- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 35
Canim hangi hastaneye gidiyosun yapyirdigin merkezemiÇok gelmiyor kuzum ama bildigin kırmızı :'( Şuan yatıyorum arabanın arkasında Çok az kaldı kliniğe Bana dua edin kybetmek istemiyorum bebeğimi :'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hangi hastaneye gidiyosun yapyirdigin merkezemiÇok gelmiyor kuzum ama bildigin kırmızı :'( Şuan yatıyorum arabanın arkasında Çok az kaldı kliniğe Bana dua edin kybetmek istemiyorum bebeğimi :'(
İnşallah hayırlı haberler alırsınız..korktugunuz gibi birşey duymazsiniz...Çok gelmiyor kuzum ama bildigin kırmızı :'( Şuan yatıyorum arabanın arkasında Çok az kaldı kliniğe Bana dua edin kybetmek istemiyorum bebeğimi :'(
Birley yoktur sakinleş sakinleştir kendini bebek de güvende olduğunu hissetsin.. inşşallah herşey yolundadır...Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde tedavim ordan çağırdılar kızlar koyu gelmiyor kırmızı geldi şuan en çok belim agrıyor İnşallah kötü birşey olmaz şuan 1001 duygu yaşıyorum anlatamam size... :'(
Yok içim kaçtı yapmadım sabahCanım sabah yaptın mı hiç? Şimdi yapsam çıkmaz herhalde.
Canım ben şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum. Yarın sabah yapcam tekrar.Yok içim kaçtı yapmadım sabah
Sen yarın kan testi yaptırsanaCanım ben şimdi tekrarlamak istiyorum ama korkuyorum. Yarın sabah yapcam tekrar.
Canım stres olma yerleşme kanamasıdır inşallah. Kötü düşünmeyelim senin için ve bebeğin dua ettim rabbim kabul etsin.. Bize güzel haberler ver inşallahhÇok gelmiyor kuzum ama bildigin kırmızı :'( Şuan yatıyorum arabanın arkasında Çok a
İnsallah bu son olur pamuguna kavuşursun..ben daha transfer bile olmadım sizleri okuyunca ileriki günler nasıl gelecek nasıl geçecekKızlaarrrrr kader arkadaşlarim herkese merhaba bende kayit olmadan butun sayfayi okuyanlardanım benimde 13 aralıkta transferim oldu test günüm yarın 6. Denemem ama ilki kadar heycanlı ve tedirgin hissediyorum bugun hiç gecmiycek gibi
Canım benim kesin transfer tarihim bile belli değil. Ayın 25inde kontrolüm var o zaman belli olacak. Yazarım size belli olunca..Uğurlu listemizi yayınlıyorum arkadaşlar eksik olanlar gözümden kaçanlar bir el kaldırsın :)
önceki testler
Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++ pazartesi
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans. =sonucu öğrenemedik
Ondamcz=5 aralik transfer =++++++++++
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok =++++++++++
Hatice yakup=5 aralik transfer =++++++
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer = sonucu öğrenemedik
Melekk3= 9 aralik transfer= sonucu öğrenemedik
22 aralik cuma test
Prense2015
Mercanca33
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
esrabkurt= ?
25 aralik pazartesi test
Umutolsun
Mutluhatun
arya1234 =14 aralık transfer
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Vuslataumut=15 aralık transfer
D dikenlitel =16 aralık transfeer? (doğurumu canım senin test tarihin)
Kızlar test tarihiniz ne zaman?
askininaskisi
@Sonbahar98
@saniyebuse
D defnem84
O halde sizde benim gibi Ocak ayında sonuç alacaklardansiniz şu an iğnelere devam demi yumurtalar toplanmadi yaniCanım benim kesin transfer tarihim bile belli değil. Ayın 25inde kontrolüm var o zaman belli olacak. Yazarım size belli olunca..
canım benım transfer inşaallah ayın 23ü cumartesi, sanırım kan testi de 12 gün sonrası 4 ocak a gelıyorUğurlu listemizi yayınlıyorum arkadaşlar eksik olanlar gözümden kaçanlar bir el kaldırsın :)
önceki testler
Dumanikara=6 aralik transfer ++
Ondamcz=5 aralik transfer++ pazartesi
Helen cleopatra= 5 aralik transfer+++
2ba26=7 arakik trans. ++
Sebebu yok = 5 aralik trans.+++
Gnrcnn = +++++++
18 aralikpazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans. =sonucu öğrenemedik
Ondamcz=5 aralik transfer =++++++++++
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok =++++++++++
Hatice yakup=5 aralik transfer =++++++
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer = sonucu öğrenemedik
Melekk3= 9 aralik transfer= sonucu öğrenemedik
22 aralik cuma test
Prense2015
Mercanca33
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
esrabkurt= ?
25 aralik pazartesi test
Umutolsun
Mutluhatun
arya1234 =14 aralık transfer
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Vuslataumut=15 aralık transfer
D dikenlitel =16 aralık transfeer? (doğurumu canım senin test tarihin)
Kızlar test tarihiniz ne zaman?
askininaskisi
@Sonbahar98
@saniyebuse
D defnem84
Insallah canim benim bizi birbirimizden baskasi anlamiyo seninde Rabbim en kisa ve en hayirli zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsinİnsallah bu son olur pamuguna kavuşursun..ben daha transfer bile olmadım sizleri okuyunca ileriki günler nasıl gelecek nasıl geçecek