Çok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelirNe yaptin canim merak ettim insaAllah guzel sonuc almissindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelirNe yaptin canim merak ettim insaAllah guzel sonuc almissindir
TebriklerÇok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelir
10.gun masallah masallah :)) hadi gozun aydin olsun darisi bizlerin basinaÇok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelir
Amin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin. Günlerdir okuduğum her mesaj için dua ediyorum10.gun masallah masallah :)) hadi gozun aydin olsun darisi bizlerin basina
Sağ olun kızlar. Rabbim büyük inşallah benim değerim de yükselecektir. Salıyı iple çekiyorum :)
Allah razi olsun canim benim.hersey gonlunce olsunAmin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin. Günlerdir okuduğum her mesaj için dua ediyorum
Demi cnm ( babalar nötr neden telaş ettiğimi anlamıyor
Sağ olun kızlar. Rabbim büyük inşallah benim değerim de yükselecektir. Salıyı iple çekiyorum :)
yaptım canım silik çıkmıştı. fotosunu atmıştım burayaSen idrar testi yapmış mıydın onu merak ettim?
Aynen cnm ((Bie arkadasim demisti bebegin hareketlerinu hiisedene kadar sana rahat yuzu yok hazir ol buna diye. Gercekten öyleymiş
Belirti basladimi hic sende tatlim? Kese gorme gunun ne zaman?Aynen cnm ((
Yok cnm :) sadece göğüslerim ağrıo ve kaşık ağrım oluyor. Pazartesi inşallah.Belirti basladimi hic sende tatlim? Kese gorme gunun ne zaman?
Yok cnm :) sadece göğüslerim ağrıo ve kaşık ağrım oluyor. Pazartesi inşallah.
Merhaba, bahçeci de Güvenç beyde tedavi görüyorum. 8 aralıkta iyi kalite 6 gün embriyosu transfer edildi. Maalesef 2. denememde de negatif 12. gün hcg 17.06 doktor 15. günde yapalım dedi 11'e düşmüş. Dondurulmuşum da kalmadı çok üzülüyorum, nerde yanlış yapıyorum acaba. Çok istemesem de doktor mu değiştirsem? Çaresizlik, belirsizlik çok zor (
Bilmiyorum ki , kalp atışı duyulurmu ki?Iyi masallah tatlim. Kalp atisina da mi bakilacak pazartesi?
Kacinci haftan olacak. Benim 6. Hafta olacak doktor cumaya randveu verdu hem kalp hem kese icin. Ama ben durmadim keseyi gormeye baska doktora gittim bileBilmiyorum ki , kalp atışı duyulurmu ki?
Valla benim son adetim 20 kasım:) pazartesi kontrolüm var . Duyulmaz sanırımKacinci haftan olacak. Benim 6. Hafta olacak doktor cumaya randveu verdu hem kalp hem kese icin. Ama ben durmadim keseyi gormeye baska doktora gittim bile
Valla benim son adetim 20 kasım:) pazartesi kontrolüm var . Duyulmaz sanırım
İnşallah cnm ;:) haber ederimBenimde 20 kasim canin duyulur o zaman insallah