Herkese gunaydinnn :) bugun doktora gidicem ins. Hem bebisi gorucez hemde yuzumdeki kizarikliklari sorucam. Kahvalti yapabiliyo musunuz kizlar ya bn bugun sadece cubuk yedim
İns canim :) biran once şu uc ay gecsin istiyorummmHayırlı haberlerle gel inşallah valla ben yapıyorum 1 saat sonra midede birşey kalmıyor
Bende sadece beyaz peynir yiyebiliyorum. Arada domates zeytin iste..Herkese gunaydinnn :) bugun doktora gidicem ins. Hem bebisi gorucez hemde yuzumdeki kizarikliklari sorucam. Kahvalti yapabiliyo musunuz kizlar ya bn bugun sadece cubuk yedim
Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok ki
İns canim :) biran once şu uc ay gecsin istiyorummm
En rahat yaptigim ogunum kahvalti artik peynir ekmek tost la beslenmeye basladim resmen ama ogle yemegine kadar bende cok acikiyodum isyerinde iki gundur kahvaltida 3-4 tane ceviz yiyorum gercekten tok tutuyor denemenizi tavsiye ederim hemde cok faydaliHayırlı haberlerle gel inşallah valla ben yapıyorum 1 saat sonra midede birşey kalmıyor
Arkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz
Geciyo tekrar basliyo. Benim bu hafta gecti yaklasik 1 ay sürdü. Azalarak biter insallah seninkide.Kızlar benim mide bulantilarim iki.gündür baya hafifledi. Ara ara bulanıyor yine ama eskisi gibi değil. Normal mi acaba 9. Haftada bulantıların azalmasi
Takvim tarihlerimizde aynıHayırlı olsun canım. Bende erkek hissediyorum ve çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl bulanti halsizlik çok mu?Benim Allah'a şükür hiç bulantim olmadi halsizlik de azalmaya başladı bu aralar daha iyiyim. Sende nasıl canım ??
Ayy canım bilgi alır da uygun gelen neyse bilmek isterim bende ankarada doğum düşünüyormArkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz
Sor bi doktora ne diyecek bende öyleyim dön dön dön yatakta hep böyle hele gerneşmeyi hiç sorma çok korkuyorum gerneşmeden bazen unutup gerneşteğimde oluyo Allah'ım bebeklerimizi korusunKızlar benim uykusuzluk sorunum nolcak dön dön uyuyamıyorum ya cok uykum geldi diye yatıyorum sonra uyku yok iki gündür cok fena
Bugun doktora gidecem kontrole Bi liste yaptım soru listesi valla
İyi olmana sevindim dikkat etCok tesekkur ederim canim berbat bir geceydi titreme bogaz agrisi rabbim hepimize sifa versin.
Sanada günaydın hayırlı günler olsun.Günaydın hamişlerim hayırlı günler
hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah peki bu zamana kadar hangi belirtileri yaşadın hani erkekse rahmin solunda olur yada kıllar çabuk uzar gibi şeyler söylüyolar yaAyy benimde dün doktorum yüzde doksan erkek dedi
Çok sağolun arkadaşlar bu gün daha iyiyim.duş aldım sirkeli su yaptım biraz rahat oldum ondan sonra bi uyumuşum taş gibi valla karnım açıktıda öyle kalktım yoksa kalkacağım yokmuş.Avusturyadayım ben fazlada dil bilmiyorum eşimde çalısıyo şükür iyileştim.
Oluyo bendede her yerim kaşınıyor:))Kızlar gögüs ve karın bölgenizde hafif böyle ara sıra tatlı kaşıntı oluyormu deri döküntüsü zamanlara geçtik ondanmı acaba
Çok sağol Allah razı olsunGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?