Yarın olacak opumEvet canım opu yumurta toplama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın olacak opumEvet canım opu yumurta toplama..
Canım benim daha yeni yumurta toplama işlemi yapıldı dün :)
4. Gun benim ilk defa 4. Gun embriyosu konuldu zaten o da kafama takiliyo hic duymamistim ya 3. Ya 5. Duymustum hepCanim senin kacinci gun embriyosuydu
Uğurlu listemizi yayınlıyorum arkadaşlar eksik olanlar gözümden kaçanlar bir el kaldırsın :)
önceki testler
Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++ pazartesi
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans. =sonucu öğrenemedik
Ondamcz=5 aralik transfer =++++++++++
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok =++++++++++
Hatice yakup=5 aralik transfer =++++++
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer = sonucu öğrenemedik
Melekk3= 9 aralik transfer= sonucu öğrenemedik
22 aralik cuma test
Prense2015
Mercanca33
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
esrabkurt= ?
25 aralik pazartesi test
Umutolsun
Mutluhatun
arya1234 =14 aralık transfer
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Vuslataumut=15 aralık transfer
D dikenlitel =16 aralık transfeer? (doğurumu canım senin test tarihin)
Kızlar test tarihiniz ne zaman?
askininaskisi
@Sonbahar98
S saniyebuse
@defnem84
Ö
Çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallahhhhhh
Allah dualarını boşa çıkarmaz inşallah
Canım benim yükselir seninki de noolur stres yapmaaa
Dualarımıx seninle inşallah en yüksek hcg senin olur bebğini kucağına alırsın
Beni niye eklemedin canım?
Ben antalya ivf dr kemal özgur benim belirtilerim cok ama ona yormak istemiyorum yoksa uyku bozuklugum huzursuzlugum ates basmasi hafif kasık agrilarim şiddetli mide yanmam hafif bulantim oluyo senin var mi belirtilerinbenim bahçeci kliniğinde 5. gün blast sizin neresi yarın bende yaptırayım bitsin bu duygu düşünce seli, herhangi bir belirti var mmı benim sadece regl olacakmışçasına bel ve damar ağrıları başladı . hele belim aşağılara pek çok vuruyor.
Bebim 4. Gun embriyosuydu ilk kez 4. Gun konuldu bana hep 3. GunduCanim senin kacinci gun embriyosuydu
Kızlar Transferimin 20.günü bugün biraz önce kanamam oldu doktora gidiyorum lütfen dua edin bana çok kötüyüm ağlamaktan yüzüm şişti
Ben antalya ivf dr kemal özgur benim belirtilerim cok ama ona yormak istemiyorum yoksa uyku bozuklugum huzursuzlugum ates basmasi hafif kasık agrilarim şiddetli mide yanmam hafif bulantim oluyo senin var mi belirtilerin
Kizlarrrrrrr dayanamadim evde test yaptim 5.gun embriyosu transferin 8.gunu bugun silik cizgi cikti buraya foto atmaya cok ugrastim ama olmadi freely marka yapmistim umarim dogrudurr cts gunu de kan vercem allahimmm ins nasip eder
Yarın inşallah 22 aralıktest tarihin ne zaman tatlım
çok sevindim hayırlı uğrlu olsun bebeişlerde sabırla beklesin 7 adet bebişKızlarrrrrr hastaneden aradılar dün 9yumurtam toplanmıştı 8i olgunlaşmış 7si döllenmişşşş çoook şükür o kadar sevindim ki anlatamam cumrtesi günü dondurma işlemi yapılacakmış o zaman tekrar arıcaz sizi dediler transfer önümüzdeki ay olucak muhtemelen :)
Ben ikinci kez denedim cnm :)Merhaba arkadaşlar maalesef düşük yaptım şimdi 2. Kez deneme yapıcam 2. Kez deneyen oldumu aramızda
Canim benimde 4. Gun taze transfer oldu senin donmusmu test gunun neden erken seninBebim 4. Gun embriyosuydu ilk kez 4. Gun konuldu bana hep 3. Gundu
merhaba arkadaşlar ben kayıt olmaya üşenen uzunca zamandır izlemcinizim, öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun anne adaylarına, gebelik bekleyen adaylara işlemde devam edenlere...
bende sizler gibi bir kaç tüp bebek denemesi yaşamış hatta şuan ki 4. dü dondurulmuş transferim, tarihim 13 aralık test 25 aralık ama olmadığını hissediyorum kaçıp gidesim var yada beni de dondursunlar lütfen
dün o kadar dikkat etmeme rağmen düz bir yere uzandım ve kalkerken sol kasığıma aşırı bir ağrı girdi ve o andan beridir tüm sancılanmalarım kesildi , yazı tura atıyorum o bile hiç pozitif çıkmadı benim gibi iyice böyle kafasını sıyıranlar oluyor mu ?
hiç göğüslerde acı şişlik olmayanlar var mı ? yaşım 37 sanki bunlar son demlerimmiş gibi geliyor olmayıncada olmuyor , dr mu değiştirsem klinik mi napsam arkadaşlar birde üstelik tedavilerimde hep kilo alıyorum 3 er 3 er.
cuma kan testi yapsam mı günler saatler geçmiyor ellerim bağlanmış gibiyim.
Geçmiş.olsun insalalh ikinci denemenizi pozitif olur...Merhaba arkadaşlar maalesef düşük yaptım şimdi 2. Kez deneme yapıcam 2. Kez deneyen oldumu aramızda
Merhaba arkadaşlar maalesef düşük yaptım şimdi 2. Kez deneme yapıcam 2. Kez deneyen oldumu aramızda
Hadi hayırlısı balım toplanan yumurtaların kaliteli embriyolara donüşür inşallah..Yarın olacak opum