- 16 Aralık 2017
- 207
- 189
Gayet güzel tebriklerKızlar bende şimdi sonucu aldım 330.70
5.gün embriyosu 10.gün için bu değer sizce nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel tebriklerKızlar bende şimdi sonucu aldım 330.70
Normal ücreti 118 tlCanim crione jeli ne kadara aliyosun sen progestan hic mi kullanmadin
Teşekkürler. Herkesin maddi durumu farklıdır ona birşey diyemeyeceğim tabiki ama fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Hastahane seçerken fiyat değilde laboratuvar durumunu göz önünde bulundurun. Laboratuvar ve ekip ne kadar iyiyse sonuçta o kadar iyi oluyor emin olun. Araştırma yaparken canlı Doğum oranlarını dikkate alın
Bide anlaşmalı bankalara 8taksit yapıyorlar
İnşallah kalmaz öyle düşün öyle olsunCok teşekkür ederim. İnşallah bunlara gerek kalmaz
Merhaba sence ikinci denemeyi hemen mi yapmak lazım . Ara vermek iyi olur muYarın olsun belki güzel bir sonuç alırsın üzülme olmasada insaAllah ikinci deneme için gücünü topla hemen başla insaAllah...benim 10.denemem bu üçüncü kez tuttu elhamdülillah ama diğer ikisi devam etmediği için korksamda Allah'a güveniyorum budefada saglicakla kucağıma alırım insaAllah...
Canım senin tek embriyo muydu :)Kızlar bende şimdi sonucu aldım 330.70
Hemen yapmaktan çok senin bı dinlenmen gerek vucudsal ve ruhsal en fazla ortalama iki adet geçmesi gerekMerhaba sence ikinci denemeyi hemen mi yapmak lazım . Ara vermek iyi olur mu
Katılıyorum. Ara vericemHemen yapmaktan çok senin bı dinlenmen gerek vucudsal ve ruhsal en fazla ortalama iki adet geçmesi gerek
Pontik benim 7.gün böyleydi sonraki gün koyulaşıyor mutlu olmalısın bence tebrikler :))Kızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
İnşallah canım güzel devam eder. Ağrım başladı gene yatıyorum. Adet ağrısı gibi senin var mı ağrınPontik benim 7.gün böyleydi sonraki gün koyulaşıyor mutlu olmalısın bence tebrikler :))
Kızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
963 cikti 12. gun degerim. 2 gun sonra 2111 olmustu. ama hala birsey hissetmiyorum surekli tedirginim bu yuzdenCookkkk güzel hayirli olsun canim kac çıktı değerin.. .benum de transferin 7 aralıktaydi doktorum beni 2 hafta sonra kontrole çağırdı ama ben 10 ocakta gidecegim inşallah gitmişken kalp atışında duyalım diye...
Evet canım tek embriyoCanım senin tek embriyo muydu :)
Merhaba canım hayırlı olsun bebisin insaAllah ..benimde 5 Aralık'ta koyulmuştu pozitif coksukur..aynen bende senin gibiyim arada bı kaşık agrim o kadar bende unutuyorum bazen hamile oldugumu
Canım 2.cizgi görünüyor sonuçta. Bu demek oluyor ki beta hcg pozitif. Sonuçta en önemlisi ikiye katlaması benceKızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
Kızlar 10. Gün için nasıl çok mu silik 5. Gün embriyosu
Kızlar aile hekimligine test yaptırdım beta hcg 0.2 sonuç NEGATIFF