2017 Aralık Anneleri

KıZlar ben geldi. Herşey yolunda çok şükür iki hafta sonra ikiliye çağırdı sıpanın eli kolu oynuyordu beş gün geriden geliyordu ama arayı kapatmış harmony için ben tavsiye ediyorum herkese kesin sonuç ama sen bekle ölçümü yapayım kan testinden önce karar veririz dedi

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım Rabbim daim etsin:KK200::KK200:

Azalma olmş işte canım iyi birşey. Birkaç haftaya birşey kalmaz inşallah
İnşallah cnm
Ilk cocugumda dr umit korucuoglu idi. Cok ayrıntılı sekilde inceledi.
Birde 2017 ankara ozel hastaneler grubunda biri bi tıp merkezinde yaptirmisti.merkez olarak degil ama dr olarak cok begeniliomus. Fiyati da 280 tl gibi uygun bir fiyatti.
araştırayım cnm Bi tesekkür ederim

Kızlar bnm iştahta artış var ya cok korkuyırum yemiycem dıyorum yıyorum ya

bn de devlete gidiyorim canim. bizdede erkekleri almiyorlar iceri.. demkki her yerde ayni.:KK43:

aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)

nasil lluyor o canim. ilk defa duyuyorum. mesai disinda bakiyorlar mi. nasil aliyorsun randevuyu. bnde cok isterim almayi.ve bu kadar ilgileniyorsa kesinlikle giderim yani saat farketmez.. fatma duran a gittin dimi.
vay vayy vay. masallh canimm. supper horunuyorsunn.
Yine mhrsden aliyirsun denk getirmek zor oluyo zaten saatlerinden anlarsin mesai disi oldugunu

Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
allh hayrli bir sifa versin canimm. rabbim kimseyi darda zorda birakmasinn.
Yine mhrsden aliyirsun denk getirmek zor oluyo zaten saatlerinden anlarsin mesai disi oldugunu
tesekkurler cnmm.

Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.

Siz neredesiniz

Ben de USA dayim

Burda da kontroller ultrasonsuz

Ben çok kilo aldım :KK43: 5 kilo Ya yakın kilo almamam için ne yapmam lazım :KK43:

trkn0709 trkn0709 Allah sifa versin agirlasti mi noldu canim. Simdi nasil? Benim de her telefonda kalbim yerinden cikacak gibi oluyor anneme bisey oldu diye. Elimiz kolumuz bagli bekliyoruz bu hastalik karsisinda hicbir sey yapamiyoruz. Dr.larin umidi yok ama ben boyle dusundugum an yasayamam hep icimde umit var. Bize dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olur derler. M Mucizem2017 size de gecmis olsun canim. Internette bi yazi okumustum karahindiba bitkisiyle ilgili. Bi deneseniz mi acaba? Cok zor Allah yardimciniz olsun

Ben de gaz ve sisikinlikle ilgili uygulamadan bi yazi okudum dun. Kabizlik da bununla ilgili sanirim. progesteron hormonunun kas gevsetici etkisi varmis dolayisiyla bagirsaklarimiz da normalden daha yavas calisirmis. Boylece bebek de besinlerden max fayda saglarmis. Ama bize gaz siskinlik olarak geri donuyor bu durum. Sogan maden suyu vs gibi seylerden uzak durmamizi yaziyordu

Günaydın herkese ,
Dün akşam 8.30'dan berı uyuyorum .
Gecmısı sımdı okuyacagım bakalım neler var neler yok

trkn0709 trkn0709 M Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.

annekusu annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı :kahve:

trkn0709 trkn0709 M Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.

annekusu annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı :kahve:
Amin canım inşallah Allah derdi olan herkese dermanınıda versin..
Düğmeli değilmi pantolonun canım, oturduğun yerde açsanda rahatlatsan kendini:( Öbür türlü akşama kadar eziyet olacak..Yada çarşı pazardan uzak değilsen öğlen arası rahat bişeyler bakabilirsin..Bebişide sıkıştırmamak lazım..

Amin canım inşallah Allah derdi olan herkese dermanınıda versin..
Düğmeli değilmi pantolonun canım, oturduğun yerde açsanda rahatlatsan kendini:KK43: Öbür türlü akşama kadar eziyet olacak..Yada çarşı pazardan uzak değilsen öğlen arası rahat bişeyler bakabilirsin..Bebişide sıkıştırmamak lazım..
Malesef yandan fermuarlı orayı acsam kalkarken toparlayamam kendımı epey acılır. Bu kadar esnemeyecegını tahmın etmemıstım gecen yaz gıymıstım en son , tayt fılan bulsam ıyı olacak ama merkeze carsıya pazara cok uzagız

trkn0709 trkn0709 cok gecmis olsun canım tabiki dua ederiz. Rabbim sifasını en kısa zamanda hayırlısıyla verir insaAllah.

Back