• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar usg de fark ettim benm bebeğim 2 gün geriden geliyor 9+3 olmm gerekirdi 9+1 çıktı doktrda bişy sölemedi norml mi acaba..?
Hergğn yumurta yemiyrm süt hiç içmiyrm sevmem, ceviz bol bol yiyrm vitamini de alıyrm kızlar sizce neden olabilir :110:
Merhaba. Benim de doktorum onceki kontrolumde 3 gun geriden soylemisti. Son kontrolumde 1 gun geriden soyledi. Takilma bence. Senin de değişir canim.

Günaydın kızlar bu ayrıntılı ultrason ne sıkıntılı ya dok. Şimdiden gün verdi ama 2 devlet hastanesinde yok bile bakalım diğerlerine bakıcam yoksa mecbur özelde yaptıracam. Bana agustos için hemen bak dedi en geç ekimde boşluk var. Özelde fiyatlar nasıl bilen varmı

Günaydın kızlar bu ayrıntılı ultrason ne sıkıntılı ya dok. Şimdiden gün verdi ama 2 devlet hastanesinde yok bile bakalım diğerlerine bakıcam yoksa mecbur özelde yaptıracam. Bana agustos için hemen bak dedi en geç ekimde boşluk var. Özelde fiyatlar nasıl bilen varmı
Canım sen izmirdeydin sanırım orda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama İstanbulda çok ünlü bir Prof var onun önceki yıl fiyatı 500tl idi. Ama zaten ayrıntılı ultrason çeken kişinin çok profesyonel olması lazım. Muhtemelen fiyatlar 400 600 arası falandır diye tahmin ediyorum

Canım sen izmirdeydin sanırım orda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama İstanbulda çok ünlü bir Prof var onun önceki yıl fiyatı 500tl idi. Ama zaten ayrıntılı ultrason çeken kişinin çok profesyonel olması lazım. Muhtemelen fiyatlar 400 600 arası falandır diye tahmin ediyorum

Evet canım izmirdeyim ilk devletlere bakmak istiyorum eğer bulamazsam özele mecbur gidecem. Şaka gibi 9-28 agustos çekilmem lazım 2 hastane dolu

Evet canım izmirdeyim ilk devletlere bakmak istiyorum eğer bulamazsam özele mecbur gidecem. Şaka gibi 9-28 agustos çekilmem lazım 2 hastane dolu
Ağustosta mıymış bizim ayrıntılı ben onu ikili taramalarda yapıyorlar sanıyordum. Ben de haftaya gittiğimde doktoruma söyleyim ona göre randevu araştırayım simdiden

Sağlıklı beslen tabii ama abartmaya gerek yok bence. Her şey gerektiği kadar. Çok yersek bebek çabuk büyümiycek bizim popomuz büyüycek :110: sonra uğraş dur. Bence işin başındayken şu beslenme olayına dikkat edelim ki doğumdan sonra ayvayı yemeyelim.
Ben korkuyorum çok kilo almaktan. İlk üç ayı 1.8 ile bitirdim ama şimdi iştahım açıldı canım tatlı falan istiyor napıcam bakalım. Hergün yürümeye çelışıyorum inşallah kontrol edebilirim.
Tabi ennnn önemlisi sağlıkla doğsunlar, koynumuzda bi sağlıkla görelim kuzuları:KK200:

Günaydın Canm... ben de şimşdilik kilo almamışım ama zaten çok dikkat etmm Laz'ım doktr kilo almk yok dedi birz kilo varda :mad:
Ben de birz yürüyüş yapmaya başlıycm inşşlh..
sağlıkla kavuşalım inşşh meleklerimize kilo gelir gider..

Merhaba. Benim de doktorum onceki kontrolumde 3 gun geriden soylemisti. Son kontrolumde 1 gun geriden soyledi. Takilma bence. Senin de değişir canim.

Günaydın cnm.. önceki kontrolde bi gün geriydi ptesi gittiğinde iki gün olmuş inşlh gününü yakalar.. :dua:

Ağustosta mıymış bizim ayrıntılı ben onu ikili taramalarda yapıyorlar sanıyordum. Ben de haftaya gittiğimde doktoruma söyleyim ona göre randevu araştırayım simdiden

Evet cnm o haftaya denk geliyormuşuz. İkili tarama için gün aldın mı benim 12 haziranda

Günaydın,

Devlet hastanelerinden nasıl randevu alacağız ki ayrıntılı için bende Bezmi Alem diye düşünüyorum

Hindistan cevizi yağı Ve kakao yağı cildime kullanıyorum . Hindistan cevizi yağını 1 çay kaşığı oğluma yediriyorum her gün.
Çatlak için de evde lierac, bio oil, shea butter, hindistincevizi yağı Ve kakao yağı var. Hepsini süreceğim . İlk hamileliğimde de lierac kullandım Ve hiç çatlamadım.
Bu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldiniz

Benim dün midem o kadar çok yandı ki şuan hala devam ediyor, oğlumda da böyle idi kilo kaybedince 5. ayda mide koruyucuya başlamıştım doktor kontrolünde.

Açken hiç ağrım yok bi parça bir şey yiyeyim yanıyorum

liste yapmak istiyorum alınacaklar falan, bu sene emzirme atleti gördüm kışa da denk geleceğimiz için çok çok rahat olur, sütyene gerek yok.
Pijama almayın kızlar sezeryan da olsanız normal doğumda olsa pijama olmuyor muayene edemiyorlar gecelik işinizi görür

Back