- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
Yok gı ben AntepliyimÇok iyi. K ye g deyince Konyalı gibi hissetim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gı ben AntepliyimÇok iyi. K ye g deyince Konyalı gibi hissetim sizi
mrb canm arkadaslar mrb bende aralik 2017 annesi olcm nasipse ... gecen hafta muayne ucreti yaninda 40 tl ye yaptrdim ben canm sadece 1 tup kan veriyorsun ve insallah bsy cikmyo aile hekimi saglik ocago yaomiyor ama devlet hastanesi dogum evlerinde yapiliyorKızlar ikili test özelde ne kadar aile hekimine gitsem yaparlar mı
Buyuk devlet hastaneleri ve ozel hastaneler yapiyo canım. Ozellerde fiyat degisiyo. Ben İstanbul da biyere sordum 275 tl dedi. Hastaneden hastaneye degisir fiyat.Kızlar ikili test özelde ne kadar aile hekimine gitsem yaparlar mı
amiiim canm.donersin icini ferah tutKizlar bende yarin sabah ikili test icin gidecegim umarim guzel haberlerle donerim Allah herkesin evladina saglik versin
Uuu bende istanbuldayım çok pahalıymış beeBuyuk devlet hastaneleri ve ozel hastaneler yapiyo canım. Ozellerde fiyat degisiyo. Ben İstanbul da biyere sordum 275 tl dedi. Hastaneden hastaneye degisir fiyat.
Yok gı ben Antepliyim
Teşekkür ederim canım yaptım bakalım güzel oldu.gibi eşim.oruç iftarı bekliyorum yemek.için :)Bu da fasulye başka fasulyeyle yaptıgını bununlada yapabilirsin.Adıda ince fasulye
Bu topikte birisi beta hcg 50 nin altıysa erkek oluyor demişti bakalım tutacak mı?kizlar ikili test kan sonucum cikti ama bise anlamadim, anlayan varmi bakabilirmi ?
İkili Test
. Sonuç Açıklama : =========================================================================== | Parametre | Sonuç | Referans Aralığı | =========================================================================== | Serbest Beta-hCG | 25.99 IU/L | | =========================================================================== | PAPP-A | 2.25 IU/L | | =========================================================================== | Grafik | 10159 Sis.. Güls.. 27.05.png | | =========================================================================== Açıklama : Down Sendromu tarama testi risk olasılığının hesaplandığı bir tarama testidir. Tanı amaçlı yorumlanamaz. Kesin tanı fetus kromozom analizi sonucunda elde edilir.
Canim ben de ayni sekilde dusunuyordum. Hatta burdaki devletteki dr.a gidiyorum kontrole ile gitmem lazim ikili test icin. Hani para icin yapalim diyecek bi insan degil. Eger alinacak br onlem yoksa yaptirmanin geregi var mi, ben downlu olsa bile aldirmayi dusunmuyorum demistim. Dr.da boyle olmasi durumunda kalp hastasi ya da baska problemler olmasi da muhtemel o yuzden dogum sonrasinda onlemler alinir dedi. Ikna oldum sahsen yoksa ben de yaptirmayacaktimAçıkçası ben de aynı şeyi çok duydum. Bunun bi garantisi yok anladığım kadarıyla. Zaten ikili ve üçlü testler teşhis niteliği taşımıyor sadece olasılık hesabı. Bi tek amniyosentez büyük oranda doğru sonuçlar veriyor. Pozitif çıktığında bu işin tedavisi de olmadığına ve tek yolun kürtaj olduğuna da bakılırsa bence de o strese çekmeye değmez. En azından ben öyle karar verdim. Sonuçta bebeğimden vazgeçmek istemediğim için boşu boşuna kendime hamileliği zehir etmenin de bi anlamı yok bence. Tabi bu tamamen kişisel bi karar. Bence anne kendini nasıl iyi hissedecekse öyle karar vermeli
Gözün aydın canımcok sukur ikili testimiz negatif
Bu topikte birisi beta hcg 50 nin altıysa erkek oluyor demişti bakalım tutacak mı?
evet cnm bnmki de soğuk sıkm üstünde yazıyo yemeklerde kullanılıyor diyeBen de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bebe yağı daha kolay duşta falan ama ne bileyim onda da kimyasal bi şeyler var sonuçta diye düşündüm. H.cevizi yağı soğuk sıkım olmalıymış. Hatta yemeklerde de kullanabilirsin. Pişince kokusu uçuyor. Kurabiye falan yaptım çok güzel oldu :)
Merak ettim kizimij sonuclarini cikarip baktim da ikili testinde beta hcg 34.9 cikmis canm:) Allah hayirlisini nasip etsin insallahEvet canım onu bende bı yerde denk gelmiştim, nub'u kıza benziyor bakalım bende merak ettim şimdi hangisi doğru:)) 3hafta sonra randevu aldım bakalım inşallah ozaman belli olur.
Bu arada hepinize tskler kizlar, insAllah sırasıyla sizde güzel sonuçlar alırsınız. Bebislerimizi sagsalim kucagimiza aliriz
Merak ettim kizimij sonuclarini cikarip baktim da ikili testinde beta hcg 34.9 cikmis canm:) Allah hayirlisini nasip etsin insallah
Hayirli olsuuun darisi bize insallahcok sukur ikili testimiz negatif
Akşam eşine olanları anlatınca ne dedi canım..Sitem etmedimi niye haberdar etmiyosun diye:))
Ölçen doktorlada alakalı bu canım..1mm farklı yerden ölçse 1 gün oynuyor atıyorum..Benim özel doktorumda 3 gün geriden gösteriyor, 9 eylül hastanesine nezaman gitsem günü gününe tutuyor..Can sıkacak bir mevzu değil kesinlikle, rahat ol
a di mi :) ben nemlendirici yerine onu kullanıyorum bayadır. Elime yüzüme her yerimebebe yağı ben de kullanmıyorum kimyasal nedeniyle bu hindistan c. yağı mucize gibi kek yap kurabiye yap saça maske yap
Hiiiiç merak etme son derece normal. Geç döllenme olabilir, usg cihazından dolayı farkediyo olabilir. Doktorlar 1-2 günün lafını bile etmiyor ondan söylememiştir. Beslenmeyle hiç bir ilgisi yok.