- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal canım kaç yumruta toplandı.Kızlar bişi sorucam size Çarşamba opu dan beri sürekli kasıklarım da böyle gaz sıkışması gibi bişi var idrar yaparken kasığım ağtı giriyo suan da ağrıyo normal mi acaba ya
9 tanenormal canım kaç yumruta toplandı.
Var benimde ağrım ama ara ara oluyo 2dk sonra geçiyo.kasıklarımı ve rahmin olduğu yeri çok hissediyorum ara ara batmalar oluyoİnşallah canım güzel devam eder. Ağrım başladı gene yatıyorum. Adet ağrısı gibi senin var mı ağrın
Benimde tek embriyo 8.gün 145.53 çıktı değerim o yüzden sordum :) 12aralık transfer benimdeEvet canım tek embriyo
Ehh ayda bir yumurta veren yumurtaliklari 9 yumurta toplamaya teşvik ettik. Şişip agrimasi normal9 tane
Var benimde ağrım ama ara ara oluyo 2dk sonra geçiyo.kasıklarımı ve rahmin olduğu yeri çok hissediyorum ara ara batmalar oluyo
Kimlerin ilk denemesiydi burda? Hiç tutan yok mu ilk denemede..
Yani umutla baktığım sayfa şu an korkulu rüyam oldu resmen, ne kadar umudum varsa kırıldı şurda son bikaç saattir...
Kimlerin ilk denemesiydi burda? Hiç tutan yok mu ilk denemede..
Yani umutla baktığım sayfa şu an korkulu rüyam oldu resmen, ne kadar umudum varsa kırıldı şurda son bikaç saattir...
Ay senin de mi öyle? O zaman inşallahhh biz umut oluruz diğerlerine. Benim gerçi dehşet bi bel ağrım ve göğüslerimde şişme var regl dönemim gibi korkarım regl olcam.. ama sabrın sonu selamet diyiip test yapmıcam.. test günüm kocamın doğumgünü tam, bi uğur vardır diyip beklicem...Aynen ya! Ben de öyle umutla girmiştim buraya ilk denemede sevinen ve 3. gün embriyosunda sevinen ne kadar az
Kaçıncı gün embriyosiydu transferdeBenimde tek embriyo 8.gün 145.53 çıktı değerim o yüzden sordum :) 12aralık transfer benimde
sen bugün test yapmadın mı canım?Benimde tek embriyo 8.gün 145.53 çıktı değerim o yüzden sordum :) 12aralık transfer benimde
Ay senin de mi öyle? O zaman inşallahhh biz umut oluruz diğerlerine. Benim gerçi dehşet bi bel ağrım ve göğüslerimde şişme var regl dönemim gibi korkarım regl olcam.. ama sabrın sonu selamet diyiip test yapmıcam.. test günüm kocamın doğumgünü tam, bi uğur vardır diyip beklicem...
aslında tam aynı gidiyor gibi değerlerimiz. senin 8.gün 145 , benim 10.gün 300 :)sen bugün test yapmadın mı canım?
28 i de benimki.. hadi inşallahhhEvet benim de öylee !! İnşaallah ya gerçekten!
27si test günüm benim de. 2017nin sürprizi olsun bize
Benim ilk deneme 10.günüm transfer sonrasıKimlerin ilk denemesiydi burda? Hiç tutan yok mu ilk denemede..
5.gün tatlımKaçıncı gün embriyosiydu transferde
Yok yaa dayanamayıp 8.gün yaptım 145.53 çıktı doktoruma söyledim gününe kadar tekrar test yapma dedi 10.gün bugün bende 13.günümü bekliyorum 25aralık test tarihimsen bugün test yapmadın mı canım?
Tebrikler cnm çok güzel5.gün tatlım