2017 Aralık Anneleri

Kızlaaaar ben hiç doymuyorum iştahım acayip açık tabi kuru gidalar yiyebiliyorum. Kabızdım kaç gündür midem taş gibi öğütmüyodu. Dünden beri kayısılı meyvesuyu içiyorum. Birde burda bahsedilen zencefilli şekerden aldım. Midemde hareketlenmler oldu ishal olmuşum. :confused:Bu şeker iyi geldi galiba

Veee eve koşarak girip banyoya koştum
Yok anacım gecmıyor bu kusma işi
14.hafta bitti hala haftada 2 garanti oluyor
Eşim azaldı ama dıyor tabi 5-6dan 2ye düştü
Bulantı yok bende direk kusma var
Off nolcak böyle ya

Azalma olmş işte canım iyi birşey. Birkaç haftaya birşey kalmaz inşallah

Yemek yapmayın ben artık yapamıyorum çünkü içim dışıma çıkıyor kahvaltılık,salata, çorba çok kokmayan yemeklerle idare ediyoruz.
Eşim oruç tuttuğu için mecbur yapıyorum canım. Ha benden yana yemek iş beklentisi Yok ama ben kıyamıyorum. Zaten ezana az kala evde oluyor. Evde yemek olması lazım. İnşallah çabuk geçer bu bulantılar. İçim toptan çıkıyı resmen

Kızlaaaar ben hiç doymuyorum iştahım acayip açık tabi kuru gidalar yiyebiliyorum. Kabızdım kaç gündür midem taş gibi öğütmüyodu. Dünden beri kayısılı meyvesuyu içiyorum. Birde burda bahsedilen zencefilli şekerden aldım. Midemde hareketlenmler oldu ishal olmuşum. :confused:Bu şeker iyi geldi galiba
Bende öyle üç saat sonra açım bu günlerde.doymuyom.sıvı şeyler tüketiyorum oda bi süre tok tutuyo sonra yine başlıyo.Bide aç olduğumda midem bulanıyo

Bende öyle üç saat sonra açım bu günlerde.doymuyom.sıvı şeyler tüketiyorum oda bi süre tok tutuyo sonra yine başlıyo.Bide aç olduğumda midem bulanıyo
Aynen canım aç olunca midem bulanıyo artık yicek bişey bulamıyorum hiçbirşey tok tutmuyo o_O

Benim kesin doktora gitmem lazım kendimi hiç iyi görmüyorum ağlama krizlerimi desem ,mide eşkimesi mi desem açıkmamı desem dua edin bana da doktor bu hafta içinde beni hastaneye çağırsın bebeğimi görmessem kendi kendimi yiyecem bu aralarda bi hafiflik var bende üstümdeki ağırlık kalkmış gibi :KK61:

Kızlar hayrlı sabahlar hayrlı haftalar herkese. Bubu
Özellikle salçalı seyler yeyince çok fena oluyor.bol su içiyorum.su içtikçe kusmam geliyo.su midemi daha kötü yapıyor.benimkide var karnım.

doktora gidicem midem çok fena bi şey yiyemiyorum korkudan.kusuyorum sürekli eşki ekşi.sancı gelip gelip gidiyor.

Mıde yanması bndede var yemekten snra ne yedıkten snra oluyo takıp etmedm ama ozellıkle aksamları ekmegı azaltmam lazım sanırım

Canm ben nette gordm zeytın cekrdegı yuttum bır ıkı gece kabızlıga faydası oldu gbı bı dene ıstersen nrmaldede yutuluyo dıye blıyorum

Bende eve geldim gelirken kusacak gibiydim az ekmek peynir yedim. Bir klasik Nutella bi kaç gidim helva diyete bak yemek yapi yorum çok tehlikeli bir yemek ekmek banip banip. Avust Avust canim sen arayi valla çok uzun tuttum daha sik gitmelisin 6 hafta iyi dayandin

Bende eve geldim gelirken kusacak gibiydim az ekmek peynir yedim. Bir klasik Nutella bi kaç gidim helva diyete bak yemek yapi yorum çok tehlikeli bir yemek ekmek banip banip. Avust Avust canim sen arayi valla çok uzun tuttum daha sik gitmelisin 6 hafta iyi dayandin
Ben napim burası Türkiye gibi değil kızıyorlar.öbür yer iki ay veriyo randövüyü bıraktık onu buna geldik.sekerim vardemediki bunu ye şunu yemek diyet listesi hiç bir şey her yer öyle fazla burası önemsemiyo.ama bi kerede ellerine düştümü bırakmıyorlar.hastaneden kaçasın geliyor

Ah ah keşke benimde iştahım o kadar açılmış olsa böyle doya doya yemek yemeyi iştahlı yemek yemeyi o kadar cook özledim ki :KK1:

Ben napim burası Türkiye gibi değil kızıyorlar.öbür yer iki ay veriyo randövüyü bıraktık onu buna geldik.sekerim vardemediki bunu ye şunu yemek diyet listesi hiç bir şey her yer öyle fazla burası önemsemiyo.ama bi kerede ellerine düştümü bırakmıyorlar.hastaneden kaçasın geliyor
Ay sanki bunu sormustum daha evvel yurtdisindaysan başka tabi elinden geldiği kadar dikkatli beslen yastigi az dik yaparak uyu yanmana iyi gelir

Ay sanki bunu sormustum daha evvel yurtdisindaysan başka tabi elinden geldiği kadar dikkatli beslen yastigi az dik yaparak uyu yanmana iyi gelir
Çok dikkat ediyorum.her şeye.Tek düşündüm bebeğimin iyi olup olmadığı

Benim kesin doktora gitmem lazım kendimi hiç iyi görmüyorum ağlama krizlerimi desem ,mide eşkimesi mi desem açıkmamı desem dua edin bana da doktor bu hafta içinde beni hastaneye çağırsın bebeğimi görmessem kendi kendimi yiyecem bu aralarda bi hafiflik var bende üstümdeki ağırlık kalkmış gibi :KK61:
Erkene alsana randevunu.

Yarın eşim randövü alacak doktordan yalan felan uyduracak randövüyü bu haftaya almak için .Dua edin kızlar bebeğim iyi olsun tek dileğim bu
Cnm acile gitsene, kahve renkli akintim oldu de seni geri cevirmezler. hem kontrol ederler hemde bebeğine bakarlar :KK66:)
Bu arada gecen ay 28sinde randevun vardı da gitmemisin sanki?

Cnm acile gitsene, kahve renkli akintim oldu de seni geri cevirmezler. hem kontrol ederler hemde bebeğine bakarlar :KK66:)
Bu arada gecen ay 28sinde randevun vardı da gitmemisin sanki?
Geçen ayın 23ünde randövüm vardı ayrıntılı ultrasyondu eşim götürmedi.bebeğin hastalığı varsa öğrenebilmemiz için doktor önermişti.ister gidin ister gitmeyin dedi eşim korktu.hastalığı felan varda üzülürüz isyana felan düşeriz diye

Back