• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Canım mutlaka doktoruna görün. Bende de olmustu hemen gittim doktorum progestan verdi risk var dedi 10 de rapor yazdııı
İlçede şu an doktor yok canım benim doktor da özel de ama bu hafta çarşamba gününe kadar izinli ama progestan evde var kullansam mu bilmiyorum

İlçede şu an doktor yok canım benim doktor da özel de ama bu hafta çarşamba gününe kadar izinli ama progestan evde var kullansam mu bilmiyorum
Akıntı kahverengiyse genelde sorun olmuyormuş ama devam ediyorsa yoğunlaşıyorsa bir an önce doktora gitmenizde fayda var

Akıntı kahverengiyse genelde sorun olmuyormuş ama devam ediyorsa yoğunlaşıyorsa bir an önce doktora gitmenizde fayda var
Sabah vardı ama şimdi yok canım ama ara ara geliyor akşam da gelmişti perşembe doktora gideceğim inşallah söylerim mutlaka umarım sorun değildir :(

Sabah vardı ama şimdi yok canım ama ara ara geliyor akşam da gelmişti perşembe doktora gideceğim inşallah söylerim mutlaka umarım sorun değildir :KK43:
Merhaba canım benim de ara da kahverengi kanamam oluyr sabah akşam 200 mg progestan kullanıyorum Dr kanama iyi değil rahim duvarını kalınlaştıyor muhakkak Dr git

Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Merhaba
Özelden de yazdım ama bu başlığı görünce cevabımı aldım
Ama başka sorum olacaktı. Aşılamanın kaçıncı günü öğrendiniz. Ben 10. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama araştırınca çatlatma iğnesinden olabiliyormuş. Kan testi de 3.7 gibi düşük bi değer çıktı. Yani bir ümitsizliğe kapıldım

Merhaba
Ama başka sorum olacaktı. Aşılamanın kaçıncı günü öğrendiniz. Ben 10. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama araştırınca çatlatma iğnesinden olabiliyormuş. Kan testi de 3.7 gibi düşük bi değer çıktı. Yani bir ümitsizliğe kapıldım
Asilamadan sonra hamilelik olsa 10. Gunde kanda mutlaka cikar diye biliyorum çünkü bende aşılama yaptirdim sizin gibi dayanamayıp kan verdim 0 çıktı arkasından da adet oldum zaten dediğim gibi kanda bi haftalıkken bile belli olur insallah yaniliyorumdur mutlu haberi alirsin. Ama negatif çıkarsa da üzülme benim asilamam tutmadı iki ay sonra kendiliğinden oldu. Dua et sadece...

Asilamadan sonra hamilelik olsa 10. Gunde kanda mutlaka cikar diye biliyorum çünkü bende aşılama yaptirdim sizin gibi dayanamayıp kan verdim 0 çıktı arkasından da adet oldum zaten dediğim gibi kanda bi haftalıkken bile belli olur insallah yaniliyorumdur mutlu haberi alirsin. Ama negatif çıkarsa da üzülme benim asilamam tutmadı iki ay sonra kendiliğinden oldu. Dua et sadece...
Bende öyle düşündüm aslında 10. Günde çıkardı diye ama işte bir ihtimalde olsa umutlanmıştım. Hayırlısı inşallah canım.

Merhaba canım benim de ara da kahverengi kanamam oluyr sabah akşam 200 mg progestan kullanıyorum Dr kanama iyi değil rahim duvarını kalınlaştıyor muhakkak Dr git
Hafta içi gideceğim inşallah canım ama progestan attım ben de öğlen akşam da alirim çok teşekkür

Adet olcakmış gibi sancılar bel ağrısı olanlar varmı kızlar? Biz ağrıları cekerizde yeterki bebişlerimiz iyi olsun :) rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim de adet olacakmış gibi ağrılarım oldu hatta hastalanacağım zannettim. Şu sıralarda aşırı şekilde mide bulantılarım oluyor. Doktorum mide bulantı hapı verdi. Her gün bulantı hapından içiyorum fakat pek işe yaramıyor sanki.

Kasıklarında iğne gibi batma olan varmı hanımlar gaz sancısı gibi bir tuhaflık taşıyan ben 5 haftalığım sizde varmı böyle şeyler

Merhaba
Canım özelden yanıtladım sorunu. Ümitsizliğe kapılma sakın. Kanda artışı takip et. Benim kahverengi lekelenmem de oldu. Tutmadı kimsayal falan dedik ama kesemizi de gördük yarın da iniallah kalp atışına bakılacak

Canım özelden yanıtladım sorunu. Ümitsizliğe kapılma sakın. Kanda artışı takip et. Benim kahverengi lekelenmem de oldu. Tutmadı kimsayal falan dedik ama kesemizi de gördük yarın da iniallah kalp atışına bakılacak
Tekrar cok sagol canim. Hayirlisi insallah isteyen herkes kavusur bebegine

Kasıklarında iğne gibi batma olan varmı hanımlar gaz sancısı gibi bir tuhaflık taşıyan ben 5 haftalığım sizde varmı böyle şeyler
Dört beş haftalıkken batma oluyor tüplerden rahime geçerken batma hissediyosun ama rahime yerleştikten sonra 6 haftadan itibaren batma kayboluyor hafif kasik ağrısı kalıyor yani bende öyle oldu en azından :-)

İnşallah fazla aratmaz Rabbim. Uzun suredir mi istiyosun yoksa yeni mi karar verdin?
Yok canım bu ilk aşılamaydı. Yani biz 6 aydır biz deniyorduk. Olmayınca kontrollerde sıkıntıları gördük. Bir kaç ay tahlillerle filan geçti. Yani ruhen iyiyim ama inşallah uzun sürsebile bu ruh halini korurum.

Kızlar bugün arkadaşımla lahana sarıp yedik akşamdan beri karnım ağrıyor. afedersiniz ishal oldum söylemesi ayıp.Lahana dokunur mu biraz da midem bulaniyor. korkuyorum dr a gitsem mi bilemedim tedirginim

Dört beş haftalıkken batma oluyor tüplerden rahime geçerken batma hissediyosun ama rahime yerleştikten sonra 6 haftadan itibaren batma kayboluyor hafif kasik ağrısı kalıyor yani bende öyle oldu en azından :-)
Ben cinsiyetini merak ediyorum çok çatlıcam meraktan :KK76::KK49:

Back