• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Aynen canım malesef vakit bırakmıyorlar bide düşünsene evde 3 tane daha var :)) ben kopuyorum artık şimdi oturdum emzir gazı çıkar altını değiştir kalan sütü sağ sakla makinaları çalıştır uhh anlatırken bile yoruldum :)

:) walla bnde 9da uyttum yattm ıkı saat smdı emzrıyorm ınsallah cok. Uzatmadan uyuruz:)) yandakıler tepınıyodu gecenn 1 olmus saat duvara vrdum sustular:KK11:

Ayy ne bilim kuzum ya netten bakmistim saçma bir hastalık yazıyor bizim ki emecegi zaman kafasini geriye doğru geriyor ellerini de sikinca korktum en iyisi netten arastirmamak

Canm hastalıga bkma netten sakın bosa kada karstrma

:) walla bnde 9da uyttum yattm ıkı saat smdı emzrıyorm ınsallah cok. Uzatmadan uyuruz:)) yandakıler tepınıyodu gecenn 1 olmus saat duvara vrdum sustular:KK11:
Senin yanda benim üstte canım bizimkiler vurmadan söylemedende anlamıyolar beni günahada sokuyolar ama üst kat ev değil ahır sanki

Senin yanda benim üstte canım bizimkiler vurmadan söylemedende anlamıyolar beni günahada sokuyolar ama üst kat ev değil ahır sanki

Allah komsnnda hayrlsnu versn ölede zor ana buzmde duvarkar kagt mubarek yanyana otruyo gbıyı cok ses gecıyo konusulanı otr dnle yanı

Benım dıksler kabk baglamstı dıks alnnca smdı bır bır dusuyo kabklar enfeksıyon faln yojtr ınsallah

Kızlar bebeğim memeyi reddediyor sanırım
Tüm gün emdi
Akşam 6-7 arası uyudu
Sonra kesinlikle memeyi tutmak istemedi
Ağzına alıp alıp bıraktı
O sırada kakasını da yaptı tabi
Belki sancısından bilemicem
Ağlaması bitmedi
Mama verdik onu bile almadı sinirden
Bi 5dk uyuyup uyandı sonra içti
11e kadar uyudu ve 11den beri emzirmeye çalışıyorum kesinlikle düzgün tutmuyor ve 2-3dakika sonra bırakıyor
Meme reddi mi yaşıyorum sizce biberondan dolayı :(
Bu kadar erken mi öğreniyorlar :(

Aynen canım malesef vakit bırakmıyorlar bide düşünsene evde 3 tane daha var :)) ben kopuyorum artık şimdi oturdum emzir gazı çıkar altını değiştir kalan sütü sağ sakla makinaları çalıştır uhh anlatırken bile yoruldum :)

Cnm kalan sütü sağmk mı Laz'ım benm bebk tek göğsü bile bitirmeden uykuya dalıyor hemn yoruluyor uyuyor sonra tekrar başa Sarıyrz memeden çeker çekmez emzik gibi ağzında bırakıyor emmiyır

Kızlar sol göğsüm kol altına bitişik olan yer çok ağrıyor ve taş gibi arada karıncalanma his ediyorum süttten midr acaba bebeğim emdiği zamn tek göğsümü bilr bitirmeden uyuyor onun ağrısı olablr mi ?? :KK43:

Kızlar sol göğsüm kol altına bitişik olan yer çok ağrıyor ve taş gibi arada karıncalanma his ediyorum süttten midr acaba bebeğim emdiği zamn tek göğsümü bilr bitirmeden uyuyor onun ağrısı olablr mi ?? :KK43:
Taş gibiyse orda süt birikmiş olabilir canım orayı ovuşturduğun yerde sağmaya çalış açılsın kanal sol göğsü de ihmal eyme canım ben ettim şimdi daha az geliyor

Tüm gün emdi
Akşam 6-7 arası uyudu
Ağzına alıp alıp bıraktı
Ağlaması bitmedi
11e kadar uyudu ve 11den beri emzirmeye çalışıyorum kesinlikle düzgün tutmuyor ve 2-3dakika sonra bırakıyor
Meme reddi mi yaşıyorum sizce biberondan dolayı :KK43:
Bu kadar erken mi öğreniyorlar :KK43:
Canım sen de bendensin derin derin nefes alıp sakinleş her şeyin güzel olacağına inanmaya çalış öyle ver memeni inşallah alır bende çok stres yaptığımda almıo bağırıo ağlıo başkasının kucağına gidince susuyo bana gelince tekrar ağlıo almıo memeyi. Tamamen bizim elimizde aslında inşallah becerebiliriz

Tüm gün emdi
Akşam 6-7 arası uyudu
Ağzına alıp alıp bıraktı
Ağlaması bitmedi
Meme reddi mi yaşıyorum sizce biberondan dolayı :KK43:
Bu kadar erken mi öğreniyorlar :KK43:

Toktr belkı dıcem ama nye mama verdnkı cnm sutun varsa acıknca almaxmydı memeyı o an gazdan çişten almamstr belkı

Sut cksa sag rahatlasn gögsn cnm

Canım sen de bendensin derin derin nefes alıp sakinleş her şeyin güzel olacağına inanmaya çalış öyle ver memeni inşallah alır bende çok stres yaptığımda almıo bağırıo ağlıo başkasının kucağına gidince susuyo bana gelince tekrar ağlıo almıo memeyi. Tamamen bizim elimizde aslında inşallah becerebiliriz

Ewt amnenn sakin yumusal olması gerekms streslı yaklşmamak gerkmiş bebişe

Back
X