2017 Aralık Anneleri

kızlar bayramda ankaraya gelcem ve bı kaç hafta da kalacam ailemin yanında da 20.haftam orada denk gelecek ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir yer var mıı o_O
Ilk cocugumda dr umit korucuoglu idi. Cok ayrıntılı sekilde inceledi.
Birde 2017 ankara ozel hastaneler grubunda biri bi tıp merkezinde yaptirmisti.merkez olarak degil ama dr olarak cok begeniliomus. Fiyati da 280 tl gibi uygun bir fiyatti.

Arkadaşlar benim ki karete mi yapiyor acep?
12 haftalik görüntüsü cinsiyet ogrenmedik henuz var mi tahmin edecek
20170530_190943.jpg

Geçen ayın 23ünde randövüm vardı ayrıntılı ultrasyondu eşim götürmedi.bebeğin hastalığı varsa öğrenebilmemiz için doktor önermişti.ister gidin ister gitmeyin dedi eşim korktu.hastalığı felan varda üzülürüz isyana felan düşeriz diye
Hangi ülkedesin sen?

Cnm acile gitsene, kahve renkli akintim oldu de seni geri cevirmezler. hem kontrol ederler hemde bebeğine bakarlar :KK66:)
Bu arada gecen ay 28sinde randevun vardı da gitmemisin sanki?
Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.

Yemek yiyor Musun? Benimki şu ana kadar hep çok uyuşuktu. Paso yatıp parmak emiyordu... Dr yemek yemediğin için dedi...Annenin beslenmesi güzel olunca Bebek de daha hareketli oluyor.
Canim cok yedigim soylenemez bulantim fazla iyiki kusmalar olmuyor ama yinede istahim yok meyve bol bol yiyiyorum ve sivi şeyler

Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Benimde kayınpederim kanser hastasıydı..1 aydır hastanede yatıyordu..5 gün ömür biçmişler evine çıkardılar:( Allah hepsine yardımcı olsun..Çok zor bir ay yine..Mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin..Allah senin kayınvalideninde yardımcısı olsun canım..

Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Rabbim acil şifalar versin cnm hayırlısını nasip etsin insAllah..

Arkadaşlar benim ki karete mi yapiyor acep?
12 haftalik görüntüsü cinsiyet ogrenmedik henuz var mi tahmin edecekEki Görüntüle 2005107
Masallah bebisine:)) tahminde bulunamicam çünkü bacağı engel olmuş gözükmüyor

Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.
Evet cnm, o yüzden hamileligimin çoğu kısmını Türkiye'de gecirecegime seviniyorum:))
Yurtdışında randevu sistemi genelikle uzun sürüyor kı bu yoğun bır doktorsa bazen aylar önce halletmen gerekiyor ne yazikki..

KıZlar ben geldi. Herşey yolunda çok şükür iki hafta sonra ikiliye çağırdı sıpanın eli kolu oynuyordu beş gün geriden geliyordu ama arayı kapatmış harmony için ben tavsiye ediyorum herkese kesin sonuç ama sen bekle ölçümü yapayım kan testinden önce karar veririz dedi

Back