• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar bi kaç gün önce keseyi gördük pazartesi kalp atışı dıyarmıyız insallah :)

Kizlar günlük rutin hayatiniza devam ediyo musunuz yoksa daha fazla dinlenmeye mi ağırlık veriyosunuz? Bu heyecan ne buyuk bi mucizeymis kesemiz de gözukurse rahat bi ohh cekicem inss.

Kızlar kese gorundukten ne zaman sonra kalp atışı duyulur acaba :)beni de doktor 1 hafta sonra çağırdı da

Kizlar günlük rutin hayatiniza devam ediyo musunuz yoksa daha fazla dinlenmeye mi ağırlık veriyosunuz? Bu heyecan ne buyuk bi mucizeymis kesemiz de gözukurse rahat bi ohh cekicem inss.

Bnde agrlk kaldrmadan karnımı zorlamadan devam edıyorm. Bıde karnmn ustune yatmaya korkuyorm baskı olr dıye

Herkese merhaba.. ne zmn yumurtladiniz ve iliski ya da dollenme ne zmn oldu? Ben nasil hamile kaldim hala cozemiyorum 25 martta yumirtlama iliski 1 nisanda oldu. Beklemiyorduk acikcasi...

Bu arada rutin hayatima devam etmeyi dusunuyorum. Pilates yapıyorum mesela gittigi yere kadar devam edicem

kızlar ben arada sanki sırtımdan soğuk su dökmüşler gibi üşüyorum. Sizde de var mı böyle durum. bi de akşamı zor ediyorum ayaklarım belim çok ağrıyor eve zor arıyorum kendimi

Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Merhaba hayırlısıyla kucağına alırsın inş. Benimde 1 oğlum var ve ikinciye hamileyim. Yeni öğrendim 5+3.bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum.kayit olamıyordum.cok şükür oldu ve bende aranizdayim.allah buradaki tüm bekleyenlerin bebeğini kucağına aldırsın.

kızlar ben arada sanki sırtımdan soğuk su dökmüşler gibi üşüyorum. Sizde de var mı böyle durum. bi de akşamı zor ediyorum ayaklarım belim çok ağrıyor eve zor arıyorum kendimi
Aynisi bende de var.. bir de regl olacakmisim gibi hala kasik agrisi devam ediyor. Henuz baska bisey yok bulanti falan yok yani rahatim...

Bir sorum daha olacak. Hamile kalmadan önce folbiol günde 1 kere alıyodum hala aynı devam ediyorum henüz dr a gitmedim. folik plus mı folbiol mu dr larınız ne önerdi. şimdiden teşekkür ederim

Bir sorum daha olacak. Hamile kalmadan önce folbiol günde 1 kere alıyodum hala aynı devam ediyorum henüz dr a gitmedim. folik plus mı folbiol mu dr larınız ne önerdi. şimdiden teşekkür ederim
Bn folic1 kullaniyorum.devam.etmemi soyledi dr.ne farklari var bilmiyorum: )

Back