuşacağım meleğime ❤️ Bşy sorcam kese görüldümü

Evet canım benim kese göründü. İnşallah yarın da kalp atılına bakılacak. Duymaya çalışırız dedi doktorum
Benm ilk kan verdim de 316.1 di sonucum doktor yeni gebelik 3 haftalık demişti 2 gün sonra kan verdim 927.2 çıktı henüz göstermedim doktora benm kese için erken sanırım

Ben 6 yıl gidip geldim bir sürü tedavi denedim aşılama yaptırdım tutmadı iki ay dinlenme suresi istedim doktordan ikinci ay tüp bebek randevusu vardı adet olmayı bekliyordum gecikmem oldu baktım hamileyim ben şok tabi esimi ilk kez ağlarken gördüm bu haber güldürmeliydi ama biz agladik sen o kadar tedaviye cvp verme sonra kendiliğinden hamile kal :halay::halay::halay:
Maşallah canım inşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Yıpratıcı bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhabalar herkese. Forumda nereye yazacagimi ararken sizi buldum ve ugur getirsin diye yazmak istedim. Benim de son adet tarihim 14 nisan. Bugun 35. Gundu regl olmadim, sabah idrar testi yaptim ilk defa 2. Cizgiyi gordum :) sabahtan beri deli gibiyim. Kan testi de verdim, oglen gibi belli olacak. Foto ekte. Bana da dua edin, araniza katilayim insallah Allahim...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar herkese. Forumda nereye yazacagimi ararken sizi buldum ve ugur getirsin diye yazmak istedim. Benim de son adet tarihim 14 nisan. Bugun 35. Gundu regl olmadim, sabah idrar testi yaptim ilk defa 2. Cizgiyi gordum :) sabahtan beri deli gibiyim. Kan testi de verdim, oglen gibi belli olacak. Foto ekte. Bana da dua edin, araniza katilayim insallah Allahim...
Canııımm hayırlı olsun inşallah. Ben ilk testimde hayal meyal bir çizgi görmüştüm. Senin ki çok neet ❤️

Canııımm hayırlı olsun inşallah. Ben ilk testimde hayal meyal bir çizgi görmüştüm. Senin ki çok neet ❤️

Ay insallah insallah insallah 2 yıl olacak bekliyoruz istiyoruz. Bir sorun bulunmadi ikimizde de ama olmuyordu. Ilac tedavileri denedik, iki kez de asilama denedik hic pozitif gormedik. Allahim bu kez sevindirsin bizi insallah.

Back