2017 Aralık Anneleri

Madem bir konu var ve konu başlığı açılmış keşke orda konu orda konuşulsao_O
Burda yazılınca bende merak edip baktımda:ıslık:

Herkese merhaba hemde
Cinsiyet öğrenmiş bir arkadaşımız gözü aydın:KK15:
Ama erken geç gösterdi kız erkek olucağı anlamına gelmez, arkadaşımla aynı zaman hamileydik o 18.haftada erkeği öğrenmişti ben 12. Haftada kızı:KK45:

Bir kayıp olmuş rabbim sabır versin kolay atlatmayı nasip etsin

Sizleri okudukça iyi yada kötü herşeyden etkileniyorum bunu daha iyi anladım:oops:

CuteMom CuteMom ben gerçekten daha fazla bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum canim. Yedim tekmelerimi yeterince. Günlerdir huzursuzum. Sadece yorumları okuyorum zaten. Dersimi de fazlasıyla aldım. Şimdi sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. Yaşıyo mu ondan bile şüpheliyim. Psikolojim bozuldu. Demogoji yaptığımı düşünmeyin şakın. Kimsenin içinde ne volkanlar patlıyor bilemeyiz. Orda kimseden de destek aramadım zaten. Fikir aldım. Yediğim hakaretlerle birlikte fikirler de yeterli geldi bana.

Ne yapsak acaba ya. Çok sinir bozucu. Eşimin kullandığı bitki çaylarını hamile olmadan önce içiyordum rahatlatıyodu. Şimdi onları da içemem. Hhuuuufff çok zor ya

Canım aynı sorun bendede var. Hazımsızlık hat safhada. Yediğim şeyi gece yatana kadar midemde hissediyorum erimiyo ve sürekli açım doymuyorum. Bu yuzden tuvaletm bile gelmiyo. Ama dün dişlerim error verdi sızladğ çok yoğurt yedim midem hareketlendi çok iyi geldi mutlaka denemelisin .sade yiyemedim salatalık doğrayıp yiyebildim ozlemyo ozlemyo

Canım aynı sorun bendede var. Hazımsızlık hat safhada. Yediğim şeyi gece yatana kadar midemde hissediyorum erimiyo ve sürekli açım doymuyorum. Bu yuzden tuvaletm bile gelmiyo. Ama dün dişlerim error verdi sızladğ çok yoğurt yedim midem hareketlendi çok iyi geldi mutlaka denemelisin .sade yiyemedim salatalık doğrayıp yiyebildim ozlemyo ozlemyo
Tamam canım mutlaka denerim. Zaten oruç da tutamıyorum şu halimle. Susuzluktan kururum tutsam. İnşallah faydasını görürüm

Bu yiyip yiyip doymamaya bir süre sonra açlık hissi bendede var. Doktorum Rennie tablete izin verdi arada ondan atıyorum çünkü bi huzursuzluk oluyor yesem dert yemesem dert azda olsa rahatlatıyor

Bu yiyip yiyip doymamaya bir süre sonra açlık hissi bendede var. Doktorum Rennie tablete izin verdi arada ondan atıyorum çünkü bi huzursuzluk oluyor yesem dert yemesem dert azda olsa rahatlatıyor
Aynı ilacı hamilelikten önce de kullanıyodum ben. Reflü şikayetinden dolayı. Hamilelikte olanda artıyormuş olmayanda da oluşuyormuş sanırım. Üstüne bi de gaz sancıları eklenince çekilmez oluyo. Allah yardımcımız olsun

Tamam canım mutlaka denerim. Zaten oruç da tutamıyorum şu halimle. Susuzluktan kururum tutsam. İnşallah faydasını görürüm

Yoğurt gerçekten mideyi rahatlatıyor ve çalıştırıyor. Düzenli olarak tüketmekte fayda var. hem kalsiyum almak açısından da çok önemli.

Yoğurt gerçekten mideyi rahatlatıyor ve çalıştırıyor. Düzenli olarak tüketmekte fayda var. hem kalsiyum almak açısından da çok önemli.
Her gün iki kaseden fazla yiyodum diyebilirim ama bulantılar başladığından beri süt yoğurt her şeyi terk ettim

CuteMom CuteMom ben gerçekten daha fazla bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum canim. Yedim tekmelerimi yeterince. Günlerdir huzursuzum. Sadece yorumları okuyorum zaten. Dersimi de fazlasıyla aldım. Şimdi sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. Yaşıyo mu ondan bile şüpheliyim. Psikolojim bozuldu. Demogoji yaptığımı düşünmeyin şakın. Kimsenin içinde ne volkanlar patlıyor bilemeyiz. Orda kimseden de destek aramadım zaten. Fikir aldım. Yediğim hakaretlerle birlikte fikirler de yeterli geldi bana.
Canim benim bak sen o konunu kapattir. Konuya muneyi etiketle kapatirlar.
Artik olan olmus dusunme.
Gorumcenle konusmussun hatani anlamissin artik sorunu bitirmesi lazimdi onun da. Bitirmediyse de senden cikti artik.
Bebegine odaklan.

Canim benim bak sen o konunu kapattir. Konuya muneyi etiketle kapatirlar.
Artik olan olmus dusunme.
Gorumcenle konusmussun hatani anlamissin artik sorunu bitirmesi lazimdi onun da. Bitirmediyse de senden cikti artik.
Bebegine odaklan.
Kazen e mesaj attım ama sanırım ilgilenmiyor. Dediğini yapayım. İnsanlardan yardım istersin yardım yerine tokat savururlar. Bir daha asla burda bi konu açmam.

Senden buyukmuyum kucukmuyum bılmıyorum ama agzının tadını bıle bıle kacırma ve dedıgım gıbı ben senın yerınde olsam kesınlıkle gerı adım atardım lafım kesınlıkle sıze degıl benı yanlıs anladın cok uzgunum vs dıyıp aıleden kendımı ayrı tutmazdım.
Bak 2 evlılık yaptım herseyı gorursek duyarsak ohoo

Yine bir ayılıp bir bayılma kısmındayım . Bu ne halsızlık bana suradan suraya gıt desenız gıdemıcek gıbıyım suanda yıne :KK74:

Aynı durum bende de var. Çalışan değilim Allahtan. Yoksa yataktan sürünerek çıkmak zorunda kalırdım her sabah. Koala gibi böyle günümün yarısından fazlasını dinlerek geri kalanını da uyuyarak geçirmek istiyorum. Ev işleri yemek yapma olmasa keşke

Aynı durum bende de var. Çalışan değilim Allahtan. Yoksa yataktan sürünerek çıkmak zorunda kalırdım her sabah. Koala gibi böyle günümün yarısından fazlasını dinlerek geri kalanını da uyuyarak geçirmek istiyorum. Ev işleri yemek yapma olmasa keşke
Bu hafta bana cok zor gectı , ıcımden bır ses hastaneye gıt serum taktır orada aksama kadar uyu dıyor :kahve:
Benım eve kadın gelıyordu ramazanda 1 ay gelemeyecekmıs , bakalım ne halt edıcez sımdı bırde temızlık cıkacak basımıza :spor::KK17:

Şimdi diyorum alısverıs ıcın erken , catlarla ılgılı konusmussunuz kacırdım ılk oglumda hıc kullanmamıstım . cok kararsızım yagmı kullansam kremmı alsam dıye . Neyse dıyorum kı battanıyemı orsek toptan?:sampiyon:

Bu hafta bana cok zor gectı , ıcımden bır ses hastaneye gıt serum taktır orada aksama kadar uyu dıyor :kahve:
Benım eve kadın gelıyordu ramazanda 1 ay gelemeyecekmıs , bakalım ne halt edıcez sımdı bırde temızlık cıkacak basımıza :spor::KK17:
:KK70:Temizlik başa bela. Ben burda kimseyi tanımıyorum ve güvenemiyorum. O yüzden henüz eve kadın alamadım. İhtiyacım da var. Rutin işleri yapabiliyorum sadece. Cam çerçeve olduğu gibş duruyo. Yapacak bi şey Yok. Eşim yapmama asla müsade etmiyo zaten. İdare edicez işte pis pis :halay:

:KK70:Temizlik başa bela. Ben burda kimseyi tanımıyorum ve güvenemiyorum. O yüzden henüz eve kadın alamadım. İhtiyacım da var. Rutin işleri yapabiliyorum sadece. Cam çerçeve olduğu gibş duruyo. Yapacak bi şey Yok. Eşim yapmama asla müsade etmiyo zaten. İdare edicez işte pis pis :halay:
Sen zaten yenı evlıymıssın o kadar kırlenmemıssındır. Benım bırde oglum var bırde evımız cok buyuk , camlar fılan bır suru . Kadın gecen hafta cuma gunu derın temızlık yaptı ama bu hafta gene sılıp supurmek lazım ama benım kendımı kaldıracak halım yok bakalım nasıl yapıcaz. Sende doguma yakın alsan yeterlıi, gırıs kattaysanda kocan kovayla veya hortumla su tutardı camlara ne guzel valla mıs gıbı temızlenırdı :KK53:

Back