Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinleniyorum canm :) ins görürsünz :)Kizlar günlük rutin hayatiniza devam ediyo musunuz yoksa daha fazla dinlenmeye mi ağırlık veriyosunuz? Bu heyecan ne buyuk bi mucizeymis kesemiz de gözukurse rahat bi ohh cekicem inss.
Ben rutin hayatıma devam edyrm sadce ağır şeyler kaldırmıyorum :)Kizlar günlük rutin hayatiniza devam ediyo musunuz yoksa daha fazla dinlenmeye mi ağırlık veriyosunuz? Bu heyecan ne buyuk bi mucizeymis kesemiz de gözukurse rahat bi ohh cekicem inss.
bnmde dun 152 cıktı canm rabbım devamını getrsın saglkla ınsallah olmayanlarada nasıp etsın..
Doktor kese göründükten 14 gün sonra kalp atışı için çağırdı ama daha önce duyulur mu? bilmiyorum gerçekten.Kızlar kese gorundukten ne zaman sonra kalp atışı duyulur acaba :)beni de doktor 1 hafta sonra çağırdı da
Kizlar günlük rutin hayatiniza devam ediyo musunuz yoksa daha fazla dinlenmeye mi ağırlık veriyosunuz? Bu heyecan ne buyuk bi mucizeymis kesemiz de gözukurse rahat bi ohh cekicem inss.
5+1de kese karindan gozuktu bir hafta sonra da kalp atisi icin cagirdi: )Kızlar kese gorundukten ne zaman sonra kalp atışı duyulur acaba :)beni de doktor 1 hafta sonra çağırdı da
Merhaba hayırlısıyla kucağına alırsın inş. Benimde 1 oğlum var ve ikinciye hamileyim. Yeni öğrendim 5+3.bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum.kayit olamıyordum.cok şükür oldu ve bende aranizdayim.allah buradaki tüm bekleyenlerin bebeğini kucağına aldırsın.Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Aynisi bende de var.. bir de regl olacakmisim gibi hala kasik agrisi devam ediyor. Henuz baska bisey yok bulanti falan yok yani rahatim...kızlar ben arada sanki sırtımdan soğuk su dökmüşler gibi üşüyorum. Sizde de var mı böyle durum. bi de akşamı zor ediyorum ayaklarım belim çok ağrıyor eve zor arıyorum kendimi
Bn folic1 kullaniyorum.devam.etmemi soyledi dr.ne farklari var bilmiyorum: )Bir sorum daha olacak. Hamile kalmadan önce folbiol günde 1 kere alıyodum hala aynı devam ediyorum henüz dr a gitmedim. folik plus mı folbiol mu dr larınız ne önerdi. şimdiden teşekkür ederim
Bi tane aliyorm.kutuda 400mg yazıyor: )günde kaç mg alıyorsunuz:)
Beni kese görüldükten 1 hafta sonra çağırdı kalp atışı icin cnm sen kaç haftalıkken gordunKızlar kese gorundukten ne zaman sonra kalp atışı duyulur acaba :)beni de doktor 1 hafta sonra çağırdı da