2017 Aralık Anneleri

banada sanki oyle geldi :))))) dizi bu nasil olsa ama dizinin basinda gercek hayatan esinlenmistir yaziyodu dogrumu acaba
Ana ben hıc ızlemedım ılk denk geldım dunku bolumuydu tekrarıydı
Muge anlıda tatıle gırecek yazın mı ızlesem acaba gecmıs bolumlerden :D

bi arkd zekai tahirde çalışıyor orda oldugunu söyledı de kalıtesı nasıldır bılemedım tabıı
medıkal parkta aklımda olsun cnm
araştırayım brz daha ben
aa o zmna bn göbüş de cıkar zaten:anneadayı:
ankarada olan cokmuş zaten olabilir

canım ankarada ali ipek ve eyüp ekici meşhur isimler detaylı ultrason için.
bir de özgür deren varmış o da çok tutulan bir doktor bu konuda. zamanın gelince araştırırsın.

Ama oyle olması etık degıl, cunku onlarda harmony test yapıyorlar ve o testın guvenırlıgını bu sekılde zedeleyemezler teknık olarak bebek dogmayacak dıye dusunuyorum

bence de doktor aldırın demek yerine amniyosentez yapalım demeliydi. benm de sinirimi bozdu çünkü tespit edilen sendromda zaten bebeğin doğma olasılığı da çok düşük.

bir de özgür deren varmış o da çok tutulan bir doktor bu konuda. zamanın gelince araştırırsın.

bence de doktor aldırın demek yerine amniyosentez yapalım demeliydi. benm de sinirimi bozdu çünkü tespit edilen sendromda zaten bebeğin doğma olasılığı da çok düşük.
ben dızıyı tam ızlemedım de o doktorda sureyyanın kocasının eskı yavuklusumu En Büyük TÜRKİYE
Buarada evet katılıyorum bızım gruptan bır annede yazmıstı hatırlarsanız 2 lı testı yaptırmadık 15 haftada kaybettık cok pısmanım dıye.

ben dızıyı tam ızlemedım de o doktorda sureyyanın kocasının eskı yavuklusumu En Büyük TÜRKİYE
Buarada evet katılıyorum bızım gruptan bır annede yazmıstı hatırlarsanız 2 lı testı yaptırmadık 15 haftada kaybettık cok pısmanım dıye.

evet canım eski sevgilisi adam hala saklıyor karısından. bence zaten kadın öğrenince üzüntüden bebişi kaybedicek.

Gazi universitesi hastanesi
dışardan neden almıyorlar cnm
normal muayaneye geldım yanı olmuyor mu kı
önceden baska bölümlere gıttım de kadım doğuma gıtmedım hıc orda

.
sağol cnm araştırayımben onları da

dışardan neden almıyorlar cnm
normal muayaneye geldım yanı olmuyor mu kı
önceden baska bölümlere gıttım de kadım doğuma gıtmedım hıc orda

sağol cnm araştırayımben onları da

Gebelik takibi 12. Haftadan sonra almiyorlar yani ben oyle biliyorum istersen sansini bir dene

dizi bi romandan alıntıymış kızlar
bence de ya normal doğar ya da üzüntüden düştü denilir
bende 2 haftadır tekrarı ızledım
basta gıcıktım özcan denızı sevmem ama hamılelık olunca sardı

Ana ben hıc ızlemedım ılk denk geldım dunku bolumuydu tekrarıydı
Muge anlıda tatıle gırecek yazın mı ızlesem acaba gecmıs bolumlerden :KK70:

cocukta o adamdan . abov butun dızıyı ızlemıs kadar olmussam ızlemıyım yok eger fazlası varsa 1.bolumden ızleyım

Bayanlar ve dizi muhabbeti vazgecilmezimiz :D :D bence sürükleyici bir dizi cnm, baştan izlersen daha kolay takip edersin;)

Veee eve koşarak girip banyoya koştum
Yok anacım gecmıyor bu kusma işi
14.hafta bitti hala haftada 2 garanti oluyor
Eşim azaldı ama dıyor tabi 5-6dan 2ye düştü
Bulantı yok bende direk kusma var
Off nolcak böyle ya

kizlar 20 haftada detayli ultrason varmjs biliyormusunuz ben simdi ogrendim.. kadn dogum bilgim hic yoookk :(

Back