2017 Aralık Anneleri

trkn0709 trkn0709 @Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.

annekusu annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı :kahve:

Ben sabah hamile pantolonu giydim rahat edemedim nedense çıkarıp tayt giydimi tayt candır.

En çok arayı kapatmasına sevindim CuteMom CuteMom tam 10 haftalık çok şükür.
elleri falan oynuyordu ya valla her çocuk ayrı bir heyecan .
Arife günü ikili testim olacak o zaman cinsiyetini söylerim dedi.

Canım iki akşamdır bende çok sık kalkmaya başladım, ölü gibi uyumalar bitti şimdi keyifli zamanlar sonra ağır zamanlar :KK70:
Kocam diyo sarhoşlar gibi ne dolanıyon.bi ara kalktım sırt üstü yatmışım.Hiç huyum değil öyle yatmak .Yanların ağrısından bu pozisyonda yatar oldum

Ben akşam 1 de yada 2 de yatarım.bebek acıkıyordur diye.7 dede kalkarım

Dün az yedim ana öğünleri kahvaltımı yaptım.ara dada bitek ceviz atıştırdım.içim içimi yedi Bebek aç kaldı diye.

Ben sabah hamile pantolonu giydim rahat edemedim nedense çıkarıp tayt giydimi tayt candır.

En çok arayı kapatmasına sevindim CuteMom CuteMom tam 10 haftalık çok şükür.
elleri falan oynuyordu ya valla her çocuk ayrı bir heyecan .
Arife günü ikili testim olacak o zaman cinsiyetini söylerim dedi.
Ay ne guzel canım benım .
Benımde 2 doktor takıbınde olacagım ıcın(ıkısıde bırbırınden habersız) bırı 16 hazıranda , dıgerı 30 hazıranda . 30 hazıranda rahım agzı olculecek.
16 Hazıran cınsıyet soylerım demıstı ama ogrendık :KK53:

Tayt aradım arkadaslarımdan ama kımsede yedek yokmus
Sıkıcam artık dısımı aksama kadar buarada sende kılo almıssın almadım almadım dıyıp oncekı gebelıgımde hava atıyordun :63::halay::KK200:

Ay ne guzel canım benım .
Benımde 2 doktor takıbınde olacagım ıcın(ıkısıde bırbırınden habersız) bırı 16 hazıranda , dıgerı 30 hazıranda . 30 hazıranda rahım agzı olculecek.
16 Hazıran cınsıyet soylerım demıstı ama ogrendık :KK53:

Tayt aradım arkadaslarımdan ama kımsede yedek yokmus
Sıkıcam artık dısımı aksama kadar buarada sende kılo almıssın almadım almadım dıyıp oncekı gebelıgımde hava atıyordun :63::halay::KK200:
Sen niye rahim ağzını ölçtürüyorsun canım ihtiyaç mı var?

Şok içerisindeyim hiç sorma öncekinde ilk 3 ay aldım mı valla hatırlamıyorum ama ya 7 yada 9 kilo tamamlamıştım.
Ayrıca doktorun tartısı bozuk bence :D sonra yemek yemiştim, sonra... :D

IMG_1317.PNG
:KK71::-)Birazda gülelim

Günaydınlar,
benim de İşten çık alışveriş yemek bulaşık ortalığı topla derken dün akşam saat 10 da anca popom koltuk yüzü gördü... Oracıkta sızmışım... Ama doktor demir hapı uyku yapar dedi hakkaten de gözlerimi açamadım bile... Halbuki ders de çalışmam lazım...:ruh: Bu yoğun tempoda bu çocuk nasıl gelişiyor hiç anlamıyorum :KK43: Allah hepimize kolaylık versin :dua:

Kahvaltı yaptım ve daha bitmeden lavaboya koştum yine çıkardım
Yok yok bu bitmicek heralde ya ilaç içmek de istemiyorum ama sıkıldım artık bu durumdan ya

trkn0709 trkn0709 Allah sifa versin agirlasti mi noldu canim. Simdi nasil? Benim de her telefonda kalbim yerinden cikacak gibi oluyor anneme bisey oldu diye. Elimiz kolumuz bagli bekliyoruz bu hastalik karsisinda hicbir sey yapamiyoruz. Dr.larin umidi yok ama ben boyle dusundugum an yasayamam hep icimde umit var. Bize dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olur derler. @Mucizem2017 size de gecmis olsun canim. Internette bi yazi okumustum karahindiba bitkisiyle ilgili. Bi deneseniz mi acaba? Cok zor Allah yardimciniz olsun

Cnm kanseri yendi pet sonuçları temiz geld fakat kemoterapi ağır aldığı için akcigerde sertleşme yapmış oksijen beyine gitmiyor cihazlarla solunum yapabiliyor ve asla düzelmeyen bir hastalıkmış rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun

Cnm kanseri yendi pet sonuçları temiz geld fakat kemoterapi ağır aldığı için akcigerde sertleşme yapmış oksijen beyine gitmiyor cihazlarla solunum yapabiliyor ve asla düzelmeyen bir hastalıkmış rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun
Allah şifa versin canım ya inşallah iyileşir...

Amin.Allah şifa versin.

Back