- 12 Ağustos 2014
- 104
- 130
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de cuma günü oldu transferim. Ama salı toplanmıştı. O yüzden aramızda 1 gün var seninle :)Geçen cuma transfer oldum ben test günnüm 28 eralık ama bugün bi refl olcam hissi var korkunç bel ağrısı hafif mıymıy karın ağrısı göğüslerim sabah acıyordu moralim bozuk o yüzden.. 1 tane döllnmişim vardı o da transfer edildi..
Allah gönlüne göre versin canımherkese hayirli aksamlar arkadaslar yarin sabah 10 da 5.gun embriyosu transferim olacak hepinizden hayir duasi isteyecektim :) ilk denemem ve cok heyecanliyim insaallah tutar ve saglikla kucagima almak nasip olur :)
Çarşamba toplandı cuma transfer oldu. 2 dedi embriyolog ama bilmiyorum 2 mi 3 mü ben karar veremedim
Cnm kendiliğinden mi olmuş bebeği? Bizimki zorlu süreç ya bence omdan biz kendimizi mahvediyoruz
herkese hayirli aksamlar arkadaslar yarin sabah 10 da 5.gun embriyosu transferim olacak hepinizden hayir duasi isteyecektim :) ilk denemem ve cok heyecanliyim insaallah tutar ve saglikla kucagima almak nasip olur :)
Merhaba benim 14 Aralık'ta 4. Gün embriyo transfer oldu. Bugün 9. Gün dayanamadım evde test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yarın test yaptıracam 3. Denemem Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Neden tatlimSonraki denemem olmucak
Benim 9. Gün bugün yaptımKızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
Oo canım hatırlı olsun. Çok net seninki. Test günün ne zaman? Benim yarın.Benim 9. Gün bugün yaptım
Canim benim de 13 aralikta 4. Gun transferim oldu benim pazartesi tahlil hep merak ediyordum 4. Gunde tutan var mi diye cok sevindim neden 4. Gun transfer edildiMerhaba benim 14 Aralık'ta 4. Gün embriyo transfer oldu. Bugün 9. Gün dayanamadım evde test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı yarın test yaptıracam 3. Denemem Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Canim senin kac embriyon transfer edildi kacinci gun embriyosuBenim de cuma günü oldu transferim. Ama salı toplanmıştı. O yüzden aramızda 1 gün var seninle :)
O bahsettiğin ağrı bende salı günü fecaat oldu. Bugün rahatım.
Canim benim 13 aralikta transferim oldugu icin bugun 9. Gunum oluyo senin 8. Gun olmuyormuBenim 9. Gün bugün yaptım
Canim senin kac embriyon transfer edildi kacinci gun embriyosu
Bende hala hamilelik belirtisi Yok yaaa((
İnşallah cnm , sende mide bulantısı uyku vs varmı? Paranoyak oldum benYavrucugum daha ne belirtin olsun betam almis basini gittimis. Icimizde en rahat hamileligi sen geçireceksin sanirim :)
İnşallah cnm , sende mide bulantısı uyku vs varmı? Paranoyak oldum ben