- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Madem bir konu var ve konu başlığı açılmış keşke orda konu orda konuşulsa![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Burda yazılınca bende merak edip baktımda![islık :ıslık: :ıslık:](/images/smiley/ıslık.gif)
Herkese merhaba hemde
Cinsiyet öğrenmiş bir arkadaşımız gözü aydın![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Ama erken geç gösterdi kız erkek olucağı anlamına gelmez, arkadaşımla aynı zaman hamileydik o 18.haftada erkeği öğrenmişti ben 12. Haftada kızı![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Bir kayıp olmuş rabbim sabır versin kolay atlatmayı nasip etsin
Sizleri okudukça iyi yada kötü herşeyden etkileniyorum bunu daha iyi anladım![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Burda yazılınca bende merak edip baktımda
![islık :ıslık: :ıslık:](/images/smiley/ıslık.gif)
Herkese merhaba hemde
Cinsiyet öğrenmiş bir arkadaşımız gözü aydın
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Ama erken geç gösterdi kız erkek olucağı anlamına gelmez, arkadaşımla aynı zaman hamileydik o 18.haftada erkeği öğrenmişti ben 12. Haftada kızı
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Bir kayıp olmuş rabbim sabır versin kolay atlatmayı nasip etsin
Sizleri okudukça iyi yada kötü herşeyden etkileniyorum bunu daha iyi anladım
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)