• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Canim seenin keseyi gordunmu.benim 4+6 da gordu iki hafta sonra cagirdi kalp atisi icin.gunler gecmek bilmiyo valla..
Gördüm çok şükür cnm benide 1 hafta sonra perşembe günü çağırdı aynen günler geçmiyor çok heycanli ya :) ben kaç haftalı dedim 5 hafta civarı dedi net bisey söylemedi başka doktor baktı haftaya kesin bisey söylerler insallah

Adet olcakmış gibi sancılar bel ağrısı olanlar varmı kızlar? Biz ağrıları cekerizde yeterki bebişlerimiz iyi olsun :) rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım 2 3 gün öncesine kadar öyleydim çok şükür azaldı. Minisler kazıya yazıya yerleşiyo inş. Ama belim felaket zor yürüyorum.Bi de karnım ağrıyınca battaniye altına girip ayaklarimii yukarı kaldırıyorum rahatlıyorum

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Ben şuan 6 haftayı bitirdim. Keseyi gördük çok şükür. Yarin da kalp atışlarına bakcaz. Dua edin bana meleğim benimle kalsin. 6 sene bekledim çok korkuyorum... :-(

Beni kese görüldükten 1 hafta sonra çağırdı kalp atışı icin cnm sen kaç haftalıkken gordun
Benim daha haftaya kese göreceğiz canım acaba diyorum haftaya perşembe kese görsek ne zaman kalp atışı için çağırır onu merak etmiştim insan onu görüp duymayinca hala inanamiyir

Beni kese görüldükten 1 hafta sonra çağırdı kalp atışı icin cnm sen kaç haftalıkken gordun
Benim daha haftaya kese göreceğiz canım acaba diyorum haftaya perşembe kese görsek ne zaman kalp atışı için çağırır onu merak etmiştim insan onu görüp duymayinca hala inanamiyir benim hesaba göre 6. Haftanın icindeyim

Kızlar merhaba ya benim dunden beri kahverengi akıntı fazlalasti sizce normal mi :(

Benim daha haftaya kese göreceğiz canım acaba diyorum haftaya perşembe kese görsek ne zaman kalp atışı için çağırır onu merak etmiştim insan onu görüp duymayinca hala inanamiyir
Belli olmuyor herlde cnm bazıları erken duyuyormuş bazıları daha geç inşallah gittginde duyarsın belli olmaz

Sen ben den 10 gün önde gidiyorsun. Benim pazartesi tam 6+1 olacak muhtemelen duyarız dwdi doktorum
Bende geç döllenme olmuş galiba son adet tarihinden çıkan sonuçla ultrasondaki ayni değil ultrason da daha küçük görünüyor o yüzden bu haftaya kaldı galiba

Back