Kızlar ben diziyi burada duydum yazdıklarınızdan etkilendim siz nasıl izliyorsunuz yavBayanlar ve dizi muhabbeti vazgecilmezimizbence sürükleyici bir dizi cnm, baştan izlersen daha kolay takip edersin
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin.Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Ilk cocugumda dr umit korucuoglu idi. Cok ayrıntılı sekilde inceledi.kızlar bayramda ankaraya gelcem ve bı kaç hafta da kalacam ailemin yanında da 20.haftam orada denk gelecek ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir yer var mıı
Hangi ülkedesin sen?Geçen ayın 23ünde randövüm vardı ayrıntılı ultrasyondu eşim götürmedi.bebeğin hastalığı varsa öğrenebilmemiz için doktor önermişti.ister gidin ister gitmeyin dedi eşim korktu.hastalığı felan varda üzülürüz isyana felan düşeriz diye
Böyle giderse siyah kuşak ile doğar.Arkadaşlar benim ki karete mi yapiyor acep?
12 haftalik görüntüsü cinsiyet ogrenmedik henuz var mi tahmin edecekEki Görüntüle 2005107
Geçmiş olsun , nesi var?Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Aynen canim icimde neler oluyorBöyle giderse siyah kuşak ile doğar.
Rabbim acil sifa versin kayinvalidene canım.nesi varKızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Yemek yiyor Musun? Benimki şu ana kadar hep çok uyuşuktu. Paso yatıp parmak emiyordu... Dr yemek yemediğin için dedi...Annenin beslenmesi güzel olunca Bebek de daha hareketli oluyor.Aynen canim icimde neler oluyor
canım çok çok geçmiş olsun şu mübarek günde inş. hayırlı haberler alırsınızKızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.Cnm acile gitsene, kahve renkli akintim oldu de seni geri cevirmezler. hem kontrol ederler hemde bebeğine bakarlar)
Bu arada gecen ay 28sinde randevun vardı da gitmemisin sanki?
Allah sifa versin canim.Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Canim cok yedigim soylenemez bulantim fazla iyiki kusmalar olmuyor ama yinede istahim yok meyve bol bol yiyiyorum ve sivi şeylerYemek yiyor Musun? Benimki şu ana kadar hep çok uyuşuktu. Paso yatıp parmak emiyordu... Dr yemek yemediğin için dedi...Annenin beslenmesi güzel olunca Bebek de daha hareketli oluyor.
Benimde kayınpederim kanser hastasıydı..1 aydır hastanede yatıyordu..5 gün ömür biçmişler evine çıkardılarKızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
AvusturyaHangi ülkedesin sen?
Rabbim acil şifalar versin cnm hayırlısını nasip etsin insAllah..Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Masallah bebisine:)) tahminde bulunamicam çünkü bacağı engel olmuş gözükmüyorArkadaşlar benim ki karete mi yapiyor acep?
12 haftalik görüntüsü cinsiyet ogrenmedik henuz var mi tahmin edecekEki Görüntüle 2005107
Evet cnm, o yüzden hamileligimin çoğu kısmını Türkiye'de gecirecegime seviniyorum:))Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?