2017 Aralık Anneleri

bende bu yaşıma kadarki en yüksek kilomda hamile kaldım malesef. Doktorum ilk üç ayda kilo almamı istemedi onun için dikkat ediyorum biraz ekmek filan yememeye çalışıyorum elimden geldiğince. Şuan 61.5 kiloyum en fazla 10 kilo alsam diye düşünüyorum ama bu mümkün olur mu acaba. Daha şimdiden iştahım açılmaya başaldı:KK61:

Ben ilk doğumunda ya 7 ya da 9 kilo aldım ve çokta yiyordum düşün şeker çıktığı halde bu yüzden hep diyorum ki bu kilo işi gerçekten genetik su içsem yarıyor lafı bana göre çok doğru, ben ekmeği çok severim çokta yerim 2 aydır 1 kilo almışım bu benim metabolizmam ile alakalı

Duzenlı almayınca boyle yapıyorlar canım benımkı maaslı calısıyor bızde. Ama ramazanda ben oruc tutuyorum calısmıyorum dedı acıkcası bozuldum sonucta bızde ısyerımıze oruc tutuyoruz 1 ay gelemeyız demıyoruz ama beden gucu oldugu ıcın kadınada bısey demedım reglı oldugunda gelecek o 3. haftası fılan bız yarın temızlık yapacagız mecburen

Senin kadın bana gelir mi acaba?

Bu gün sancim oldu vajina taraflarinda Sebebi nedir.sizlerdede oluyomu cok agridi.

Sen zaten yenı evlıymıssın o kadar kırlenmemıssındır. Benım bırde oglum var bırde evımız cok buyuk , camlar fılan bır suru . Kadın gecen hafta cuma gunu derın temızlık yaptı ama bu hafta gene sılıp supurmek lazım ama benım kendımı kaldıracak halım yok bakalım nasıl yapıcaz. Sende doguma yakın alsan yeterlıi, gırıs kattaysanda kocan kovayla veya hortumla su tutardı camlara ne guzel valla mıs gıbı temızlenırdı :KK53:

ben firmadan kadın çağırıyorum, önce arayıp niyetli olmadıklarını öğrendim dayanamıyorlarmış yazık.o yüzden çalışmaya devam ediyorlar. yarım gün çağırıyorum. en azından 15 günde bir. sen de firmalardan sorabilirsin.

Cok gernesiyorum benim sonum nolacak bilmiyorum bu gün gernestigimin hatti hasabi yok.uyuyudugum yerde gernestigimin bilincindeyim Ama engelliyemiyorum

Senin kadın bana gelir mi acaba?
Benım kadın kuzenıme bana ve bır baskasıan gıdıyor duzenlı onun dısında kocası gondermıyormus canım aynı sokakta oturuyoruz yoksa mesafe kısa ama cocuklarıda oldugu ıcın kabul etmıyor kocası sanırım

Mrb kızlar yarında benim ikili randevum var çok endişeliyim kotu bir şey der diye dua edin banada lutfen
hayirli haberlerle gelirsin insallah. Bende ikiliden once ruyamda kotu bi sonuc ciktigini gormustum ama cok sukur oyle olmadi Allah korusun olsada hersey Allahtan. Sanirim cok kafamiza takiyoruz o yuzden boyle oluyor sende icini rahat tut insallah hayirli haberler alacaksin canm

Soğuk içiyorum canım ama yok resmen gaz bombası oluyorum.
Canim ben de bomba gibi geziyorum yeme icmede de problemim yok yedikce daha da gazlaniyorum. Dun soylemesi ayip canim acili eksili salata istedi dayanamadim yaptim sonra kivrandim durdum. Birden aklima burda bi arkadasin paylastigi bimin zencefilli sekeri geldi bizde olur hep. O kadar iyi geldi ki limonlusu varmis hem agzimin.tadi.duzeldi midemin yanmasi da gecti. Bi dene istersen

Hayırlı cumalar kızlar ben bugün çok uzun bir aradan sonra ilk defa yumurtada dahil olmak.üzere kahvaltı yaptım hemde baya bi yaptım kalkıp halay cekesim var :halay:benimde boyum 1.64 hamile kaldigimda 69 kiloydum (minik bir dobictim yani ) 2 ayda 6 kilo verdim nasıl verdim bilmiyorum 2 haftadır da 63 kilo da sabitim ne azalıyorum ne çoğalıyorum keşke 70le falan girsem doğuma süper olurdu :spor: benim eşim her zaman heryerde söylüyorum Allah razı olsun elim hicbir ise değmiyor ellemeye kalksam kızıyor sakın yapma ben işten gelince yaparım diye dediği gibide akşam geliyor yemeği yapıyor çamaşırdı bulasikti süpürme silme ne varsa kendisi yapıyor yardımda kabul etmiyor Allah razı olsun bugün kahvaltı hazırladım şaşırdı hemen gelip iyi misin miden falan bulandı mi diye sordu hazırlarken :KK48: yarında ikili testimiz var inşallah iyidir bebeğimiz :KK8:

Hayırlı cumalar kızlar. 11+4 olduk bugün benim 2 gündür bulantim yok normal yemek yiyebiliyorum. Kusma zaten hiç olmamıştı.halsizlik de kalktı üzerimden.. Hamile olduğumu unutur hale geldim. Sadece göğüs ağrısı var benim gibi olan var mi sizce bulantı halsizlik bitti mi

Hayırlı cumalar kızlar. 11+4 olduk bugün benim 2 gündür bulantim yok normal yemek yiyebiliyorum. Kusma zaten hiç olmamıştı.halsizlik de kalktı üzerimden.. Hamile olduğumu unutur hale geldim. Sadece göğüs ağrısı var benim gibi olan var mi sizce bulantı halsizlik bitti mi
Canım bende 11+2 deyim bulantı bitti sayılır halsizlik ara ara oluyor yine şuan tek sorunum gece uyuyamıyor olmam

Benım kadın kuzenıme bana ve bır baskasıan gıdıyor duzenlı onun dısında kocası gondermıyormus canım aynı sokakta oturuyoruz yoksa mesafe kısa ama cocuklarıda oldugu ıcın kabul etmıyor kocası sanırım
Canım özel olmazsa sana gelen yardımcıya aylık ne kadar ödüyorsun bir de kaç saat kalıyor yemek filan yapıyor mu. Ben geçen sene okuldan çok geç çıkıyordum bir kadınla anlasmistim ama son zamanlarda yaptığı işi beğenmemeye başladım. Şimdi yine araştırıyorum ama ücretleri yaptıkları islere göre değişiyor ya yemek artı temizlik kaç para isterler acaba

Canim ben de bomba gibi geziyorum yeme icmede de problemim yok yedikce daha da gazlaniyorum. Dun soylemesi ayip canim acili eksili salata istedi dayanamadim yaptim sonra kivrandim durdum. Birden aklima burda bi arkadasin paylastigi bimin zencefilli sekeri geldi bizde olur hep. O kadar iyi geldi ki limonlusu varmis hem agzimin.tadi.duzeldi midemin yanmasi da gecti. Bi dene istersen

Akşam hemen alırım canım ya yeter ki midem yanmasın çok sıkıcı

Back