Allahım hayırla kalp sesini duysaydık :) birde tek mi çift mi die :)Daha cok erken belirti baslamasi icin tatlim ya bizimki psikolojiktir. Uyku mide bulantısı simdilik yok .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım hayırla kalp sesini duysaydık :) birde tek mi çift mi die :)Daha cok erken belirti baslamasi icin tatlim ya bizimki psikolojiktir. Uyku mide bulantısı simdilik yok .
Canjm tebriklerr...Kizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
TEbrik ederimmm hayıelı olsunKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Maşallah nazar değmesinKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Aminn inslah duamdasiniz arkamdan gelin hepinizi bekliyorum allahin izniyleMaşallah nazar değmesin
Hepimize nasip olsun inşallah
Kizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Jopönceki testler
Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans. =sonucu öğrenemedik
Ondamcz=5 aralik transfer =++++++++++
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok =++++++++++
Hatice yakup=5 aralik transfer =++++++
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer = sonucu öğrenemedik
Melekk3= 9 aralik transfer= sonucu öğrenemedik
22 aralik cuma test
Prense2015
Mercanca33
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
esrabkurt= ?
defnem84 =++++++
Fundyyyyy=13 aralık trasfer
25 aralik pazartesi test
Umutolsun
Mutluhatun=++++++++
arya1234 =14 aralık transfer++++++++++
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Vuslataumut=15 aralık transfer
D dikenlitel =16 aralık transfeer? (doğurumu canım senin test tarihin)
orangecloud =13 aralık transfer
04 ocak Persembe test
@sonbahar_98 = 23 aralık transfer
Kızlar test tarihiniz ne zaman?
@askininaskisi
@sonbahar_98 = 23 aralık
@saniyebuse =20 aralık transfer
@kartopucu =29 aralık transfer
yarında bol artılı olsun kızlar.
Mrb arkadaşlar bende yarın saat 1 de transferim olacak 3 tane koyulacak sarırım yumoşların durumuna göre sansı artırıyormuş 5 gün embriyosu ve test günümü 1 ocak 2018 olarak yazmış listeye yani onuncu gün test istemiş allahım herkesin yüzüne gülsün dualarınızı esirgemeyinönceki testler
Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans. =sonucu öğrenemedik
Ondamcz=5 aralik transfer =++++++++++
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok =++++++++++
Hatice yakup=5 aralik transfer =++++++
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer = sonucu öğrenemedik
Melekk3= 9 aralik transfer= sonucu öğrenemedik
22 aralik cuma test
Prense2015
Mercanca33
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
esrabkurt= ?
defnem84 =++++++
Fundyyyyy=13 aralık trasfer
25 aralik pazartesi test
Umutolsun
Mutluhatun=++++++++
arya1234 =14 aralık transfer++++++++++
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Vuslataumut=15 aralık transfer
D dikenlitel =16 aralık transfeer? (doğurumu canım senin test tarihin)
orangecloud =13 aralık transfer
04 ocak Persembe test
@sonbahar_98 = 23 aralık transfer
Kızlar test tarihiniz ne zaman?
@askininaskisi
@sonbahar_98 = 23 aralık
@saniyebuse =20 aralık transfer
@kartopucu =29 aralık transfer
yarında bol artılı olsun kızlar.
Allah bebişlerimize kavuştursun cnm benimde yarın 1 de transferimherkese hayirli aksamlar arkadaslar yarin sabah 10 da 5.gun embriyosu transferim olacak hepinizden hayir duasi isteyecektim :) ilk denemem ve cok heyecanliyim insaallah tutar ve saglikla kucagima almak nasip olur :)
Bildigim kadar soyliyim canim . Transferin adetin diyelim 18.gunu yapildi. 12 gunde test gununu bekliyorsun. 18+12=30 gunluk hamile oluyosun :)) boyle biliyorum ama yanlis da olabilir tabiBayanlar tüp bebekte hafta hesabı son adet tarihine göremi hesaplanıyoo
Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah 12 gun sonra guzel haberlerle gelirsinAllah bebişlerimize kavuştursun cnm benimde yarın 1 de transferim
Aynen @Mucizeolsakeske nin dediği gibiBayanlar tüp bebekte hafta hesabı son adet tarihine göremi hesaplanıyoo
Hadi gozun aydin canim benim.Allah tamamina erdirsin insaAllah. Darisi da bizlere olsunKizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss
Idrar testi yaptinmi canim hicOo canım hatırlı olsun. Çok net seninki. Test günün ne zaman? Benim yarın.
Gayet iyi canim . Insallah kandada cikar hepimiz sevinirizKızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
Canım doktoruna sor bende vajinal jel kullanıyorum ufak bi tahriş oldu kaşıntı başlıyordu krem verdi akşamına geçti ihmal etmeyin bu jeller falan birikme yaptığından mantarı tetikleyebiliyormuşKızlar merhaba ben progestan fitil kullanıyorum ve vajinaya zor itiyorum artık çünkü iç kısım şişmiş durumda . Bu durumda olan yada bilgisi olan lutfen yardımcı olsun
Hayırlı olsun tatlım kaçıncı gün testin acaba :)Kizlarrr allahimmmmm nasil tarifsiz bi duyguymus buuuuuu cildiriyorum resmen ter icinde kaldimmmmm inanamiyorummmm 90.4 cikmisss