• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar devit 3 ü ne zamn vermemiz lazım çocuk doktru 7. Gün başla demişti sağlık ocağı 16. Gün. Biz daha başlamadık sürekli unutuyrm sizler nasıl verdiniz yA da vereceksiniz ??
cnm ben 7. günü başladım doktorum çok iyi ve güveniyorum ona benim sağlık ocağıda 7. günü demişti bilgin olsun

Selam 11 günlük oğlumla geldim. 24 Aralık’ta aldım kollarıma çok şükür...
sarılık olduk bide onla uğraşmaktan bakamadım hiç.

Kzar ya yannzda bırısı kalıyomu nasıl ayarluyosunz yemek temzlık falan.. oglum anca uyudu ıkı saat daha uyur ınsallah napsam sasrıyorm yemkmı yapsam ırtalıkmı toplasam uyusammı ckta yorgnm napcagmı saardım
Yat uyu canım benim annem yanımda ama ayağından dolayı anca kendi işini görüyo bana bi faydası yok yani

Aynen kuzum süt inmiştir sen sık sık duş al göğüslere sıcak su uygula tut yani süt kanalları iyice açılır genişler süt dolar Allahın izniyle ❤
Insalah kuzum azalmıştı hastanede yattigimiz siralar simdi bi sagacam kac cc cikiyo hem goguslerim rahatlasin hemde bebislerr olunca emmiyo

Kuzum o gayet normal belli bi aydan sonra artık açmaya başlarlar ve ellerini keşfettiklerinde bakar dururlar gözleri şaşı okur bakarken çok tatlı olurlar öyle :)
Ayy ne bilim kuzum ya netten bakmistim saçma bir hastalık yazıyor bizim ki emecegi zaman kafasini geriye doğru geriyor ellerini de sikinca korktum en iyisi netten arastirmamak

Kizlar ya ne sorcam siz hamilrlikte kullandigimiz gyneferonla decaviti icoyomusunuz.ben doktora sormaya unuttum.bir ay oldu hic icmedim.ama cok halsizligim var bembeyaz oldum.axaba kansizlikmi olustu.evde iki kutu var icsemmi bilemedim
Kan ilacını 3 ay içicen dedi doktor bana canım

sezeryan olan arkadaslar bant çıkarıldıktan kac gun sonra banyo yaptiniz
Canım ben hastaneden çıktığım günün ertesi günü bantla duş alıp banyodan cıkar cıkmaz bandı çıkardım ve hergün duş almaya çalışıyorum çıkar çıkmaz dikiş yerini iyice kuruluyorum

Canım ben hastaneden çıktığım günün ertesi günü bantla duş alıp banyodan cıkar cıkmaz bandı çıkardım ve hergün duş almaya çalışıyorum çıkar çıkmaz dikiş yerini iyice kuruluyorum
Canim benim bant bir hafta sonra çıktı bantliyken hemen hemen hergün aldım hastanede yattığım zaman alamadım BI bant cikarilali 4 gün oldu bendedıştan sonra iyice kurulayip fon makinesiyle uzaktan kuruttum batikonlada pansuman yaptım enfeksiyon falan olur diye

Canim benim bant bir hafta sonra çıktı bantliyken hemen hemen hergün aldım hastanede yattığım zaman alamadım BI bant cikarilali 4 gün oldu bendedıştan sonra iyice kurulayip fon makinesiyle uzaktan kuruttum batikonlada pansuman yaptım enfeksiyon falan olur diye
Bana baticon falan sürmene gerek yok duştan sonra iyice kurula dedi bende onu yapıyom bide merhem verdi sabah akşam onu sürüyorum

Ayy ne bilim kuzum ya netten bakmistim saçma bir hastalık yazıyor bizim ki emecegi zaman kafasini geriye doğru geriyor ellerini de sikinca korktum en iyisi netten arastirmamak
Kız bakma oralara onlar normal adamı hasta eder asılsız bilgide çok netde, senin anlattığın hareketlerin hepsi venim kızçede de var emin ol için rahat olsun kuzum

Back
X