- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Ben de mümkün olduğunca geç söyleyeceğim. Kizin 6 yasinda aynen zaman kavramları bizim ki gibi olmadigindan en iyisi mümkün olduğunca geç söylemekmiş ama qkendisi anlamadan yani çok belli olmadan en iyisi bizim agzimizdan duymasiymis güveni sarsilmamasi için. Ne tepki verecek çok merakliyim videoya çekmeyi düşünüyoruzGeçmiş olsun, hemen dr a.
Uzmanlar mümkün olduğunca geç söyleyin diyorlar. Çünkü zaman kavramı pek Yok çocuklarda. Benim de oğlum 4.5 yaşında. 5-6 aylık olup o anlayana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
haberdar et, içini ferah tut.
Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
İnşAllah güzel haberlerle gelip bizide sevindirirsin Allah yardımcın olsun canımBaktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
Heyecanla okudum şimdi ay çok sevindim gözün Aydin canimKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür...allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Evet. Hatta bir arkadasimin dogana kadar erkek demislerdi kizi olmustu cocugun her seyi mavi yesil arabali falangünaydın arkadaşlar, benim ilk hamileliğimde doktor kesin olması amacıyla 16. ve 17. haftaya kadar cinsiyet söylemem demişti. 11-12 de söylenenler sonradan değişebiliyor. alışveriş için acele etmeyin derim.
Vakit kaybetmeden doktora git canım. Bu haftalarda bir çok hamilede lekelenme oluyor ama ihmal etme sen yine de. Allah bebeğini sana bagislasinkızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile
Aynn cnm iyi ki gittim gördüm bebeğimi çok şükür rahatladım.. teşkr ederm cnm
M Mucizem2017 cnmmm banada yorum yapın çatladım sabahtan beri yazmadınızamuda kalkmış bizimki doktor öyle dedi :)
Yemen doktora ....geçmiş olsunkızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile
Ben de mümkün olduğunca geç söyleyeceğim. Kizin 6 yasinda aynen zaman kavramları bizim ki gibi olmadigindan en iyisi mümkün olduğunca geç söylemekmiş ama qkendisi anlamadan yani çok belli olmadan en iyisi bizim agzimizdan duymasiymis güveni sarsilmamasi için. Ne tepki verecek çok merakliyim videoya çekmeyi düşünüyoruz
Ayy MaşAllah çok tatlıı ya :)
Bakıım cnm Bi tesekkur ederimCanim gecmis olsun. Hamilelikte burun tikanikligi icin burun deliklerinin onune susam yagi suruluyor diye duymustum. Bir arastir istersen
amin canım şimdi gidiyorum dua edin banaVakit kaybetmeden doktora git canım. Bu haftalarda bir çok hamilede lekelenme oluyor ama ihmal etme sen yine de. Allah bebeğini sana bagislasin
Dualarımız seninle bizi de haberdar et.amin canım şimdi gidiyorum dua edin bana
Ben hep Telden atıyorum cnn dosya yükleden direk yüklüyorum cnmGunaydin kizlar ben de usg fotosu atayim diyorum da telden atamiyorum
Siz atabiliyor musunuz?
Benimkinde hic yuklenmiyor canimBen hep Telden atıyorum cnn dosya yükleden direk yüklüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?