2017 Aralık Anneleri

:KK200::KK200::KK200::KK200:Selam kızlar kontrolden geliyorum daha çok erken olsada bi kızım olacakmış :21:öyle gözüküyor sesi ayrıca düşük tehlikem azalmış kanamalarıma gelince Yok denecek kadar bitmiş die bilirim dedi bebeğiminde keyfi yerindeymiş parmağını emerken yakaladık elhamdulillah çok İyim ya

Çok sevindim canım artık rahat bir nefes alıp yola devam

Battanıye orelım dıyorum ha kızlar :KK75:

Sonra kıskanmayın vay bıze nıye soylemedın, vay ıpın markası ne vay kac ılmek soylemem :KK69:

Ay evet bende çok severim patik battaniye vs vs düşünüyorum bakalım ne zaman baslicam:)) bu arada bende tığ isinde daha yatkinim şişle denemedim pek

Battanıye orelım dıyorum ha kızlar :KK75:

Sonra kıskanmayın vay bıze nıye soylemedın, vay ıpın markası ne vay kac ılmek soylemem :KK69:
Ben de patik falan ormeyi dusundum de belki ilerde dedim.
Simdilerde kafam kaldirir mi onu bilmiyorum maalesef:eek:

14unde canim zaman da gecmiyor aslinda ben bu kasintiyi hic kafaya da takmamistim da buraya yazinca aklima doktora soylemek geldi

2 gün var aramızda bende 12 haziranda 2 li taramaya girecem doktoruma tekrar sorarım kan değerlerime bakılacak o günde sanada söylerim canım

upload_2017-6-2_15-7-55.png

benım bu hafta sonu ormeye baslamayı planladıgım battanıye bu

Tınaztepe yapıyormu canım, bilmiyordum..Özel bir laboratuvara yönlendirir heralde doktorum hiçbi fikrim yok canım..Bugün 15:20 de randevum..
cnmm hemn yaz bize kontrolden cikinca. merak edoyrum senii. ins. guzel hberlerle gelirsin.
Hayırlı cumalar kızlar ben bugün çok uzun bir aradan sonra ilk defa yumurtada dahil olmak.üzere kahvaltı yaptım hemde baya bi yaptım kalkıp halay cekesim var :halay:benimde boyum 1.64 hamile kaldigimda 69 kiloydum (minik bir dobictim yani ) 2 ayda 6 kilo verdim nasıl verdim bilmiyorum 2 haftadır da 63 kilo da sabitim ne azalıyorum ne çoğalıyorum keşke 70le falan girsem doğuma süper olurdu :spor: benim eşim her zaman heryerde söylüyorum Allah razı olsun elim hicbir ise değmiyor ellemeye kalksam kızıyor sakın yapma ben işten gelince yaparım diye dediği gibide akşam geliyor yemeği yapıyor çamaşırdı bulasikti süpürme silme ne varsa kendisi yapıyor yardımda kabul etmiyor Allah razı olsun bugün kahvaltı hazırladım şaşırdı hemen gelip iyi misin miden falan bulandı mi diye sordu hazırlarken :KK48: yarında ikili testimiz var inşallah iyidir bebeğimiz :KK8:
ohh afiyet olsun canimm.
:KK200::KK200::KK200::KK200:Selam kızlar kontrolden geliyorum daha çok erken olsada bi kızım olacakmış :21:öyle gözüküyor sesi ayrıca düşük tehlikem azalmış kanamalarıma gelince Yok denecek kadar bitmiş die bilirim dedi bebeğiminde keyfi yerindeymiş parmağını emerken yakaladık elhamdulillah çok İyim ya
hayrli olsun cnmm. rabbim saglik mutluluk versin. guzel hberlerine cok sevindim. darisi bizee

Arkadaslar dislerinde disetlerinde hassasiyet yasayan varmi? Disim dis etim agrimaya basladi resmen dunden beri articakmi acaba korkuyorum :/ cildimde zaten kotuydu simdi daha kotu oldu iice cirkin bisey oluyorum ya :110: evde uyguladiginiz dogal yontemler varmi acaba cildiniz icin, dis agrisi icin falan ?
Birkaç gün önce sağ alt arka diş etim şişti ve ağrı yaptı.. geçti şimdi çok şükür. 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp ağzını çalkalayınca baya iyi geldi bana. yanaktan buz kompresi de iyi geliyor. Cildim için bişey yapmıyorum bi kaç tane sivilceden başka bir şey yok çok şükür ama tabiki hamile olmadığım zamana göre daha solgun yüzüm aynaya bakınca :110:dışarı çıkarken güneş kremini de ihmal etmiyorum; hamilelik lekelerine karşı..

Ben zincir bile cekemiyorum yaa:olamaz: ama annem bi dunya ormustu oglum icin bi giydirdik kafa derisi yuzu boynu nokta nokta kizardi yavrumun 1aylik falandi. Tek isime yarayan patik olmustu. O kadar hassas ciltli beyaz ki. Daha kapidan girerken doktor diyor alerjisi mi var beyaz ten renkli goz diye:KK43:.Kardesi de oyle hassas olacak gibi geliyor

Ayyyy kendiminmis gibi sevindim valla masallah size. Hep boyle saglikli olsun ins

Ben zincir bile cekemiyorum yaa:olamaz: ama annem bi dunya ormustu oglum icin bi giydirdik kafa derisi yuzu boynu nokta nokta kizardi yavrumun 1aylik falandi. Tek isime yarayan patik olmustu. O kadar hassas ciltli beyaz ki. Daha kapidan girerken doktor diyor alerjisi mi var beyaz ten renkli goz diye:KK43:.Kardesi de oyle hassas olacak gibi geliyor
aa oylemı , ılk defa duydum acıkcası ben yelekelrı cok sevıyorum bebekler ıcın ufacık seyler pek olmuyor yelekler cok ıdeal oluyor abımızden epey yelegımız var hatta nerden bulduysam 0-3 aylık sweetımız var pek guzel

Back