2017 Aralık Anneleri

Sen zaten yenı evlıymıssın o kadar kırlenmemıssındır. Benım bırde oglum var bırde evımız cok buyuk , camlar fılan bır suru . Kadın gecen hafta cuma gunu derın temızlık yaptı ama bu hafta gene sılıp supurmek lazım ama benım kendımı kaldıracak halım yok bakalım nasıl yapıcaz. Sende doguma yakın alsan yeterlıi, gırıs kattaysanda kocan kovayla veya hortumla su tutardı camlara ne guzel valla mıs gıbı temızlenırdı :KK53:
Temizligi esim yapiyor ben de siliyorum viledayla arkasindan:temizlik: bize de gelmiyor artik abla ramazanda is basa dustu. Bence esinizden yardim isteyin guclu guclu bi guzel ovup temizliyor ki lavabolari falan:KK48:

Temizligi esim yapiyor ben de siliyorum viledayla arkasindan:temizlik: bize de gelmiyor artik abla ramazanda is basa dustu. Bence esinizden yardim isteyin guclu guclu bi guzel ovup temizliyor ki lavabolari falan:KK48:
Vıledamda bıraz guc ıstıyor sanırım esıme evı supurtup, yerlerı ona sıldırecegım bende mobılyları camsılle soyle sılerım tuvaletı fılan hortumla yıkıyorum klozet oldugu ıcın ıcıme sınmıyor sadece ıcının yıkanması :D Bakalım yapacak halım olacak mı yarın 12.30 acıbadem randevum var,

Ben lierac ciyim yaglar falan kar etmez bana. Cator catir catlarim eminim:KK53:
Benımde baslamam lazım ben zaten catlamıstım dahada catlamam herhalde oglumda hıc bısey kullanmadım herseye razıyım dedım, ıyı etmısmıyım :KK54:

Sürekli midem yanıyor kızlar, yemek yiyorum geçiyor sonra tekrar yanıyor kısır döngüye girdim resmen.
Oğlumda da böle idi ve 5. aydan sonra mide koruyucu kullanmaya başlamıştım.
sanki midemde taş var ve öğütemiyorum. Süt iyi geliyor oda gaz yapıyor.

Rennie bende çiğnedim başka türlü çok zor bide çalışıyorum

Sen zaten yenı evlıymıssın o kadar kırlenmemıssındır. Benım bırde oglum var bırde evımız cok buyuk , camlar fılan bır suru . Kadın gecen hafta cuma gunu derın temızlık yaptı ama bu hafta gene sılıp supurmek lazım ama benım kendımı kaldıracak halım yok bakalım nasıl yapıcaz. Sende doguma yakın alsan yeterlıi, gırıs kattaysanda kocan kovayla veya hortumla su tutardı camlara ne guzel valla mıs gıbı temızlenırdı :KK53:
Ay valla cam meselesi yüzünden sırf girişte oturmayı isterdim. Ev çok kirli değil ama camlar bi kaç kere çamur yağınca bildiğin çamur oldu. Eve gelen giden de çok yok. Burda akrabalık ilişjikeri yok denecek kadar zayıf. Bizimkiler olsaydı 3 ayda bir dip köşe yapılırdı. Ama işte bayram temizliği filan adetlerden geri kalmak da istemiyorum. Bakıcaz bi çaresine :halay:

Henüz gidip görüşmedik canım, bugün özeldeki doktorum yönlendirecek oraya..İnşallah aynı mucize banada nasip olur..Allah hiçbirimizi bebeklerimizin sağlığıyla sınamasın inşallah..Yaştan dolayı riskimin biraz yüksek çıkacağını tahmin ediyordum ama Papp-a değerimde çok düşük çıktığından kombine riskimde bukadar yüksek çıkında dağıldım:KK43: Eğer bukadar yanılma payı varsa bukadar hassar dönemlerimizde bizi strese sokacak bu testleri niye yapıyorlar anlamış değilim..Bu çağda artık daha kesin tetkikler yapılması lazım..İhtimal üzerinden bizi bukadar üzmeye hakları yok..Benim çok şükür durumum var yaptıracağım diğer testi..Ya yaptıramayacak durumda olanlar? Yazık günah değilmi 9 ay o stresle yaşamak zorunda kalıyorlar yada aminosentezle bebeklerini riste atıyorlar..Çok üzücü:KK43:

Evet canim kesinlikle Hakklisin

Çok haklısın yada doktor direk demeli senin yaşın var büyük ihtimal riskli çıkacak sana şu testi yapalım vs.
Bak tanıdığımın başına geldi bebeğe ayrıntılı yapıldı yapan doktor kılıklı yok kalbinde parlama yok bağırsağında nokta, yok böbreğinde şöle böle ve dünyanın parasını verip yaptırdı özel bir muayenede down sendromu vs var dediler.

Kendi doktoruna gitti, cd yi inceledi eve biraz parlıklar var kalbinde ama bu tek başına hiç bir sonuç vermez, bana güveniyorsan ben diyebilirim ki bu bebek gayet sağlıklı ama için rahat etsin dersen hamony yaptır ama hiç gerek yok dedi ve yaptırmadı şuan 3 aylık sapasağlam bir oğlu var. Kadın 4 ay kendini helak etti doğru düzgün hazırlanamadı bile bebeğinin doğuma Allah ıslah etsin böylelerini

Bende oturup dusundum niye kesin sonuc vermeyen bir testi yapma geregi duyuyolar. bazen sirf para icin yaptiriyorlar diye dusunmuyor degilim yani:kahve:

Sürekli midem yanıyor kızlar, yemek yiyorum geçiyor sonra tekrar yanıyor kısır döngüye girdim resmen.
Oğlumda da böle idi ve 5. aydan sonra mide koruyucu kullanmaya başlamıştım.
sanki midemde taş var ve öğütemiyorum. Süt iyi geliyor oda gaz yapıyor.

Rennie bende çiğnedim başka türlü çok zor bide çalışıyorum
Canım sütü soğuk içsen gaz yapmaz aslında. Bende de aynı sorun vardı şimdi çok şükür bi şey yok

Ay valla cam meselesi yüzünden sırf girişte oturmayı isterdim. Ev çok kirli değil ama camlar bi kaç kere çamur yağınca bildiğin çamur oldu. Eve gelen giden de çok yok. Burda akrabalık ilişjikeri çok denecek kadar zayıf. Bizimkiler olsaydı 3 ayda bir dip köşe yapılırdı. Ama işte bayram temizliği filan adetlerden geri kalmak da istemiyorum. Bakıcaz bi çaresine :halay:
Cok uzaga gıtmısın , aılen fılan gelmeyecek mı hıc yanına ramazanda belkı gelırler hem bayram sebebıyle sende gıdemezsın annenle beraber yapabılırsın

Bu hafta bana cok zor gectı , ıcımden bır ses hastaneye gıt serum taktır orada aksama kadar uyu dıyor :kahve:
Benım eve kadın gelıyordu ramazanda 1 ay gelemeyecekmıs , bakalım ne halt edıcez sımdı bırde temızlık cıkacak basımıza :spor::KK17:

Bugün bana gelecekti abla ama aradım açmadı inşallah gelir ya dua edin :D

Hergün yürümemiz lazım, doğumu da kolaylaştırıyor. Enerjim yerine geldiğinden beri her gün az çok yürümeye çalışıyorum. Geçen haftaya kadar adım atamıyodum valla. Öyle bir enerjisizlik. Haşimoto tiroidi çıkltı bi de bende. O da yorgunluk yapıyormuş bi de kilo tabi.
Benim biraz kilo alma fobim var. Çok mutsuz oluyorum kilo alınca. Boyum 1.58 3 kilo bile alsam bir bedn büyüyorum çok sinir. Bir de geçmişte 63 kilolara çıkmışlığım var ki benim boyumda baya fazla duruyor. Verirken canım çıkmıştı vaktinde. Acısını bildiğim için şimdi tırsıyorum biraz.
52.5 kilo idim 4 haftalık hamileyken, şu an 1.8 kg almış durumdayım. Bak 2 kg bile diyemiyorum :KK70: doktor 10 kg al dedi ama benim gedefim 60 ı geçmemek. Bakalım becerebilecekmiyim.
bende 158im senin gibi kilo almak çok korkutuyo bide 4 kilo fazlayla hamile kaldım 56 kilo başladım şuan 55im 60ı kesin geçicem gibi görünüyo :(

Soğuk içiyorum canım ama yok resmen gaz bombası oluyorum.
Gaz kadar rahatsız edici bi şey Yok ya. Üniversitede bi kere aşırı gazdan bayılmıştım çok afedersin. :KK70:O zaman da yine bi şeye üzülmüştüm ve bağırsaklarım durmuştu resmen sıkıntıdan

Gelmezse yandım yarın temizlik yapmak zorundayım
İnşallah gelmıstır canımm :KK73: Gelmezse artık toplasırız yakın oturuyoruz bı sana bı bana :uykucu:

Valla canım öle yapacağız gelmemiş komşudan anahtarı daha almamış, cebide açmıyor neden duygularımla oynuyor ya geçen haftada hastayım dedi gelmedi. Bu kadın işinden çok sıkılıyorum

Gelmezse yandım yarın temizlik yapmak zorundayım

Valla canım öle yapacağız gelmemiş komşudan anahtarı daha almamış, cebide açmıyor neden duygularımla oynuyor ya geçen haftada hastayım dedi gelmedi. Bu kadın işinden çok sıkılıyorum
Duzenlı almayınca boyle yapıyorlar canım benımkı maaslı calısıyor bızde. Ama ramazanda ben oruc tutuyorum calısmıyorum dedı acıkcası bozuldum sonucta bızde ısyerımıze oruc tutuyoruz 1 ay gelemeyız demıyoruz ama beden gucu oldugu ıcın kadınada bısey demedım reglı oldugunda gelecek o 3. haftası fılan bız yarın temızlık yapacagız mecburen

bende 158im senin gibi kilo almak çok korkutuyo bide 4 kilo fazlayla hamile kaldım 56 kilo başladım şuan 55im 60ı kesin geçicem gibi görünüyo :KK43:

bende bu yaşıma kadarki en yüksek kilomda hamile kaldım malesef. Doktorum ilk üç ayda kilo almamı istemedi onun için dikkat ediyorum biraz ekmek filan yememeye çalışıyorum elimden geldiğince. Şuan 61.5 kiloyum en fazla 10 kilo alsam diye düşünüyorum ama bu mümkün olur mu acaba. Daha şimdiden iştahım açılmaya başaldı:KK61:

Duzenlı almayınca boyle yapıyorlar canım benımkı maaslı calısıyor bızde. Ama ramazanda ben oruc tutuyorum calısmıyorum dedı acıkcası bozuldum sonucta bızde ısyerımıze oruc tutuyoruz 1 ay gelemeyız demıyoruz ama beden gucu oldugu ıcın kadınada bısey demedım reglı oldugunda gelecek o 3. haftası fılan bız yarın temızlık yapacagız mecburen

Düzenli başladık canım göya 3 hafta önce tam gün geldi, sonra iki haftada bir yarım güne anlaştık geçen hafta gerçekten çok hasta idi sesi falan gitmiş, şimdi de telefonu açmıyor.

Bu haftada gelmezse gelme diyeceğim ya valla gerildim

Aman alti hayhayli üstü vayvayli yapin gitsin

Back