Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farketmez saati çünkü labaratuvarları hep çalışıyor en azından benim gittiklerim hep öyleydiKızlar heyecandan uyku tutmadı. En erken kaçta kan verilir özel hastanede?
Hadi insallah iyi haberlerle gelde bizede umut ol tahminim 8 gibi falandir heraldeKızlar heyecandan uyku tutmadı. En erken kaçta kan verilir özel hastanede?
9.gundu bu sonucHayırlı olsun tatlım kaçıncı gün testin acaba :)
Kaçıncı gün embriyosu canım :)9.gundu bu sonuc
5.günKaçıncı gün embriyosu canım :)
Canım estrofermi kafana göre bırakmadın demiKizlarrrr rabbim dualarimi kabul etti dilerim sizlerde bu mutlulugu tadarsiniz degerim 148 cikti estrofemi biraktim crinone jele devam edecegim hepiniz yol arkadasimsiniz benim sizleri hic unutmicam daima duamdasinizguzel haberlerinizi bekliyorum
Bugündü test günüm kan verdim şimdi sonucu bekliyorumOo canım hatırlı olsun. Çok net seninki. Test günün ne zaman? Benim yarın.
Hayır tabikiCanım estrofermi kafana göre bırakmadın demi
Canım sonucunu aldın mı merakla bekliyorum :)Kızlar heyecandan uyku tutmadı. En erken kaçta kan verilir özel hastanede?
Hayirli olsun arya allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin9.gundu bu sonuc
Canim iyi bence yukselir korkmaKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım
Demi cnm ( babalar nötr neden telaş ettiğimi anlamıyorAh ah annelik simdiden basliyor sanirim .
Bebek oldu mu tuttu mu kese göründü mü. Kalp atisi duyuldu mu, hala bebek orada mi bundan sonra endise hep hayatimizda olacak.
Bende de sabahtan beri bebek duruyor mu acaba endisesi var hayir ola insallah.
Gayet güzel bir değer tebriklerKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım
Bence normal canim sakin canini sıkma hadi insalAllah Rabbim kucagina almayi da nasip etsinKızlar değerim 47 çıktı. 11. günümde. Rabbimden umut kesilmez inşallah yükselir. Salı tekrar test yapıcakmışım
Ne yaptin canim merak ettim insaAllah guzel sonuc almissindirBugündü test günüm kan verdim şimdi sonucu bekliyorum