- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
canim kasinti karacigerle ilgili olabiliyor bi enzimlerine baktirabilirsun ya da kendi kadin dogumcuna soyle o seni yonlendirsin gecmis olsunGunaydin kizlar hayirli cumalar.
Benim yine midem tuttu bu sabah.
Kimi zaman bulantim olmuyor kimisinde fena oluyorum.
Bir de beni arada sirada kaşıntı tutuyor sizde de oluyor mu niye kasiniyorum bilmiyorum
CuteMom hosgeldin canim. Bir daha banlanirsan 1 hafta zor gelirsin he dikkat et yorumlarina
![]()
benim oglan da bugun bayagi bi tekme atti ben de kayinvalidelerde oldugumdan yan yana yatiyoruz gece bi ara tekme yedim karnima Allahtan bebegin oldugu yere degil biraz ustuyduInsallah guzel sonuclarla donersin canim. Bu aralar ben de cok merak ediyorum. Bu sefer stres yapmayacagim demistim aslinda ama oglum simdiden eziyet ediyo kardesine. Uyuturken yanina yatiyorum her aksam 1 2 tekme geliyo karnima debelenirken. Az once kostu kostu kafasiyla tosladi Kasla goz arasinda. O da napsin benimle oynamak istiyor eskisi gibi. O yuzden benim bebegim iyiyse herkesinki iyidir heraldecok merak ediyorum durumunu
ben de ilkinde bebe yagi kullandim catlamadim ama petrol urunuymus ya simdi hindistan cevizi yagi ve kakao yagi onerdi arkadaslar onu kullanacagimBebe yağı kullandım şimdi de başladım sıfır çatlak