- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nolur öyle demeyinnn benim ilk denememmmm dondurulmuş da yokkk birine moral verirken birini endişelere boğuyorsunuz
Kurumdan kuruma değişiyor. Ondan tüp bebek yapacağın yerle görüşmen daha mantıklı.Kizlar bilgi verebilecek yokmu
Ay nolur öyle demeyinnn benim ilk denememmmm dondurulmuş da yokkk birine moral verirken birini endişelere boğuyorsunuz
Kızlar rapor olmadan ozel merkezler fiyatlar ortalama nedir ? Bilgi veririmisiniz lutfen. Doktor benim bu ay femarayla denicek. Olmassa onumuzdeki ay tup bebek dedi. Sizlerden bilgi almak istiyorum.
Canim sen ne kullaniyorsun jel bende crione ve progestan kullaniyorum ama insan korkuyoBu gün 10.gün benimde ilk defa bu gün jel koyu kahve siyah arası parçacıklı geri geldi doktoruma söyledim normal dedi canım
Medicalpark Bahçeli evlerdeKızlar rapor olmadan ozel merkezler fiyatlar ortalama nedir ? Bilgi veririmisiniz lutfen. Doktor benim bu ay femarayla denicek. Olmassa onumuzdeki ay tup bebek dedi. Sizlerden bilgi almak istiyorum.
Sadece crinone jel kullanıyorum tatlım iki tane peşpeşe yapıyorumCanim sen ne kullaniyorsun jel bende crione ve progestan kullaniyorum ama insan korkuyo
ve doktorum jane Özcan çok memnunum ben doktor hemde hastahanedenMedicalpark Bahçeli evlerde
tüp bebek+ e2 ve progesteron testi+yumurta toplama+transfer=6000tl
İlaçlar şimdi kullandıklarımda dahil yaklaşık=2000-2500 tl
Embriyo dondurma (6tane)= 700 tl
İlk görüşme bilgi alma sigortalı =15tl
Muayene=205 tl tedaviye başlarsan muayene parasını düşüyorlar
Bunlar dışında muayene sonrası durumu anlamak için istediği bütün tahliller ücretli canım biz tahlilleri devlette yaptırdık raporsuz fiyat böyle
Medicalpark Bahçeli evlerde
tüp bebek+ e2 ve progesteron testi+yumurta toplama+transfer=6000tl
İlaçlar şimdi kullandıklarımda dahil yaklaşık=2000-2500 tl
Embriyo dondurma (6tane)= 700 tl
İlk görüşme bilgi alma sigortalı =15tl
Muayene=205 tl tedaviye başlarsan muayene parasını düşüyorlar
Bunlar dışında muayene sonrası durumu anlamak için istediği bütün tahliller ücretli canım biz tahlilleri devlette yaptırdık raporsuz fiyat böyle
Kizlar bilgi verebilecek yokmu
Çok teşekkür ederim. Çok guzel anlatmışsınız.. umarım herşey gönlünüzce olur. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz..
Bide anlaşmalı bankalara 8taksit yapıyorlarÇok teşekkür ederim. Çok guzel anlatmışsınız.. umarım herşey gönlünüzce olur. Tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz..
Kızlar bende şimdi sonucu aldım 330.70
5.gün embriyosu 10.gün için bu değer sizce nasıl ?
Harika!!!!Kızlar bende şimdi sonucu aldım 330.70
5.gün embriyosu 10.gün için bu değer sizce nasıl ?
ve doktorum jane Özcan çok memnunum ben doktor hemde hastahaneden