- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 35
Canim senin transfein 13 aralikta olmadimi bugun benimde ayni gun oldu senin test gunun niye bugun benim pazartesi olucak kac embriyo koyulmustuÇok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin transfein 13 aralikta olmadimi bugun benimde ayni gun oldu senin test gunun niye bugun benim pazartesi olucak kac embriyo koyulmustuÇok şükür aldım sonucu 10. Gün 125 çıktı inşallah devamı gelir
Kacinci haftan olacak. Benim 6. Hafta olacak doktor cumaya randveu verdu hem kalp hem kese icin. Ama ben
Yaaa kızlar benimde acayip suansa doktora gidesim var kese için maşallah sen gitmişsin ama korkuyorum da. Hiç bir belirti olmaz mı perşembeye kadar kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet filan vardı dün itibariyle kesildi midem de bulanmiyor pisk. Bozuldu yaaa kendimi dinlemekten acaba bu mide bulantısı mı kasık ağrısı mı dış gebelik mi yoksa bebek yok mu? Normalde hamilelere bakıyorum sanki böyle değiller gibi yada herkes mi boyle Sende var mı belirti gerçi sen keseyi gordun dimi canım Allaha sukur, benim ona da cok var.. Ayyyh sıyırıyorum sanırım hahahah:)Kacinci haftan olacak. Benim 6. Hafta olacak doktor cumaya randveu verdu hem kalp hem kese icin. Ama ben durmadim keseyi gormeye baska doktora gittim bile
Sonucu daha dün aldık önümüzdeki hafta gidicez, bilmiyorum nasıl bir yol izliycek. Dondurulmuş kalmadı bir yumutalığımda rezerv az ilk tedavide 5 embriyo oluştu sadece iki tanesi transfere uygundu hatta sonuncu için iyi kalite demişlerdi transferden önce ben de baya umutlanmıştım herşeye baştan başlamamız gerekiyor. Dünden beri ağlıyorum, Allah hepimizin yardıcısı olsun, nasip etsin tez zamandaMerhaba tatlim yaptığın bir hata yok. Bunlar birazda nasip işi. Bence doktorunu degistirme sonucta gecmisini herkesten iyi biliyor. Tekrar denersin. Sebebinu arastirdi mu doktor neden olmadigylaa ilgili
18 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim yapıldı günler geçmez oldu rabbim kimsenin emegini boşa çikarmasin inşallahMerhaba arkadaşlar benim 5 Aralıkta transferim yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum
Benimle aynı günlerde olanlar yazarsa birbirimize destek olabiliriz
İnşaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Canım ben daha önce kan vermedim bu ilkti. İnşallah artar. Hatta 4 e falan katlanır inşallahInsallah tatlim resmen 2 kat 2 kat artıyor senin degerler onemli olan da bu diyio duruyor doktorlar .
Moralim çok bozuk. Bizde eşimde problem vardı benim yumurtalıklarım gayet iyiydi. 11aralıkta transferim gerçekleşti bugün sonuç negatif çıktı. Anlamıyorum bende herşey çok iyiydi yine de olmadı. Nasip tabi her şey. İsyan değil bu ama sabahtan beri ağlıyorum. Korkuyorum çok korkuyorum..
Aynılarını yaşadım cnm , hatta eşimde sorun olduğu halde nargilesine vs dikkat etmedi inadıma günde 3 kere içti.. kendime yaptım hep..Moralim çok bozuk. Bizde eşimde problem vardı benim yumurtalıklarım gayet iyiydi. 11aralıkta transferim gerçekleşti bugün sonuç negatif çıktı. Anlamıyorum bende herşey çok iyiydi yine de olmadı. Nasip tabi her şey. İsyan değil bu ama sabahtan beri ağlıyorum. Korkuyorum çok korkuyorum..
Bende senin gibi diliyorum 4e katlama konusundaCanım ben daha önce kan vermedim bu ilkti. İnşallah artar. Hatta 4 e falan katlanır inşallah
Canim senin transferin hangi gun olmustuBende senin gibi diliyorum 4e katlama konusunda
12 aralık canım 5.gün emb.Canim senin transferin hangi gun olmustu
Dondurulmuşlamıydi peki transfer12 aralık canım 5.gün emb.
Yok değildi yumurta toplamadan sonra dondurulmadan transfer edildiDondurulmuşlamıydi peki transfer
Doktorunun söylediklerini dikkate al canım senin ve embriyolarının durumunu ondan iyi kimse bilemezKızlar biz bu ay başladık tedaviye. İlk tedavimiz. Erkek kaynaklı problemimiz. Çoğunuz dondurulmuşlarla pozitifi almışsınız. Acaba ben hiç taze transfer yaptırmasam hepsini direk dondurup iki ay sonra mı transfer yaptırsam bir fikir verebilir misiniz Çarşamba yada cuma opu var
Canim benimde 13 aralik transferim 4. Gun embriyosu pazartesi test gunum sen ne zaman test yaptordin12 aralık canım 5.gün emb.
Ben 8.gün yaptım 145.53 çıktı asıl test günüm 25 aralık pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum umarım sağlıklı bir şekilde katlanmıştırCanim benimde 13 aralik transferim 4. Gun embriyosu pazartesi test gunum sen ne zaman test yaptordin
Benim transferim 14 aralıktı 2 embriyo transfer edildi doktorum test günü bugün demişti ben dün dayanamayıp evde test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı bugün de kan testi yaptımCanim senin transfein 13 aralikta olmadimi bugun benimde ayni gun oldu senin test gunun niye bugun benim pazartesi olucak kac embriyo koyulmustu
Ben 8.gün yaptım 145.53 çıktı asıl test günüm 25 aralık pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum umarım sağlıklı bir şekilde katlanmıştır